reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Missbella ja za Ciebie nieustannie też trzymam &&&&& i też mam przeczucie na + Może też jeszcze raz zatestujesz tylko tym razem z porannego moczu??

reklama
MissBella - to my w takiej samej sytuacji :)
jeśli jutro rano tempka nie pójdzie w dól to zatestuję - ale jeśli będzie w górze a ja zatestuję i nic nie będzie na teście to się zestresuję że może coś się zle rozwija .... chyba już powinno coś wyjsć w 13 dniu fl ??

Ja pospalam sobie w południe 2 godzinki i po przebudzeniu zmierzyłam tempę i było 37,5 - a mi zawsze wieczorkiem spada przed @ - chyba że wit b6 i b12 wydłużyła mi fl ??

agulek, ja też tego akurat nie rozumiem :-), lepiej się trzymać wersji, że najwięcej jonów ujemnych jest w czasie nowiu (lub tuż po nim) a dodatnich w czasie pełni (lub tuż po niej).

MissBella, trzymam kochana kciuki za jutrzejszy poranek! Nawet jak się nie uda to w przyszłym cyklu podziałacie w te najpłodniejsze dni i MUSI się udać!

bettsie, przed @ szyjka mięknie i zaczyna się otwierać, mam przeczucie, że w Twoim brzuchu mieszka już mały człowieczek i oczywiście rano trzymam kciuki i czekam na super wieści! W 13 dniu FL powinno już coś wyjść ...no chyba, że zarodek zagnieździ się dopiero w 12 dpo to wtedy test coś pokaże dopiero w 14-15 dpo ...ale raczej zagnieżdża się trochę wcześniej :-), u mnie w 13 dpo była bardzo bladziutka kreska na teście.

Betsie i Miss trzymam kciuki za wasze jutrzejsze testowanie! &&&&&&&&&&

All my heart, it breaks every step that I take but I'm hoping...

A ja wyskoczyłam jeszcze do centum handlowego na szybkie zakupy, carrefour do 22 czynny:tak:

Odpowiem po kolei Wam

Noemi- podobno maja się jony wydzielać w sposób trwały, też takie pytanie zadałam sprzedwcy;-):-), ale czy tak będzie, to trudno powiedzieć, wszystko powiedzą to co chcesz usłyszeć, ale może...:-)

Nullka- wklejam zdjęcie zapięcia, myslę, że dobrze się trzyma:happy2:

IMGP2960.jpg

Agulek- dzis mam 10dc, jutro może i i 13dc, zobaczę jeszcze, a owulka pewno 15/16dc.
Dzieki za kciuki, przydadzą się i wzajemnie:-)

Mama05- kochana, ziółka nr 5 z łyżki, 3x dziennie:-). I niech żołnierzyki celnie strzelają, jajeczko wystawione jak na tarczy:-D

MissBella- ale może jeszcze coś z tego będzie, niektóre dziewczyny piszą, że maja @ w ciąży, także jeszcze głowa do góry:)

Bettsie- dla mnie to pozytywnie wyglada:-)

no nie mogę...pochwalę się...jak mnie ten mój D dobrze zna:-p
coś tam wcześniej przebąkiwał że ma niespodziankę, już zdążyłam zapomnieć, a on właśnie przyniósł mi.... TRUSKAWKI...no nie muszę chyba mówić jaka ze mnie maniaczka hehe wystarczy spojrzeć na nicka..oj zaplusował sobie ten mój D...

MissBella
ale jeszcze spokojnie...wiesz że ja w ciąży miałam kilkudniowe plamienia-jak okres normalnie...ale bardziej skąpe i po zrobiłam test...a dziś synek ma już 4 latka:happy2:

Bettsie podejrzałam wykresik, bardzo ładnie i zachęcająco wygląda :D

Ostatnia edycja:
teraz popatrzyłam sobie na moj wykres i pomyślałam że kiedy liczylam pierwszy dzień fl bo byl skok to ja dopiero tego dnia miałam przytulanki w nocy więc ten moj 14 dzień to tak jak 13 chyba ??
i czy może ten spadek z 10 dnia fl być implantacyjnym spadkiem ?? - to wtedy ok 16 dnia moze wyjdzie coś ??
sama nie wiem :( nie lubię takich niejasnych sytuacji ... idę pomieszać w szyjce moze będą jakieś zmiany na @ ??

Gal jeszcze ostatnie pytanie przysięgam - odnośnie bransoletki. Jak kupowałas przez stronke to jak zaznaczyłas odbiór osobisty ?? Bo jak probowałam zakupić to tylko pokazało sie wysyłka Poczta Polska.

truskafffka ale ten Twój mężuś Cie zna i o Ciebie dba. Super i smaka mi narobiłas ;-)

reklama
bettsie, skoro pozytyw był w 16 dc to owulka była w 17 dc a dziś masz 13 a nie 14 dpo :-), u mnie była podobna sytuacja na wykresie gdyż skok tempki był również w dniu owulacji :-)

Do góry