reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

jestem..mamy prąd..

Tusia widać ,że masz jeszcze duzo progesteronu skoro tempka wysoka...a jak długie masz cykle???
a Tobie nie spada tempka jak juz dostaniesz @..
u mnie spada na 2 dni przed..

Bella Ty dostałaś misia a ja czwartą część sagi Zmierzch na dvd-aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! :):):)
już wczoraj oglądaliśmy

Pierogatka jak tam -Ania sie nie spieszy??

Czarodziejka niech Maksio spi-sama bym spała gdybym nie musiała Dominika do przedszkola zawieść..
u nas też śnieżyca!!
jak dobrze,że do pracy nie muszę jeździć...u nas jest mega slisko!!gdzie są drogowcy!!!

reklama
oj ja też bym sobie jeszcze pospała....... wczorajszy wieczór taki milutki był mmmm :))))) a zasnełam jak dziecko i nawet nie wiem w którym momencie hihi..

Teraz sobie zrobię kawkę z ekspresu o ! :-) i do roboty

Mama jesli chodzi o Sagę "Zmierzch" to przeczytałam wszystkie 4 części a jeśli chodzi o filmy to byłam na wszystkich premierach. Taka ze mnie ulubieniaca wampirów
:-)

Mama dzieki a no nie wiem bo taki wykres robie pierwszy raz :confused:
a cykle jak na suwaku 28dni czasem sie machnie i jest 29.

a u nas na razie snieg nie pada ale wiatr OMG

tusia może być coś z progesteronem skoro masz tempke wysoką tak jak mama pisze... Piranha na pewno Ci wyjaśni dobrze:tak:

dziewczyny może kulig sobie urządzimy skoro takie śniegi :-D

hej

u nas też śniezyca i zawieje, dziadek ledwo starszaka dowiózł do szkoły a mamy 700m, młodszego do przedszkola nie ma kto zawieść :(

mamo, czarodziejko dzieki za pamięć :-D
dalej się turlam
chociaz czasami mam takie akcje, że gdbyby to była moja pierwsza ciąża już dawno byłabym na porodówce, a tak to czekam i słusznie, skurcze mijają :-)

uparte te nasze kobitki

Mama
piękne endo i owulacja juz bliziutko, chyba dziś bedzie??, oj ten cykl bedzie owocny - coś tak czuję
pierogatka planuj planuj i trzymam kciuki żeby Ania nie szybciutko i bezboleśnie wyszła

za pozostałe staraczki tez kciuki i fluidki dziewczynkowe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dzisiejsza noc była wyjątkowo spokojna, bez skurczy i wstawania do toalety, jestem wypoczęta a mimo weszystko jakas śnięta:-( zrobiłam kawusie z ekspresu i chyba "pognije" z malcem

mama05 e co Ty grzecznie siedzi, chyba czuje że ja nie jestem jeszcze gotowa
kurka nawet niem mam nic pokupione do porodu, ale ten typ tak ma

monico i wice wersa dla Ciebie...ja też dziś ospała jestem, też strzele sobie kawkę....
kiedy masz wizyte u lekarza?? czuje coś że idzie w kierunku rozwiązania??

Ostatnia edycja:
Bella no ja miałam iść na noc filmową ,ale kurka chętnych koleżanek nie było bo u nas zrobili w czwartek do 4 nad ranem a w piątek do pracy babki szły i bały się ,że zaśpią....
więc mi zostaje dvd...
ja też wszystkie ksiązki przeczytałam i teraz filmy ogladałam-bez mrugniecia okiem hahahaa

Tusia no to ładnie mierz i obserwuj i bedziesz miała obraz cyklu-może być tak ,że u Ciebie tempka spadnie jak już @ bedzie..

Pierogatka-nie masz jeszcze nic do porodu??to chyba juz czas najwyższy zrób liste i wyslij męża;)

Monico pamiętamy o Tobie kochana i czekamy na wieści...czy Ty masz do babeczek nr tel.,żeby smska wysłac ??:)
no i dzięki za wsparcie a ~~~~ nałapałam ;))

reklama
witam :-)
u nas też wieje i pada śnieg, zawiewa i pewnie znowu nie wyjadę samochodem, a dzisiaj moją najstarszą mam na tańce zwieźć...ech...zima.
ja też fanka Sagi Zmierzchowej jestem, czytałam wszystkie cztery części i byłam w kinie na każdej;-)
lecę trochę do pracy, Kasia moja śpi więc mam chwilę wytchnienia.
pozdrawiam i życzę miłego dnia

Do góry