reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

monico i wice wersa dla Ciebie...ja też dziś ospała jestem, też strzele sobie kawkę....
kiedy masz wizyte u lekarza?? czuje coś że idzie w kierunku rozwiązania??[/QUOTE]

pierogatko nie nic nie czuję, mimo że w piatek wieczorem odszedł mi czop, ale on odchodzi nawet 2 tyg przed
w
piatek mam byc u mojej gin i w szpitalu na chyba KTG

reklama
mama mam ale tylko do Aneczki i Beatki
jak zaczniemy rodzić w tym samym terminie to dopiero będzie :) :)
a dziś Aneczka w szpitalu, bo dostała skurczy w nocy, narazie na 2 palce szyjke przepuszcza, wiec trzymajcie kciuki za nią i za Ninkę, oby poszło szybciutko i w miarę bezboleśnie

Monico dzięki za info o Aneczce:))

Aneczka kochana mega &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Was babki:):)

ilaczek-witaj w ten zasypany dzień...mąż rano poodśnieżał ,ale znowu nawaliło ..nie wiem jak o 15.00 po syna pojadę;/

Monico-PW :)

piergotka, monico Wy to lada dzień a będziecie już tuliły swoje maleństwa :happy2::tak: Zaraz mi sie przypomina jak w 40tyg juz chodziłam jak na szpilkach tak sie denerwowałam że jeszcze nic sie nie rusza w kierunku porodu. I nagle jak sie zaczeło to aż sie kurzyło jak jechaliśmy do szpitala :-D

ilaczek miłego dnia :)))

i ja 3mam kciuki mocno za Aneczke &&&&& :)

Cześć dziewczyny!

Kinga, ano witaminka działa i to bardzo skutecznie! ...oby z tego za niecałe 2 tygodnie śliczne 2 kreseczki były! :-)

MissBella
, ja bym sobie dziś zakupiła teścik na jutrzejszy poranek! 15 dpo a tempka nadal wysoko - dobrze to wygląda! A nawet jeśli w tym cyklu się nie udało to fazy lutealnej tylko pozazdrościć! A test sprawdzasz od razu i wyrzucasz? ...lepiej go odłożyć i obejrzeć np. po 1-2h pod światło choć to niezgodne z instrukcją :-)

Mama, u nas też wichurzysko straszne! Kciuki za pozytywny teścik dziś! :-)

pierogatko, ale pyszności serwujesz, poproszę o takie ciasteczko!
t1936.gif
Miłe strasznie to co napisałaś! Pogłaszcz brzusia ode mnie i wysyłaj M na przedporodowe zakupy bo już chyba najwyższy czas! :-)

tusia, wykres wygląda bardzo ładnie! A z rosnącej tempki należy tylko się cieszyć - im dłużej będzie wysoko tym ładniejszy progesteron i faza lutealna i tym większe szanse dla zarodka na zagnieżdżenie się.

Aneczko, kciuki za Ciebie kochana! Niebawem poznacie się z córeczką po drugiej stronie brzuszka!

Truskafffko, kciuki za Twoją wizytę u gina, daj znać co i jak!

Gal, gdzie Ty się podziewasz kochana? Meldować się proszę! :-)

Uciekam na mleko z kawusią :-)

O kurcze bele to trzymamy kciuki za Aneczke ,...cos czuje ze zaraz bedzie info o narodzinach Ninki:))))))

Monico- u mnie w kazdym przypadku jak odszedl czop to porod nastapil 1,5 dnia po.
k28023.gif

Piranha - jak tam u Was nocka?

Pirania dzięki...własnie siknęłam i patrzę na II piękne tłuste krechy:)))
widzę ,że mleczko z kawą zasmakowało:):)
ja czasem jeszcze szczypte cynamonu dodaję...

Gal?????????????????????????????????????? głowa do góry i wracaj do nas..
paczuszka doszła do Ciebie???

kuźwa -znowu prądu nie ma ..pewnie zaraz mnie rozłączy;/

Piranho test na jutrzejszy poranek dzisiaj napewno zakupie :-)

Ten wczorajszy wyrzuciłam po ok 1,5 godz, ja na nim widziałam mega cień cienia ale mój M nic a nic także to było tylko złudzenie z mojej stroy, widziałm to co chciałam zobaczyć.

Dzisiaj brzuch boli mniej, w sumie prawie wcale, rano znowu malutkie brązowe plamienie. Może od B-Complex mój organizm tak wariuje bo nigdy ale to nigdy na 2 dni przed @ nie bolał mnie brzuch ani nie miałam żadnych palmień ...:confused:

Piranho smacznej kawki zyczę, ja chyba napiję się herbatki z miodem

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry