reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ilaczek
tak teraz też ma być córunia...już się oswoiłam i się cieszę
ale dalej myślę o chłopczyku
myślę z rok odczekać i chłopczykowe staranka
jak na razie tak jak ty teoretycznie się przygotowywuje
a i mamy tu reeeeeeeeeeewelacyjnego fachowca Piranha to jest kobieta anioł

Piranha
cytuję Ciebie
ilaczek, witaj! Strasznie brakuje na naszym forum dziewczyn planujących synka (jest na razie tylko czarna, marti_ka i pierogatka). Ja Ci bardzo chętnie pomogę stworzyć plan działania
biggrin.gif
, muszę tylko pozbierać to w jedną całość, spróbuję niebawem wysłać Ci ogólne wytyczne
biggrin.gif

PROSZĘ NIE ZAPOMNIJ O MNIE

reklama
pierogatko, dzięki kochana! Oczywiście, że o Tobie pamiętam :-), te wytyczne chcę napisać właśnie z myślą o całej Waszej czwórce
b0223.gif

Andziak, ano faktycznie wywiało z Allegro calcium Citrate firmy NOW, a masz gdzieś linka do tego cytrynianu firmy Solar?

Kinga, ale piękna pizza! I jak smakowicie wygląda! Ja dziś poszłam na łatwiznę i popełniłam ciążową zbrodnię
wink2.gif
- zjadłam pizzę z Pizza Hut i popiłam Pepsi! ...mam nadzieje, że córa mi wybaczy
wink2.gif
Na moim monitorze test wygląda jak pozytywny, koniecznie dziś zadziałajcie a jutro poprawiny!
t2014.gif
Czyżby witamina B6 skróciła Ci fazę folikularną? ...u mnie tak właśnie działała, skracała pierwszą a wydłużała drugą fazę cyklu
biggrin.gif
Piranho trochę przyjemności Ci i maleńkiej nie zaszkodzi :))) na pewno wybaczy Ci tą chwilę słabości;D
Dziekuje Ci bardzo. Wczoraj podziałaliśmy i dziś też mam taki zamiar własnie jak radzisz :tak: a potem już czekam na wynik tego cyklu :))) Ciekawe jak dziś wyjdzie teścik.. Wit B6 chyba dobrze działa co? :))))
Buziak

Dziewczyny miłego dnia
ja znikam do pracy.. odezwe sie jeszcze potem.

Witam :-)

Uzupełniam wykres.

Tak jak mi Piranha radziła wczoraj zrobiłam test wieczorem (wcześniej nie piłam ok 3 godz) i oczywiście I kreska.

Kinguś pizza rewelacja !! Wybacz mi kochana ale dzisiaj rano nie testowałam ze względu na wczorajszą I kreskę a poza tym miałam tylko jeden test i dzisiaj musze kupić.

Mama super wieści od gina, na Twoim przykładzie widać, że ziółka i suplementy działają

Jak Wasze Walentynki?? Ja dostałam wielkiego miśka ale naprawde wielkiego, nazwaliśmy go Walenty a ja się cieszyłam jak dziecko :-)

Miłego dnia

witam się z rana..ja i owsianka cynamonowa;))

Bella dzięki kochana...no działają ,działają z czego sie bardzo cieszę...
jaka masz dzis tempkę bo mi znowu enpr szwankuje i mam zamazane wykresy;/

Pirania zrobię dziś koło 15.0 test owu i zobaczymy czy bedzie pozytywny ..ale tak czy tak dzis działamy..

kończę bo u nas taka wichura i snieżyca ,że nia mamy prądu i zaraz mi laptop padnie...wlecę jak prąd bedzie ...

witam się środowo z kakałkiem w ręce i ciasteczkiem owsianym z żurawinką
(własnoręcznie upieczone z córcią) ....częstuję ....

Piranha jakoś tak dzięki Tobie czuje że mi się uda....wiem że zawsze w razie wątpliwości mam na kim polegać.....dziękuję Ci kochana za to
jesteś:

hej
witam nowe dziewczynki

specjalistki od wykresów dlaczego moja temp.rosnie a nie spada przd @ ??????
i czy w ogóle ten wykres wyglada na zdrowy :confused::sorry:

Witam i ja......z Kubkiem kawy:)
m1613.gif

Dziewczyny ale dzis u nas sniezyca....wiatrzysko tak wieje i snieg sypie...normalnie beret wyrywa!!!!
Patrzac z perspektywy "okna" jest cudnie;) Tyle sniegu nasypalo...
t118032.gif

Maksio jeszcze spi
m1611.gif

Witam wszystkie poranne ptaszki

Ostatnia edycja:
reklama
Mi enpr dobrze działa.
miss tempka bardzo ładnie się utrzymuje. nadal 3mam kciuki i wierzę że może Ci się udać wiesz. Co do testu sama dobrze wiesz kiedy robić a kiedy nie. Nie nalegam już.
piergotka ciasteczna na pewno pyszne.
tusia ja specem nie jestem wiec ci nie pomogę ale na moje oko wygląda dobrze.
AGATA witaj!!! :)

U nas też wichura ze śnieżycą.
Filip na sankach pośmigał do przedszkola :) zadowolony z pogody chociaż On heh
no i Aslan nasz! :D uwielbia śnieg.

Do góry