reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Truskafffka tak,taaak
wiem co robić ;)))
juz wczorajsze ~~~~o lecą do przodu...
nawet nie wiesz jak się cieszę z tego endo!!!
ciężkie hormony nie dały rady a witaminy pomogły:):)

PIRANIA raz jeszcze dzięki za info o b100 i witE :))

Truskafffka &&&&&&&&&&&& za wizytę u gina jutro-niech cos wymysli..

reklama
ilaczek ja jestem jedną z forumowiczek która będzie się starała o synia
i ja dzięki temu forum wierzę że mi się to uda
tak jak ty ja wcześniej nic nie wiedziałam o planowaniu płci

Witam mamusie prosze Was o porade,zakupilam dzis testy owulacyjne i niewiem kiedy zaczac testowanka,ostatni cykl mialam 34 dniowy normalnie wachaja sie od 31-34 jak myslicie kiedy moge zaczac testowanko ostatnia @mialam 2 lutego

reklama
truskaffka częstuj się kochanie :-)

ilaczek witaj!!! :))

słodkamarzycielka ja mam cykle 31dniowe i testy owu zaczełam własnie dziś chociaż powinnam wczoraj ale zapomniałam :zawstydzona/y: u mnie też ostatnia @ była 2 lutego ;) najlepiej jak zaczniesz w 12dc. aby tylko nie przeoczyć :tak:

Dziewczyny co powiecie o tym teście moim dzisiejszym?
pozytyw?

miałam wczoraj zrobić pierwszy ale zapomniałam bo miałam dużo roboty w domu :/
jak myślicie? dzisiaj chcieliśmy podziałać już z M.

Do góry