reklama
truskafffka
Fanka BB :)
Piranha współczuję wieczoru i nocki. Mnie się wydaje że mały zwrócił mleczko po tych szaleństwach.
ale co też mu uwidziało tak szaleć w nocy. Trzymam kciuki żebyście znaleźli na niego sposób i żeby nastał u was czas spokojnych wieczorów
MissBella a ja wciąż nieustannie &&&&&& ;-)
Gal i jak miernik?próbowałaś coś
Kinga płodzić płodzić płodzić!!!! trzymam kciuki za boboseksy
Mama czekamy na relacje ;-)
ale co też mu uwidziało tak szaleć w nocy. Trzymam kciuki żebyście znaleźli na niego sposób i żeby nastał u was czas spokojnych wieczorów
MissBella a ja wciąż nieustannie &&&&&& ;-)
Gal i jak miernik?próbowałaś coś
Kinga płodzić płodzić płodzić!!!! trzymam kciuki za boboseksy
Mama czekamy na relacje ;-)
MissBella
Piranho masz racje ale ja tak się boje zrobić ten test. W sumie to wczorajsze palmienie było takie minimalnie brązowe jak na samym początku @ i dzisiaj na papierze toalet. to samo, źle wczesniej napisałam, że było różowe. Z tąd sądzę, że to początek @, chociaż nigdy 2 dni przed brzuch mnie nie bolał, zawsze dopiero jak dostałam @. Dziwne...
Piranha
MissBella, a może spróbuj kilka godzin nie pić by mocz się zagęścił i zrób teścik jeszcze dziś? Piszę dlatego, że brązowe plamienia w ciąży są przy niedoborze progesteronu i warto wtedy zaklepać sobie na jutro wizytę i załatwić lutkę bądź dupka. Ja miałam takie brązowe plamienia przed @ ale to dlatego, że miałam przez PRL niski progesteron w fazie lutealnej, czasem też te plamienia się pojawiają gdy progesteron powoli spada w naszym organizmie (nagły spadek wywołuje od razu @). Trzymam kochana kciuki, często w ciąży pojawiają się takie skurczowe bóle podbrzusza ale wtedy też warto załatwić sobie suplementację progesteronu (w pierwszej ciąży łykałam lutkę a w tej dupka). Ja w chwilach stresu tłumaczyłam sobie tak - przecież mój stres nic nie zmieni, jestem w tej ciąży albo nie jestem i nic już na to nie wpłynie :-), lepiej wiedzieć od razu niż się zadręczać i w razie co odpowiednio zareagować (choćby lecieć po progesteron do gina).
Truskafffko, dzięki! Tyle, że on najpierw szalał a zaraz potem wypił mleko ...i nie wiem czy taka kolejność też mogła spowodować taką eksplozję :-)
Gal, co u Ciebie? Kupujesz dziś te roztwory do kalibracji?
Truskafffko, dzięki! Tyle, że on najpierw szalał a zaraz potem wypił mleko ...i nie wiem czy taka kolejność też mogła spowodować taką eksplozję :-)
Gal, co u Ciebie? Kupujesz dziś te roztwory do kalibracji?
Gal
Cześć dziewczyny!
Jako, że dzisiaj Walentynki, również Wam składam życzenia miłosci, usmiechu i fajnych relacji w związkach!
A ja dzisiaj pół dnia spędziłam w limie, bo byłam na us, a że nie miałam numerka, to musiałam wszystkich przepuścić z szalejącym synkiem na korytarzu. Wykończona jestem
A mimo tych Walentynek nie mam dzisiaj humoru, bo psuje mi to, że dalej nie mam czym mierzyć tego ph, a jak dwa tygodnie temu zamówiłam paski, najpierw u jednego, potem u drugiego i tak do tej pory nie mam pasków i nie mam czym mierzyć, a dzisiaj 9dc.
A a z tym miernikiem , to zastanawiam się czy go nie oddać, bo ja nie wiem jak go obsługiwać, na razie dla mnie jest bezużyteczny.
A Piranha- na razie tych roztworów nie kupuje, bo nawet nie wiem gdzie i czy mi w ogóle będą potrzebne.
Sorry, ale jakoś dzisiaj mam kiepski dzień.
Jako, że dzisiaj Walentynki, również Wam składam życzenia miłosci, usmiechu i fajnych relacji w związkach!
A ja dzisiaj pół dnia spędziłam w limie, bo byłam na us, a że nie miałam numerka, to musiałam wszystkich przepuścić z szalejącym synkiem na korytarzu. Wykończona jestem
A mimo tych Walentynek nie mam dzisiaj humoru, bo psuje mi to, że dalej nie mam czym mierzyć tego ph, a jak dwa tygodnie temu zamówiłam paski, najpierw u jednego, potem u drugiego i tak do tej pory nie mam pasków i nie mam czym mierzyć, a dzisiaj 9dc.
A a z tym miernikiem , to zastanawiam się czy go nie oddać, bo ja nie wiem jak go obsługiwać, na razie dla mnie jest bezużyteczny.
A Piranha- na razie tych roztworów nie kupuje, bo nawet nie wiem gdzie i czy mi w ogóle będą potrzebne.
Sorry, ale jakoś dzisiaj mam kiepski dzień.
juliana
Hej kobietki:-)
Praca zabrala mi caly czas wolny i nie mam jak zaglądać ,dopiero dzisiaj odebrałam wyniki badań.
Pirania kochana ,jak sie Krzysiu biedny umęczy i ty z nim az przykro czytać:-(
Mozesz spojrzeć na moje wyniki
ESTRADIOL 36,45
FSH 5,34MLU/ML
LH 7,36 MLU/ML
TESTOSTERON 19,75 NG/DL
PROLAKTYNA 10,37 NG/ML
Praca zabrala mi caly czas wolny i nie mam jak zaglądać ,dopiero dzisiaj odebrałam wyniki badań.
Pirania kochana ,jak sie Krzysiu biedny umęczy i ty z nim az przykro czytać:-(
Mozesz spojrzeć na moje wyniki
ESTRADIOL 36,45
FSH 5,34MLU/ML
LH 7,36 MLU/ML
TESTOSTERON 19,75 NG/DL
PROLAKTYNA 10,37 NG/ML
Czarodziejka
Juliana - mam pytanie, moze troche nietypowe ale powiedz mi kochana ile zaplacilas za te badania hormonalne?
Robilas je prywatnie? zupelnie nie wiem jaki to koszt a musze tez sobie zrobic. Slyszalam jednak ze drogie!
Robilas je prywatnie? zupelnie nie wiem jaki to koszt a musze tez sobie zrobic. Slyszalam jednak ze drogie!
Czarodziejka
JA dziś miałam coś zrobić na Walentynkową kolację ale mam tyle pracy że będzie poprostu sushi winko i ... no będzie fajnie
Nullko no ja dzisiaj mezowi upieklam ciasto czekoladowe ktore bardzo lubi i zrobilam salatke grecka
wieczorem jak juz polozymy "chałastre" napijemy sie winka
Piranha - zdrowka dla synka..no a Tobie zycze sil..zapewne lekko Ci nie jest brzyszek rosnie a pierworodny wcale nie taki duzy...ale dasz rade!!! potem sie bedziesz cieszyla ze masz taka mala roznice miedzy dziecmi
Mama - to widze masz ferie..pewnie z przyjemnoscia w domu posiedzisz))))
Patrysiak - jak u Ciebie ten suwaczek "rosnie"....zaraz bedziesz miala usg na przeziernosc!
prrrryy szaaaalona :))
jestem....
Czarodziejka u nas kazdy hormon to 25 zł więc ja za taki zestaw płaciłam 100zł..
Patrysia dzięki..
Pirania dzięki..
i zdrówka dla Krzysia...współczuję nocki..musi Ci być dziś ciężko...
przytulam.
Gal oj kochana przykro mi ,że tak Ci dzień minął i że tak wyszło z tym miernikiem..
Juliana mam nadzieję,że znajdziesz dla nas trochę czasu
a u mnie po wizycie tak:
cytologia grupa II więc oki..
po usg -mam dziś 10d.c.
szok i dla mnie i dla ginki bo....w prawym jajniku mam 20mm pęcherzyk!!!
a prawy mi już kilka lat nie działa-pisałam Wam,że na ostatni usg powiedziała,że wygląda jak jajnik po menopauzie...więc tymbardziej nie było w nim małych pecherzyków a tu nagle dzis 20mm na 21mm
słowa ginki"ale beda jaja jak pani z prawego zajdzie ))"
w lewym cisza...
endo-taaaadam !! 9mm...dla mnie to szok!! bo ja zawsze miałam 3 góra 4mm a żeby sie dzidzia zagnieździła to musi być minimum 7mm..
tak więc witaminki działają na mnie..
a na owu chyba te ziółka zadziałały bo nie wiem co innego ...prawy nawet przy stymulacji hormonami nie reagował!! zawsze tylko lewy a tu masz jaka niespodzianka..
tak wiec z wizyty jestem zadowolona!
wczoraj działalismy to dzis dam na luuuz i podziałamy jutro.
test owu narazie negatywny.
impreza dziecieca tez udana..na koniec była pizza więc objedzona jestem...
Czarodziejka u nas kazdy hormon to 25 zł więc ja za taki zestaw płaciłam 100zł..
Patrysia dzięki..
Pirania dzięki..
i zdrówka dla Krzysia...współczuję nocki..musi Ci być dziś ciężko...
przytulam.
Gal oj kochana przykro mi ,że tak Ci dzień minął i że tak wyszło z tym miernikiem..
Juliana mam nadzieję,że znajdziesz dla nas trochę czasu
a u mnie po wizycie tak:
cytologia grupa II więc oki..
po usg -mam dziś 10d.c.
szok i dla mnie i dla ginki bo....w prawym jajniku mam 20mm pęcherzyk!!!
a prawy mi już kilka lat nie działa-pisałam Wam,że na ostatni usg powiedziała,że wygląda jak jajnik po menopauzie...więc tymbardziej nie było w nim małych pecherzyków a tu nagle dzis 20mm na 21mm
słowa ginki"ale beda jaja jak pani z prawego zajdzie ))"
w lewym cisza...
endo-taaaadam !! 9mm...dla mnie to szok!! bo ja zawsze miałam 3 góra 4mm a żeby sie dzidzia zagnieździła to musi być minimum 7mm..
tak więc witaminki działają na mnie..
a na owu chyba te ziółka zadziałały bo nie wiem co innego ...prawy nawet przy stymulacji hormonami nie reagował!! zawsze tylko lewy a tu masz jaka niespodzianka..
tak wiec z wizyty jestem zadowolona!
wczoraj działalismy to dzis dam na luuuz i podziałamy jutro.
test owu narazie negatywny.
impreza dziecieca tez udana..na koniec była pizza więc objedzona jestem...
reklama
juliana
Czarodziejko za kazdy placilam 25zl,tak jak mama napisala:-)
Mama dopiero pewnie za tydzien znajde troche ,bo teraz otwieram drugi punkt handlowy i mam urwanie gwizdka ,remont szkolenia przesluchania itp.trzymajcie kciuki,zeby sie powiodło i jacys klienci weszli i wyszli z pelną torbą
Teskne za wami i dużo milosci wszystkim zyczę z okazji WALENTYNEK:-):-)
Mama dopiero pewnie za tydzien znajde troche ,bo teraz otwieram drugi punkt handlowy i mam urwanie gwizdka ,remont szkolenia przesluchania itp.trzymajcie kciuki,zeby sie powiodło i jacys klienci weszli i wyszli z pelną torbą
Teskne za wami i dużo milosci wszystkim zyczę z okazji WALENTYNEK:-):-)
Podziel się: