reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Natusia- dzięki kochana, przydadzą sie!:-)

link do tej bransoletki, ja kupiłam też z naszyjnikiem, nie wiem czy to działa, bo to taki silikon, mam nadzieję, że w środku jest trochę turmalinu

KPL BIŻUTERIA MAGNETYCZNA JINPOLI JPL POWER SPORT (2083453371) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ten sam sprzedawca, ma też same bransoletki.

Lik do calcium
Calcium Citrate 100tabl WZMACNIA STRUKTURE KOŚCI (2089894595) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ja o Madzi też myślę cały dzień, szok po prostu!

Mama05- PW:-), dziękuję kochana!

reklama
Ostatnia edycja:
hej hej!
Wiecie ja tez dzis caly dzien mysle o tej Madzi. Nie miesci sie w glowie ale boje sie uslyszec jak to wszystko sie wyjasni. jakas okropna tragedia.
Mama ciesze sie ,ze Zuza juz ma sie lepiej. Oby temp nie wrocila. Ciebie jeszcze przytule ;-)
Piranha jutro trzymam kciukaski za wizyte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Gal jutro za twoja temp tez bo ladny ten wykresik
No i jesli o kims zapomnialam to przepraszam.
ide czorty moje myc:-p

Aneczka dzięki ..przytulenie sie przyda :)
moje krasnale juz spią od 20 minut..

Gal odpisałam ..jak by co to no problemo:)) pisz śmiało kochana!!

Axarai???????????????? jak po wizycie-pochwal sie kochana!!

piranha jutro twój szczęśliwy dzień a nawet WASZ zobaczycie się z kruszynką:) trzymaj się tam i pozdrów od cioteczki Kini.
Na pewno bedzie wszystko dobrze i bedzie to dla ciebie wyjątkowy dzień:) :tak:

miłego wieczoru for all

tusia - to chyba ta znajoma na głowę upadła - jak można komuś coś takiego powiedzieć ?? Twoje dzieci twoja sprawa twoje życie :) mi też marzy się trójeczka ..
Piranha - trzymam kciuki za jutro ale przecież wiadomo że córeczka będzie zdrowa i zdrowo rozrabiać będzie, podobno dobrze jeść zjeść 20 min przed usg coś słodkiego ??
mama - jeszcze nie ma @ tempka trochę spadła ale nadal jest wysoko - czy jesteś pewna że na pewno @ przyjdzie ?

daria0607 - mnie też to zastanawia i cały czas są podawane sprzeczne info - raz że zakopała a raz że pozostawiła w pakunku. potem na jaw wyszła jakaś kurteczka, matka powiedziała ze to Madzi a potem się okazało ze to nie Madzi ...
mi się wydaję że jest jeszcze inna wersja ...
Madzia została sprzedana - jej matka została dobrze opłacona wiec milczy i nikogo nie wydaje. Nie ma ciała nie ma sprawy i nie można jej wsadzić ... gra na zwłokę wymyślając różne historię
rodzina która zapłacila za Madzie też popełnila przestepstwo więc Kaśka milczy ..
no zobaczymy - mi taka wersja chodzi po głowie

reklama
nie wiem jak to u nas będzie ?? w nocy o 24 seksik planowany a o 11:00 znalazłam białko jaja - no pomyślałam że to pozostałość nasienia ...
po seksie nie chcialam tam grzebać i przeszkadzać chłopaczkom ..
no ale dziś 0 17:30 znowu bj już takie gęste ale jest - cholercia :(

a ile czasu po przytulankach chłopaczki siedzą w pochwie ??

Do góry