reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Piranho Krzyś słodziutki, kciuki zaciśnięte za jutrzejszą wizytę &&&&&&&&&

Mama, Kinga mam nadzieję, że samopoczucie już lepiej, trzeba wziąść się w garść żeby mieć siły działać dalej...

Czarodziejko ja też mam już dosyć tych cholernych mrozów, w domu zimno bo elewacja wymaga wymiany, na dworze nawet z psem pospacerować się nie da. Kiedy będzie koniec tej strasznej zimy??

Ja siedzę z lampką wina na BB, wypiję i idę przed dom poodśnieżać, trochę się poruszam, powdycham świeżego powietrza i od rezu samopoczucie będzie lepsze.

Cały czas chodzi mi po głowie ta biedna mała Madzia, coś strasznego, aż się wierzyć nie chce że ludzie, zwłaszcza matka, są do czegoś takiego zdolni :-(

Bella no ogarniam się ...ale to jest mój prawie 30 cykl więc coraz ciężej się ogarnąć...
ale byle do @ a potem znów zakasuję rękawy i do pracy....

miłego odśnieżania...

czesc dziewczyny,
przytulam kinge, mame i gal- dziewczyny nic straconego, w niedlugim czasie napewno bedziecie cieszyly sie ze swoich Fasolinek:tak: tego Wam zycze z calego serduszka:tak:

witam nowe staraczki:tak:

matko jak ja przeyzlam ta tragedie z mala Madzia:-:)-( dzisiaj nie moge sie pozbierac. ja naprawde wierzylam ze matka nie moze zrobic niczego zlego wlasnemu dziecku i nie dopuszczalam do siebie tych wszystkich strasznych spekulacji ze matka jest w to zamieszana:no: moje serce, serce matki tego nie pojmuje. Boze to ludzie staja na uszach zeby miec taka mala sliczna krolewne a taka matka ja zabija z premedytacja. no nie pojmuje, nie pojmuje!!!!!!! nie ogarniam!!!!!!

Piranha to znaczy ,ze bym musiała dzialać tego 10dc.jak owu była 13dc.
czy trzeba by było sie jakos pozbyc tego sluzu?

e tam dziewczyny to nie wszystko >powiedział,ze jakby któros z nich było chore czy chorowało to bym ni miała czasu mysleć o planowaniu a tak głupoty mnie sie trzymają i nie doceniam tego co mam :-(i jako że kusze los i moge tego pozałować :-(

​AGULEK HEJ gdzie jeastes kobieto????????

Ja też dzisiaj cały dzień myslę o tej malutkiej Madzi, jak chyba kazda z nas, bo dla nas dzieci są ważne.
Straszne rzeczy się dzieją, szkoda, że cierpią na tym niewinne aniołki:no:

Mama05- PW:-) Dobrze, że Ci energii przybyło i że z córeczką lepiej!

Piranha- nasza kochana szczęściaro! Jutro masz święto państwowe i zobaczysz swoją królewnę. Koniecznie pozdrów ją od nas i prześlij całuski!:-D Kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&, głównie dla Ciebie, abyś jutro z radością wędrowała na to usg, bo tam to nie od dziś wiadomo, że wszystko w najlepszym porządku!:tak::-D
No a Krzysiu śliczny facecik, naprawdę przystojny, podobny do tatusia?

A dzisiaj wyników nie będzie, dopiero jutro, poczekam , ale nie czekam na nie z niecierpliwością, bo wiem czego mogę się już po nich spodziewać.

Kosmo- dzięki, ale z tą Madzia, to chyba nie jest jeszcze pewne, że to ona z premedytacją zabiła, czy o czyms jeszcze nie wiem?

Ostatnia edycja:
tusia, lepiej wymywać ten śluz choćby irygacjami, zakwaszenie innym specyfikiem też powinno go pogorszyć. Gdybym miała śluz płodny na kilka dni przed owulką i jego brak np. 2 dni przed nią to skorzystałabym z dobrodziejstw sytuacji :-) i starała się 2 dni przed - mniej walki z pH i śluzem:-) OKROPNE to co powiedziała Ci ta znajoma, brzmi prawie tak jakby Ci źle życzyła! A może zazdrosna czy co? Nic w tym złego (a wręcz przeciwnie), że pragniemy dać życie kolejnej małej istotce, która będzie się do nas uśmiechać i nas kochać ...a my ją!

No właśnie, co się stało z agulkiem?

Gal, DZIĘKI ogromne!!!
t4427.gif

Mama, DZIĘKUJĘ kochana!!!
t4402.gif

Pirania no problemo-cała przyjemność wierz mi -po mojej stronie ;)))
najważniejsze,że dotarło ;)

Gal odpisałam;))

byłam po spożywkę ...matkoooo!! mróz:baffled:

Kosmo dzięki...oby predzej niż później...;)

AXARAI- jak po wizycie?????????????

reklama
Mama, Kinga, Gal jestem z Wami trzymam mocno&&&&&&&&&&&&&&&&& Kochane MUSI sie w końcu udać!!! Jesteście super babeczki i z taką cierpliwością....a to zostanie nagrodzone!!! :*******

Z tą Madzią szok..... Nie mogę przestać o tym myśleć;(((

Gal kochana jaką bransoletkę kupiłaś? Czy możesz wrzucić linka też śę skuszę;) a co tam;)

Gdzieś pogubiłam link wapnia, który Piranha polecała;( jakby, któraś miała to proszę wspomóżcie;)))

Do góry