reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czesc dziewczynkiL:)
c0127.gif

Patrysiak - Kochanie wcale nie byla bym przekonana ze nosisz pod sercem synka!!!! Ja mysle ze masz wysoką bete bo nosisz core..i tego sie trzymamy..zrob sobie testa na plec..gotowego...:)))
Wczoraj do Nullki napisalam ze tu sa takie metody planowania ze ja sie staram za 5 lat...tylko Was tu pewnie juz nie bedzie
MAMA - nocke mozna zaliczyc to "stosunkowo udanej"
t1520.gif
a jak tam u ciebie?

Nullko- pisalysmy wczoraj.. wiesz co mysle..moze to i lepiej a czas szybko zleci i znowu bedziesz mogla zaczac starania:))))

Betssie - nauczysz sie obslugi tego forum...nie jest trudne. I zagladaj tu koniecznie , dziewczyny maja tu wiedze!!!!!

Patrysia
Widzisz...Ja u Ciebie baboszke obstawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
t8318.gif

Ostatnia edycja:
reklama
czesc dziewczyny:tak:

mama piekny wykresik!!!!! ale jak ma nie byc piekny skoro to juz od wczoraj wiadomo ze jestes w ciazy;-):-):tak:

betssie wtaj:tak: uwazaj bo to forum uzaleznia:tak: i juz niebawem sie przekonasz jak tutaj jest fajnie:tak:

patrysia piekny fioletowy kolorek:tak: corenka jak sie patrzy:tak:

patrysiak super ze z dzidzia eszystko dobrze. trzymam kciuki za corcie:tak:

nullka alez super ze juz z synkiem lepiej!:tak:

Ostatnia edycja:
NULLKA jakie sliczne PH !!!kciuki za marzec!!!!szybko minie wystarczy poganiac zime i już czas na staranka będzie;)))
PATRYSIAK cudowne wieści niesiesz!super że serduszko bije eegancko;))aj tam aj tam a skąd ty wiesz ze akurat dokładnie w O jak nawet nie wiediząłś że ją masz a po za tym tak jak pisze GAL przecviex jest takie coś i podobno bardzo trafne na dziewuszkę O+12!;))
KOSMO jutro nasz dzien ;))ale mi chyba na NFZ nie zrobi usg bo i ciąża mała aby serduszko zobaczyć i ciekawe czy nie bedzie gin kazać za 2 tyg.przyjść i wtedy usg?wielce możliwe...
GAL ja cie podziwiam jaką ty masz cierpliwość do tego ph ja pewnie juz bym nie wiedziała jak działac no ale PIRANHA elegancko pomaga!
MAMA ciążówko nasza;))cycuchy dają znac?śluz?ja dopiero od tyg.dobrego mam sluz...
LORELAIN sliczne kresunie;))

dzien dobry
c0140.gif

ja juz na nogach bo naducha szybko wstaje cos ostatnio
k1605.gif

a ja bym sobie tak pospala
t2215.gif

Patrysia napewno dziewczynka wystarczy dobre swiatlo albo lepiej nie w sweitele;p

Cześć Wam

Patrysia- piękna dziewczynka wychodzi:-), dzieki, a Piranha rzeczywieście super pomaga, bez niej ani rusz:tak:

Mama05-idzie do przodu, co?:tak:
Nullka- to sąsiadkami jesteśmy:tak:

Piranha- mam nadzieję, że ból głowy minął i wyspałaś się. Jak do nas zajrzysz spróbuj coś skomentować, bo zgłupłam, że tak powiem:tak:
Otóż cały dzień miałam wczoraj na testach owu drugą kreskę bladą. Robiłam testami z allegro zielonymi one step ovulation test, aż do 1 w nocy. Rano jak wstałam zrobiłam ten sam i wyszła znowu słaba druga kreska, baaaaardzo się zdziwiłam, więc za 5 minut powtórzyłam test owu, ale ten co zawsze robiłam w poprzednich cyklach "lh test" i wyszły dwie mocne krechy. Wszystko było z moczu zagęszczonego. Na dodatek zbadałam sobie śluz i o dziwo nie miałam już ciągnącego się śluzu, tylko lepki. I teraz zachodzę w głowę o co chodzi, czy ja już wczoraj miałam dwie mocne krechy na teście, a te z allegro mnie zmyliły, no bo dzisiaj ewidentnie źle pokazały:no:
A na dodatek ten śluz, jakby już było po owulacji, a może przed mi się zmienił. A tak się nastawiałam jeszcze na tą metodę 0+12, a w tej sytuacji kompletnie nie wiem co robić. Poradź coś Piranha, pięknie proszę
38uklon.gif

Ostatnia edycja:
GAL kurka bałabym się...
CZARODZIEJKO eee tam szybciej zaciążysz:p ja też tak pisałam ze za 5-6 lat tak na 30(ja 26 lat koncze w grudniu)a prosze tak mnie wzieło ze juz namawiałam M no ale bez skutku aż natura sama zadziałala ;D

witam.
Agacia nam sie w końcu przyznała,że cos tam w serduchu sie tli

Mama za ciebie wciąż i nieustannie &&&&&&&&& dzieki za pamięć o mnie ale u mnienic ciekawego
kibicuje wam i muszę się wybrac do ginki bo coś @ mam dziwne i objawy fiksujace.

Patrysia - jaka Ty mloda siksa:)))) Kurcze i juz dzieci w takim wieku sUPER:)))) Do 30-stki bedziesz miala ogarniety temat dzieci:)
Ja w luty 30 lat koncze:))) Kochanie wczesniej napewno nie ...i o ile w ogole..z wiekiem robie sie wygodna. Poza tym mi nie zalezy na corce az tak bardzo...z tym staraniem sie to takie sobie gderam....no ale planowanie plci dziecka wciaz mnie fascynuje:))))

reklama
gal widze ze u Ciebie zamieszanie z testami owu jak u mnie w cyklu w ktorym zaszlam. ja caly czas mialam i robilam tylko testy owulacyjne z allegro. no i po kilku miesiacach wiedzialam juz co i jak z owulacja na podstawie testow- tzn druga kreseczka zaczela mi sie pojawiac ok 11dc, oczywiscie jasniutenka, a potem z kazdym dniem intensywniejsza,az w koncu ok 14dc intensywna jak testowa. ale w cyklu w ktorym akurat zaplanowalam staranka druga kreseczka pojawila sie juz chyba 8-9dc:szok: i co dziwne caly czas byla jednokowo blada az do 14dc rano. dlatego bylam przekonana ze owulacji nie bedzie 14dc (jak sie spodziewalam). nie wiedzac co jest grane kupilam testy z apteki i wtedy w 14dc kreski byly jednakowo ciemne:szok: zaraz potem zrobilam jeszcze raz te test z allegro i wtedy tez juz pokazaly sie 2 tluste kreski :szok: dziwne!
zycze Ci zeby z tego "zamieszania" wyszla coreczka:tak::tak:

Do góry