reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witam :-)

mama05 dzięki za &&&&& :-) Kawka była pyszna ale wypiłam ją w domku bo mam od dzisiaj do środy urlopppp także relaksuję się w domku i czekam cierpliwie do niedzieli. Powodzenia u gina Kochana, życzę żeby babka przebadała Cię dokładnie i żeby wszystko było ok.
&&&&&&&& za wizytę :-D

Reszcie dziewczyn życzę miłego dnia :-)

Ale ci dobrze z tym urlopem! Będziemy trzymać w niedzielę kciuki, baaardzo mocno!

staraczki:
MissBella-- 22 styczen (test)
KINGA85- 31 styczeń (test)

szczęśliwie zaciążone:

kosmopolitan-- 14 czerwiec 2012
piranha-- 20 czerwiec 2012, dziewczynka
axarai-- wrzesień 2012
patrysiak-- wrzesień 2012
daria0607-- wrzesień 2012
Matik2012---wrzesień 2012

jestem ,Zuza odebrana..bawia sie u góry.

Bella dzieki ,no zastanawiam sie jaka bedzie ta babka..pójde i obadam sytuację..jak by cos to umówię się do mojego ginusia tyle ,że tam to 4,5 tygodni trzeba na termin czekac ;/
a Ty się kochana urlopuj :)niedziela juz za rogiem;)))

ja robiłam test owu i negatyw..
bedę sikac dalej ;)))

zaraz sie biorę za obiad..chciałam wyjśc z dziećmi i Bono ,ale kurka takaaaaa brejaaa!!
masakra jaka pogoda..i do tego cały czas mży...;/

dziewczyny bardzo Wam dziekuje za wsparcie
1_cmok.gif
jestescie kochane
1_cmok.gif

mama trzymam kciuki zebys wyszla z wizyty mega zadowolona, zebys uslyszala same super wiesci:tak:

miss.bella no to milego urlopu:tak: a jak sie czujesz?;-)

nullka a jak Antos sie czuje? mam nadzieje ze lepiej

matika ja nie wierze ze to wszystko prawda co ten gosc pisze, ale tez jak cos uslysze, przeczytam to i tak biore do serca. takze ja nie chce do niego pisac.

Ostatnia edycja:
kosmopolitam poza bolącymi piersiami od 1,5 tygodnia nic więcej mi nie dolega, czasami pobolewają mnie jajniki i brzuch jak na @ i łapie mnie zmeczenie po południu. To wszystko. No i piersi mi troszeczke urosły :-)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za czwartek !!!!

Ostatnia edycja:
Czarodziejka -a masz w planie test skoro takie wątpliwości są :)?ja nie raz też mam dzień ,że nie od kawy odrzuca...

mama - nie mam w plenie testów...zapewne schizuje jak zawsze!!! nie mam objawow, sluz przejrzysty ...pewno znowu wymyslam a stan mam taki po chorobie,,,,jesooo po tych wszystkich lekach dojsc do siebie ciezko! no i czas taki ze czlowiek chodzi jak flak..a ja raczej z tych co energia wychodzi nawet uszami,

Czarodziejko- bardzo Ci dziękuję za słowa otuchy, ale jakoś nie mam za bardzo nadziei, bo sprawdzałam wcześniej i te z allegro i te mercka jednocześnie i podobnie wskazywały, więc chyba o pomyłce nie ma mowy...

reklama
u siostry mojego męża potwierdziła się chłopak i dziewczynka.

Kosmo a pisałaś do tego cyfrologia@cyfrologia.eu ?
zapytaj jaką będziesz miała płeć i że go bardzo o to prosisz :)
ja do tego pana pisalam, w sprawie daty poczecia dziecka danej konkretnej plci, niby daje 100% pewnosci na zdrowe dziecko, wybranej plci, podaje date kiedy nalezy odbyc stosunek... ale cena to powiedzial min 500 zl, a pewnie tak jak z tymi testami na plec, jak sie nie uda to jak udowodnisz, ze blad lezy po jego stronie?
ojj dawno mnie tu nie bylo, nie dam rady nadrobic ponad 100 stron...
Daria mi w tym kalendarzu obliczania plci wychodzi Nadia-chlopiec, a Livia dziewczynka czyli na dwoje babka wrozyla ;) a Nadia jest na bank dziewcznka :D 100% :)

Do góry