mam takie pytanko mozecie tu dodac zdjecie bo mi ciagle jakis blad wychodzi jak dodam zdjecie ;/ a mam w jpg i nie duze ;/
Stwórz kalendarz dla babci i dziadka
Stwórz kalendarz dla babci i dziadka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam :-)
mama05 dzięki za &&&&& :-) Kawka była pyszna ale wypiłam ją w domku bo mam od dzisiaj do środy urlopppp także relaksuję się w domku i czekam cierpliwie do niedzieli. Powodzenia u gina Kochana, życzę żeby babka przebadała Cię dokładnie i żeby wszystko było ok.
&&&&&&&& za wizytę
Reszcie dziewczyn życzę miłego dnia :-)
Czarodziejka -a masz w planie test skoro takie wątpliwości są ?ja nie raz też mam dzień ,że nie od kawy odrzuca...
ja do tego pana pisalam, w sprawie daty poczecia dziecka danej konkretnej plci, niby daje 100% pewnosci na zdrowe dziecko, wybranej plci, podaje date kiedy nalezy odbyc stosunek... ale cena to powiedzial min 500 zl, a pewnie tak jak z tymi testami na plec, jak sie nie uda to jak udowodnisz, ze blad lezy po jego stronie?u siostry mojego męża potwierdziła się chłopak i dziewczynka.
Kosmo a pisałaś do tego cyfrologia@cyfrologia.eu ?
zapytaj jaką będziesz miała płeć i że go bardzo o to prosisz