reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dario u mnie pokazuje ze teraz bedzie chlopczyk:sorry: a jak wpisuje aty zeby dowiedziec sie czy z synkiem sie sprawdzi to pisza ze dla tych dat nie mozna przewidziec plci.
mojej przyjaciolce sprawdzilo sie z jedna corka, a druga powinna byc chlopcem;-)

aha jak wpisalay daty moich rodzicow to ze mna sie sprawdzilo, ale moj brat powinien byc dziewczynka;-)

Ostatnia edycja:
Kosmo, mama05- bardzo Wam dziękuję, naprawdę :tak:
W poprzednich miesiącah, miałam w tych dniach cyklu ph niższe. Naprawdę głupieję od tego. Tyle z tym zachodu, od iluś miesięcy ciągle sobie czegoś odmawiam, nie jem cytrusów, mięsa, (ostatnio trochę piersi z kurczaka, bo w przepisach Tamary było) , owoców, piję mleko ok. 2 szklanek, jogurty, do których muszę się zmuszać, tyle suplementów, specyfików i wszystko na marne...:angry:

Piranha- chcę jeszcze raz wypróbować sylk, czy mozna wziąść więcej niż 2 kropelki na palcu? A potem ten rephresh?

Tusia, ja mam teraz mercka, ale synek ostatnio się do nich dorwał i sporo posżło do smieci, więc chyba zamówię teraz znowu te z allegro.

Daria- sprawdziło się z moimi synkami!

Gal nie ma sprawy kochana-wsparcie musi być!!

Daria mi wyszło ,że Zuza powinna być chłopcem a Domi dziewczynką.
teraz jak wpisałam październik ,listopad ,grudzień to urodziłabym córkę-czyli skoro u mnie pokazało na odwrót- to synka;))
jak sprawdzałam siostrę to pokazało córke i ma Julkę..

Czarodziejko- myślę, że wskazują niestety właściwie, np, wczoraj po rephreshu spadło poniżej 5, ale dzięki, wiem, że chciałas mnie pocieszyć:tak:

reklama
Do góry