reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mama jeszcze pytanko, co to za kamień, chciałabym takim wyłożyć ścianę koło kominka, śliczny

Agulek ten kamień dekoracyjny to Limburg-kupiliśmy w Leroy Merlin..47zł za opakowanie a w opakowaniu masz 0,6 m
ja mam dwie ściany w salonie i naprawdę moge polecić ,mamy go już 1,5 roku-po przyklejeniu do ściany "maluje" się go specjalnym płynem zapobiegającym zakurzeniu:)też w LM kupilismy.
teraz taki sam chcę do korytarza na 2 ściany:)

Lor,Kosmo- no tak,jak sie juz tak długo stara ,ze ręce opadają to też słyszałam o przypadkach ,że babeczki zaszły....ja póki co nie umiem wyluzować...tyle czasu juz mierzę tempkę i prowadzę obserwację cyklu ,że nawet jak nie chcę to samo mi się liczy jaki mam dzień cyklu:))

Lor- no pamięć mam dobrą-to fakt:)
wykopuj ten strój i do pracy rodacy:)))&&&&&&&

ja mam taka szafę w garderobie tylko brązową-wenge..
do korytarza kupimy taką -3 moduły:)

pax-szafa-i-drzwi__50064_PE146004_S4.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
dzieki dziewczyny za pocieszenie, aneczko, pirahna, kosmo :-D

ale u nas trochę za daleko juz zaszlo, wiecie skoro m zamiast z nami byc ucieka do kolegow, nie zajmuje sie chlopcami, palcem w domu nie ruszy, wychodzi mimo ze prosze zeby z nami zostal, nie bierze pod uwagę mojego stanu i nie za bardzo interesuje się ciążą (pomimo tego ze to on pragnął tego dziecka) - ucinam narazie sypialnie, pranie jego rzeczy, sprzatanie po nim i podawanie jedzenia:-p. Poza tym bez uzgodnienia z nim tak jak on to robi bede robila to na co mam ochote np wyjechanie z domu, czy wyjscie do koleżanki.

AAA i wiecie co sie dowiedzialam, dlaczego pragnął tego 3 dziecka??? bo jest zazdrosny o mnie i chciał mnie usidlić w domu.Niedoczekanie, na szczescie jestem mobilna i teraz czuję sie dobrze, a jak Zuza się urodzi to dopiero mu pokażę :-p

Ostatnia edycja:

Kinga
, też miałam takie brunatne plamienia przed @. Często powoduje je podniesiona prolaktyna i obniżony progesteron ...ale podobno czasem po prostu taka "uroda" organizmu i te plamienia wynikają z powolnego spadku hormonów przed @. Również trzymam mocno kciuki za twój nowy cykl!

Juliana, podobno takie bóle jajników po owulacji często występują w tych szczęśliwych cyklach kończących się II. Tak więc zaciskam kciukasy! :-)
dziękuje za informację, myślisz że powinnam coś łykać? idę jutro do ginekologa może mi coś poradzi. są na pewno leki które mogą mi pomóc..znowu coś z cyklem mi sie babra:/

U mnie bez zmian
czekam.
Wróciłam z pacy. jeszcze chwila dla mnie i mykam po młodego.

Monico - kompletnei nie jestem w temacie, ale bardzo Ci współczuję że się tak nie możesz dogadać z mężem :-( .... przytulam

mama - fajna ta szafa =) właśnie trochę w podobnym stylu była ta druga co mi się podobała, szkoda że nie mogę jej na necie znaleźć ...ale mam ewentualnie zrobione zdjęcie na telefonie :sorry: ... generalnie podobają mi się ostatnio białe meble :tak:

lore a u ciebie to który dzien cyklu??? bo inaczej masz na suwaczki i na wykresie że niby dziś 1? byłaś u ginka jest ok? :) ja jutro idę.

Monico- przykro mi,że mąż ma takie podejście...i Ty na tym cierpisz i chłopcom brak taty:(
&&&&& żeby się szybko zreflektował!!

Lor- dzięki -tez mi się biała podoba:)

Agulek znalazłaś na str LMerlin ten kamień??

lecę po Domisia a za godzine po Zuzę ..
jeryyyy u nas ciągle pada
d025.gif
d025.gif

Monico przykre to co piszesz, tymbardziej jak bliska osoba zawodzi, a najgorsze, że czasami się mówi słowa, których potem się żałuje i ciężko to wszystko doprowadzić do ładu, ale masz racje trzeba czasem postawić na swoim i nie dać się ustawić.Musisz rozmawiać i walczyć, dzieci są wspólne obowiązki też, a przyjemności muszą też być i czasami babskie wieczorki i pogaduchy w końcu faceci są z Marsa, a kobiety z Wenus. Kochana trzymaj się cieplutko;-)
Mama w domku popatrze bo jestem niestety w robocie, ja chcę bliżej wiosny coś podziałać w domku ze ścianami, a taki kamień nam się podobał raz w programie Dekoratornia coś takiego było, dzięki serdeczne.
Zmykam papiry przekładaća troche mam "udawany" dzień bo ten sylwester jakoś wyjątkowo długo siedzi mi w kościach.Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Kinga - to mój 4 dzien cyklu, ale na wykresie 1 bo niby pierwszy jaki obserwuję, a nie mogłam ustawić od piatku ... pierwszy raz robię obserwację to się trochę nie znam na tej stronce. Tak byłam dzisiaj u gina i dał mi zielone światło do staranek :-)

ja idę rozbierać choinkę :-p

reklama
monico smutne to co piszesz. jednak chyba nietędy droga. wiem bo rok temu mielismy tez nie zaciekawyokres. jednka nie bylo tak ze maz mi nie pomagal,wybywalz domu, nie-poporostu nie dogadywaismy sie, mialam wrazenie ze maz mnie nie rozume,robi zupelnieprzeciwnerzeczy niz ja oczekuje, ignoruje moje potrzeby, itd. no i wlasnie zaplanowalam takasama metode co Ty- chcialam pokazacze jestem samodzielna, mobilna,nie uprzedzajac wychodzilam z domu, nic z nim niekonsultowalam, itd. w efekcie jeszzce bardzoej sie pogorszylo , miedzy nami, zaczeilism nawet wspominac o rozstaniu :szok: po mega wielkiej klotni (gdzie sparwy zaszly za daeko bo rodzice sie o wszyskim dowiedzieli i bardzo to przezyli) zaczelismy rozmawiac, prowac powolutko wszystko naprawiac, malymi kroczkami.....A dzisiaj zobacz, spodziewamy sie zaplanowanego dziecka i jest super:tak:
zycze Wam zeby Twoj maz opamietal sie, zrozumial ze popenia wielki blad tak sie zachowujac i zeby miedzy Wami bylo mega super:tak:

Do góry