reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Edyta;)))
hahahaha-narazie to ja chcę
e100.gif
trzecie dziecko a nie wnuki:)

reklama
Mama mojemu 6 latkowi też wczoraj wypadła ale dolna dwójka, a jedynki górne wypadły mu obie na raz ale na wpół już są widoczne :rofl:A ty na pewno będziesz niedługo miała tę swoją 3 dzidziuche;-)
Dziś sobota a ja mam takiego wielgachnego lenia, za to roboty............Chyba walne drugą kawę i biorę się do dzieła:rolleyes: I jeszcze do tego @ lada moment pewnie mnie nawiedzi, och................

P.S. Ja też chce takie trzy skarbeczki skaczące przy dumnej mamie , ale jeden mógłby mieć różową kokardkę na tej okrągłej główce:-)

Ostatnia edycja:
Agulek to rob kawusie ja poczekam ze swoja i wypijemy razem :-p

No a u mnie sklada sie tak ze przez ostatnie 3 miechy @ nawiedza mnie 1-wszego ciekawe czy i w tym tak przyjdzie :eek:

Edyta ;) tak,tak-o wnukach nic nie wspominaj narazie ;)

Agulek- dzieki ;):*
no Zuzi druga jedynka górma tez sie rusza i nie wiem czy też dziś nie wypadnie ;)))
rosołek zrobiony,pranie zaraz rozwieszę,za oknem zimno,wicher i padaa;/
smacznej kawki zycze i do dzieła ;))

Daria, bardzo Ci dziękuję za przepis kochana jesteś:)))
Z moim bąbelkiem będziemy robić jak tylko dojdziemy do siebie, bo oboje tak załatwieni jesteśmy, że szkoda gadać tez miałam okna myć i ogólne porządki ale chyba nie dam rady.... kurcze gdyby spadł śnieg i był mrozik wszystkie wirusy by zabiło a tak...

Ja pracuję w zerówce i też coraz więcej dzieciaczków mam bez ząbków;))) Ale to kolejny etap rozwoju :)))

Miłej Soboty Kochane życzę;*****

Ostatnio edytowane przez moderatora:
To chyba do mnie, inaczej mówiąc...... rusz się babo do roboty:-D Melduje się że mnie zmotywowałaś kawę dopijam i ruuuuuuszam z tym koksem:-D

reklama
Ja narazie zmykam wstawie pralke z mundurkami do szkoly,pozniej musze posprzatac w lazience no i jeszcze do lidla musze podjechac no nic uciekam bo dnia mi nie starczy ...

Natusia wzajemnie ;-)

Mama wiem wiem ze to bylo do agulki ale musialam dopytac :-p

Do góry