reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

piranha mysle ze masz przeczucie ze u Ciebie synek poniewaz dreczy Cie ten jeden dzien odstepu od owulki. a ja wrecz jestem pewna ze Ty musisz miec coreczke:tak: ja wierze ze dobre rzeczy do ludzi wracaja a Ty tak bardzo pomoglas wielu dziewczynom marzacym o cereczce ze poprostu Tobie musi to zostac wynagrodzone:tak: (jestem pewna ze tylko jeden procent planujacych sie udziela a jest mnostwo podczytujacych ale tez stosujacych Twoje zalecenia co do planowania plci). naprawde zycze Ci z calego serduszka coreczki:tak: pozatym ja osobiscie po kazdym Twoim poscie jestem naladowana pozytywnie, dajesz tyle wiary i nadziei ze czlowiekowi od razu robi sie lepiej:tak: jestem Ci bardzo wdzieczna, tego mi naprawde teraz potrzeba...
i nadal bardzo ubolewam ze nie pojawilas sie na tym forum przed moim planowaniem:-(

zdrowka dla wszystkich chorowitkow. moj synek tez przeziebiony :-(

reklama
tusia, dużo czytałam o takich dawkach i są jak najbardziej bezpieczne, akurat mam fioła na punkcie szkodliwości i toksyczności :-)

mama05, w Superfarmie może nie być odpowiednich dawek, w aptekach są zazwyczaj symboliczne dawki w sprzedawanych tam preparatach. Dorzuć jeszcze macę (Maca 500 mg - 100 Kaps. WZMACNIAJĄCE ORGANIZM (1980569970) - Aukcje internetowe Allegro), naprawdę czyni podobno cuda z żołnierzykami! B-Complex dla Ciebie B-100 (Castagnusa bym nie brała, witamina B6 też obniży prolaktynę i nie namiesza w cyklu jak Castagnus), dla Toma B-50, oprócz tego dla niego witamina C 1000mg (WITAMINA C 1000mg 250 tabl * WYSYŁKA GRATIS * (1984515418) - Aukcje internetowe Allegro), witamina E 400iu (WITAMINA E ALFA TOKOFERYL TOKOFEROL 400 IU/100 KAP (1978344147) - Aukcje internetowe Allegro), L-karnityna 1000mg (L-KARNITYNA 1000 120 KAPS MEGA DAWKA NA 60 DNI !! (1940383411) - Aukcje internetowe Allegro).

Kosmo i mama05, strasznie miłe to co napisałyście, nie macie pojęcia jak mi się niesamowicie na sercu zrobiło po takich słowach, aż nie wiem co napisać, dziękuję kochane! :-*

To jestem:-) juz na spokojnie;-)
dzis bylam tak zarobiona ze nie mialam czasu na spokojnie usiasc

mama no to &&&& za nastepny cykl:tak:z nami i sylkiem na pewno sie uda:-):-):-)
tusia no to witaj w kubie:confused2: wczoraj byla powtorka z rozrywki ehh

Mama05, jeszcze a propos witaminek, czy w tym Salfazinie jest L-arginina? Podobno ona niesamowicie podnosi płodność, ja mojemu kupowałam FertilMan na Allegro (http://allegro.pl/poprawa-nasienia-lepsze-plemniki-fertilman-i1941364494.html), zawierają m.in. właśnie L-argininę. Fortunę wydałam na te wszystkie witaminy ale było warto i autentycznie mam przeczucie, że i u Was to właśnie pomoże :-)
I jeszcze żebyś już miała komplecik linków :-):
B-50 dla Toma http://allegro.pl/b-50-kompleks-witamin-z-grupy-b-100-tabletek-i1986945436.html
B-100 dla Ciebie http://allegro.pl/b-100-mega-kompleks-witamin-b-100-kapsulek-i1990735669.html

Ostatnia edycja:
reklama
Agulek to dziwne ze zmarzliscie ,powinniscie byc bardzo rozgrzani :-p

Mama hej,ooo to widze ze witaminizacja nadciaga ...ale to dobrze jak ma pomoc to jak najbardziej bym sprobowala ;-)

Piranha nasz specjalisto witaj :-)

Do góry