reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie!
Mama przytulam. Ale wiesz tutaj sa dobre fluidy i mysle ,ze szybciej Ci sie uda;-)
Kosmo nie smutaj sie bedzie lepiej.
Dido trzymam kciuki i specjalnie dla Ciebie moc rozowych fluidkow , ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a o ktorej masz usg?

reklama
aneczko dido ma o usg wiec juz pewnie za kilka minut zobaczy swoja coreczke:tak::tak::tak:

mama tez wierze w magiczna moc tego forum i wierze ze juz niedlugo bedzie cieszyla sie swoja Fasolka. za calego serca Ci tego zycze:tak:

O no to przegapilam posta z godzina:zawstydzona/y:;-) to zaciskam z calej sily. Normalnie mam stresa:blink:
A jesli chodzi o dobre fluidki to gdzie nasza Czarodziejka?
Beatko a Ty juz pewnie prawie gotowa na przyjscie Hani? Pochwal sie pokoikiem i duperelkami:tak::tak::tak: Pleaseeee:blink:

Cześć dziewczyny! Synek ostatnio strasznie późno zasypia i potem śpi prawie do 10 :-)

Ciekawe jak tam Dido, ja cały czas trzymam kciuki i czekam na pozytywne, różowe wieści.

mama05
, Sylk już jedzie :-) (oto jego statusik: "Your item, posted on 12/12/11 with reference RF441564841GB has been passed to the overseas postal service for delivery in POLAND.") i będę gorąco trzymać kciuki za Twój następny cykl! Nafaszeruj M macą, L-karnityną i witaminkami i MUSI się udać! A nie myślałaś o B-Complexie, może jak raz też Ci pomoże? Ja też starałam się w jedne z najpłodniejszych dni w cyklu i cały czas zastanawiałam się dlaczego nic z tego nie wychodzi, dopiero wspomagacze dla mnie i M odwróciły bieg wydarzeń :-) Znajoma strasznie długo się starała i pomimo iż wyniki miała dobre a wykresiki wręcz wzorowe to nie udawało się, zaszła od razu w pierwszym cyklu z CLO, nie myślałaś o tym?

Kosmo, głowa do góry, po deszczu zawsze wschodzi słońce, może los niebawem Ci te wszystkie pechy wynagrodzi wiadomością o małej dziewczynce w Twoim brzuchu :-)

Nullka kupiłam taki zestaw jak ty callcium i wit.C500, ale zanim przyjdzie przesyłka to wczoraj zakupiłam wit c musującą 1000mg i popijam sobie.
Dido spóźnione ale &&&&&&&&&&&&

agulek-79 kupiłas ten zestaw callcium i wet. C przez neta?? Jesli tak możesz podać linki bo też się musze w te specyfiki zaopatrzyć. Z góry wielkie dzięki :-)

Dido od rana trzymam kciuki choć jestem tu od niedawan i nie znam Twojej historii ale mam nadzieję, że to nadrobię:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry