reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Bella ja też często miewam takie bóle-jak chodziłam na monitoring to okazywało sie ,że pęchol owszem rośnie i jajniki bolą bo pracują ,ale nie pęka czyli nie ma owu-kurczy się i wchłania..
dlatego ja walczę juz prawie 2 lata o kolejne dziecko....
a dziś jest rok od ostatniej straty-rano już lży były:(((

Edyta-zabieg trwa około godziny z maseczką..
polecam ;))

Bella dzięki...
jak sobie pomyślę jaka byłam szczęśliwa rok temu na początku grudnia...a tu w 7t.c. koniec....serce mi pękło na milion kawałków..do dzis kilku brakuje i nadal boli......

mama05, śliczna babeczka z Ciebie! A cera faktycznie jak marzenie! Trzymam kciuki za następny cykl! Weź tam nafaszeruj mężulka witaminkami, podziałaj z Sylkiem i innymi wspomagaczami i na pewno się uda! :-) ...z naszymi kciukami nie ma innej opcji :-)

MissBella, szkoda, że nie mierzysz tempki, strasznie dużo można wyczytać z takiego wykresu, m.in. czy była owulka. Jeśli to był cykl bezowulacyjny to głowa do góry, czasem się tak zdarza, podczas staranek miałam minimum 1 cykl bezowulacyjny. Może dla własnego spokoju posprawdzaj sobie LH, FSH, estradiol, prolaktynę i progesteron? Na Twoim miejscu spróbowałabym też z B-Complexem, mi on bardzo poprawił owulki (kreski testowe zaczęły w końcu być równie mocne albo nawet mocniejsze jak kontrolne, witamina B6 blokuje prolaktynę a prolaktyna wpływa podobno na neurohormon GnRH, który to z kolei odpowiada za produkcję LH i FSH, czytałam, że nadmiar prolaktyny zmniejsza głównie LH) i wykresy temperaturowe ...i wierzę, że pozwolił ujrzeć 2 kreski na teście ciążowym.

a czy ktos mi moze powiedzieć cos na temat mierzenia temp? bo ja nie mierze bo wstaje o rożnych godzinach a nadia się w nocy budzi a czytałam ze to powinno byc o tej samej porze i powinno sie być wypoczętym ale nie wiem..mialam mikrodermobrazja ale bardziej mi sie podobala kawitacja czy jakos tak;/ mikrodermobrazja zle na mnie wpływała;/okropna mialam po niej cere;/ a mialam 6 zabiegow po 150 zl;/ a kawitacja dla mnie byla super przed slubem robiłam i była ekstra:)

Daria kawitacja to bezbolesne oczyszczanie..
a osobiście nie spotkałam się z tym,żeby mikro komuś zaszkodziła...może miałaś dobraną źle siłę ssania-za mocno...albo nie takie kosmetyki-nie do Twojej cery.....

a tempke należy mierzyc po minimum 3 godzinnym śnie
w tym samym miejscu-ja mierze waginalnie
tym samym termometrem
o stałej godzinie(+/- godzina)
i zawsze taka samą ilość czasu..

reklama
Piranha co tam u Ciebie? nasz specu od Suplementow i nie tylko :-D

Moj maz zadowolony z witaminek a szczegolnie z wit C bo kupilam taka do ssania a moj maz lubi kwasne smaki wiec mu to pasuje :laugh2:

Do góry