reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

agulek, myślę, że ten preparat będzie w porządku (łykany 2 razy dziennie da podobne dawki jakie ja łykałam) ale w jakim związku jest wapń i czy te 333 i 133 mg to masa czystych pierwiastków czy też związków w jakich występują?
B-Complex możesz śmiało brać przez długie miesiące (jest bezpieczny), niektóre dziewczyny biorą go nadal po zajściu w ciążę ale ja wolałam odstawić i przerzucić się na witaminki ciążowe.

reklama
Czesc wpadlam na chwilke,przywitac sie :-)
Nadrobie Was wieczorkiem bo teraz jestem zabiegana.Rano bylam u kolezanki pomoc jej w pakowaniu, bo kupila dom i w piatek bedzie sie przeprowadzac,a musze jeszcze posprzatac i obrac ziemniaki na obiadek dla moich glodomorkow .

ANECZKO KIEDYS TO JA BYLAM GLUPIA W TYCH SPRAWACH :zawstydzona/y:TZN MAJAC CYKLE 26-27 DNIOWE CALY CZAS GLUPIA MYSLALAM ZE KSIAZKOWO MAM OWOLACJE NA 14DC A JA MAM OWOLACJE NA 12 D WG TESTOW OWU A BARDZIEJ WG POMIARU TEMPKI A WSZYSTKICH SWOICH SYNOW MAM Z 11 DC :-) TERAZ TO WYGLADA TAK PONIEWAZ JESTEM UCZULONA NA MAGNEZ BIORE TYLKO WAPNO ZAKWASZAM SIE NO I STARANKA KONCZE NA 9DC CZYLI 3 DNI PRZED OWU I TO TYLE LICZE NA MALY CUD ZAWIELE CZASU NA PLANOWANIE NIE MAM LATKA LECA A NAJSMIESZNIEJSZE JEST TO ZE MAM JUZ IMIE DLA SYNKA JAKBY CO ;-);-);-)

wiesz tez dobrze nie znam niemieckiego tylko tu pisze ze on jest walsnie z kiwi i wlasnie ze on jest dla osob co maja sucho ze nawilza ima lekko kwaśny odczyn ale nie wiem sama czy sie czyms roznia czy nie :)

agulek, z tego co czytałam to są to czyste pierwiastki, tylko szkoda, że nie podają w jakim związku jest Ca (zazwyczaj jest on w węglanie wapnia a ten podnosi pH). A nie chcesz zakupić ten preparat z cytrynianem, który ja łykałam?

witam po pracy;))
d
zięki kochane za pamięć o mnie-Aneczka,Pirania,Paula i reszta ;***
co do tempki to niestety w dół...
było 37,15
potem 37.05
wczoraj 37.05
dziś 36,95..
sprawa jasna....dobrze,że Sylk już jedzie....

MAMA05 powiadasz, że Zuzki to charakterne dziewczynki:cool:, jeszcze troche czasu mam wiec może zmienię imię:-), ale to od 3 lat ta NASZA Zuzia:-)

Monico charakterne ;))) ale to dobrze-poradza sobie w życiu:))
u mnie Zuza była odkąd pamiętam ;)
jak się okazało ,że córka to nie było opcji o innym imieniu:)
także jak Ci się podoba to nic nie zmieniaj ;))

Noemi witam i ja :)

może mi się uda to wstawię na chwilę swoją fotkę ,żebyście widziały z kim piszecie ;))

no to wstawiam na chwilę
...........

Ostatnia edycja:
mama-ale sliczna kobietka z Ciebie:tak::tak::tak:
A gdzie nasza Beatka???
A ja siedze jak na szpilkach i czekam na piatek.
I z kazdym dniem mam coraz wiekszego stresa.
Gorzej niz przed matura;-)

reklama
Dido dzieki
c033.gif
c033.gif

jeszcze wczoraj miałam jasny brązik i refleksy-teraz mam kasztan:)

no i nieustannie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za piątkowe usg:)
ja już włosy pofarbowałam bo przez Wasze usg siwych włosów dostaję ;))

Do góry