reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

monico ja również już od dawna marzę o Zuzi. Cała rodzina i znajomi wiedzą, że ma być Zuza i tyle :)
W tym cylku niestety się raczej nie udało, jakoś tak wyszło, że przytulanka były tylko w 10 dc ale w następnym miesiącu bierzemy się ostro do roboty :-)

Dziewczyny a gdzie mozna kupić ten Sylk ?? ??

reklama
czarodziejko:-)
sama jestem w szoku ze to juz 31 tc
dopiero co szalałam z testami na płeć jak dziewczyny.....

aneczko:-) te forum wciagajace, ale jak czytam o wpisach i metodach dziewczyn to my robiłyśmy moze z 70% w starankach a mamy wszystkie córcie w brzuszkach, bo wierzę ze Dido też

Missbella u nas "od zawsze" była Zuzia i pomimo iż rodzina nie jest za tym imieniem i odradza to jakos żadne imie do mojej córci nie pasuje, byla jest i bedzie Zuza

MissBella, np. na eBay gdyż w Polsce go nie dostaniesz, szkoda że się nie dołączyłaś jak zamawiałam Sylk dla nullki, mamy05 i natusi (bardzo zaoszczędziły na koszcie przesyłki) :-)

Piranha ale ze mnie gapa :( Czytałam, że zbierałaś zamówienia ale wtedy jeszcze miałam nadzieję, że w tym cyklu zafasolkuję...
A mogę wiedzieć ile to kosztuje?? Niestety nie mam konta na ebayu, nie potrafie korzystać z tego serwisu ale może się nauczę, czego się nie robi dla wymarzonej córeczki Zuzy :)

Mam, znalazłam na ebayu, podam link i proszę powiedzcie mi czy to to: http://www.ebay.pl/itm/Sylk-natural...t=UK_Health_HealthCare_RL&hash=item19ca4c7180

Ostatnia edycja:
MissBella, tak, to to :-) Kosztuje koło 50 zł + przesyłka do Polski. Warto założyć tam konto, korzysta się jak z Allegro :-) Tylko dobrze jakbyś miała konto PayPal bo tak realizowane są w większości płatności na eBay, jest to bardzo bezpieczne i pieniążki momentalnie są u sprzedawcy.

noemi ja uzywam tabletki doustne lacibios femina na zakwaszenie ale nie blam pewna czy on nie zabija plemnikow dlatgo pisalam na forum z ginekologiem i mowi ze nie zabije ze mozna go brac nawet podczas ciazy ale to lepiej indywidualnie z lekarzem uzgodnic..
a jak sylk to tu jest tanszy z niemiec :)
SYLK natürliches Gleitmittel Gel 50ml 6060411 / apobest | eBay

paczka powinna dojść góra do 4 dni ja jak wysyłam to idzie 3 dni do polski

a tu jeszcze troszkę tańszy
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=310355711850

Ostatnia edycja:
tak mieszkam nie ma problemu:) odrazu jak bym zamówiła to bym podała twój adres do polski :)jeszcze w czwartek bede szla na zakupy zobaczę po ile są w aptekach :)

hej wszystkim:cool2:
co za ciezka noc za mna moje dziecko cierpi na bezsenność ja ledwo chodze dzisiaj :confused2: kawy...

kosmo bardzo dobre nastawienie:tak:i tak trzymaj;-)
mama gdzie jestes?? jak tempka? wciaz trzymam&&&&&
noemi witaj:-)

powiedzcie mi dziewczyny ta diete ile przed starankami stosowalyscie???tak 6 tyg.przed starczy:eek:

reklama
daria0607 z góry wielkie, wielkie dzięki :-) to zobacz jeszcze cenę w aptece i umówimy się konkretnie. Mam nadzieję, że w następnym cylku zafasolkowanie dziewczykowe gwarantowane ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry