reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

czesc dziewczyny,
czy Wam tez ostatnio boli glowa? mnie do tej pory bolala tylko raz, a od srody prawie codziennie. wine skladam na nerwy, tak przynajmniej mam nadzieje. z synkiem od poczatku mialam bardzo czesto bole glowy i naprawde nie chce powtorki z rozrywki:no:

piranha ja jestem wrecz przekonana ze w Twoim brzuszki mieszka coreczka:tak: no kurcze, taka ekspertka musi miec coreczke ;-)pozatym bardzooooooooo pomagasz staraczkom wiec to musi zostac wynarodzne:tak: sama zaluje ze nie pojawilas sie na forum przed moimi starankami:-(

ja niie wiem kiedy mam nastepne usg poniewaz nie bylo mojego lekarza. na wizyte mam sie umowic jak zadzwonia ze sa juz wyniki pappa wiec to bedzie w przyszlym tygodniu.

moj synek mowi juz chyba wszystko , zrozumiale, ale oczywiscie jeszcze niektore slowa przekreca, myli. tak na dobre sie rozgadal jakis chwile przed drugimi urodzinami. jednak jest jednym z niewielu chlopcow wsrod moich znajomych ktory tak dobrze mowi, wiec absolutnie nie masz sie czym przejmowac. zwykle chlopaki pozniej zaczynaja mowic:tak:
a co do snu to unas nie bylo tak zle bo potrafil zasnac w wozku, foteliku ale za to noce sa nadal nieprzespane. bywa czasem lepiej czasem gorzej, no ale nadal budzisie w nocy i domaga sie spania z nami. jest mi juz ciasno, rozpycha sie , kopie, ... Nie wiem jak to bedzie jak juz bede mial duzy brzuch:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
c009.gif

Kosmo- witaj z rana ;))
mnie głowa nie boli,ale wśród znajomy narzekają na ból..

Pirania dzięki za zamówienie dobra kobieto:))

my wczoraj poszlismy na 17 do znajomych na pożegnanie bo się wyprowadzają i wróciliśmy po 21..
każda rodzinka przyniosła sałatki,słodkie,napoje iiitttddd i była bardzo miła uroczystość;)

a co do mojej tempki to dzis mam 37,15 czyli skok o półtora stopnia...dziś mam 10d.f.l...na dniach się wyjaśni..
&&&&& i ciepłe mysli mile widziane ;)

Hejka dziewczyny!

Kosmo, dzięki za miłe i pozytywne słowa z samego rana! :-) Ja za to jestem pewna, że u Ciebie w brzuszku mieszka mała, śliczna dziewczynka :-), tyle zrobiłaś w kwestii planowania płci, że po prostu tak MUSI być. Ja doszkoliłam się troszkę w zakresie planowania płci ale niestety tej wiedzy w dużej części nie wykorzystałam ...więc liczę, że moje szanse to 50/50. Będę jednak Wam dzielnie kibicować i jestem pewna, że niebawem będzie tu lawinowy wysyp dziewuszek :-) Mój synek niestety śpi ze mną ale przy kolejnym dzieciątku bardziej się przyłożę do nauki zasypiania w łóżeczku :-D

Mama05, ładna tempka, trzymam mocno kciuki! ...i oby Sylk nie musiał się już przydać :-D Ja bym chyba nie wytrzymała i we wtorek zrobiła test 10 mIU/ml, mi taki w 12 dniu po owulce pokazał cień cienia widoczny pod światło :-)

Witajcie babeczki

Mama tempka obiecujaca wiec trzymamy &&&&&&&

Kosmo moj maly zasypia na naszym lozku ale jak juz zasnie przekladam go do jego lozeczka i spi tam cala noc,chociaz jak byl maly to spal razem ze mna dla mojej wygody,cale szczescie udalo sie go przyzwyczaic do lozeczka bo inaczej byloby ciezko z nim spac ...

A my dzisiaj wybieramy sie na miasto polazic z dziecmi,oczywiscie jak juz bedzie ciemno bo Centrum slicznie jest oswietlone a przy okazji zlapiemy troszke swiezego powietrza w plucka :-p

witam wszystkich:-)
ja caly czas plamie;/dzis wyprawiam nadii urodziny i bylo troche roboty;/
Moja Nadia ma ponad 2 lata malo mowi powtórzy slowa raz i pozniej nie chce;/ ale traktor to caly czas gada ;p tak samo nie chce spac nigdzie nawet miala lekki od neurologa bo nie spalam w ogole przy niej;/ teraz lepiej ale w dzien tylko w wozku przy kołysaniu(sprężyny co miesiąc pękały;p) i to jak nikogo nie ma bo tak nie pojdzie a w nocy tylko z mama;/albo na mamie:)

Daria a robilas test ?

Moj maly do 3 mz spal jedynie na mnie :zawstydzona/y:ale po tych magicznych miesiacach zaczal normalnie spac w nocy bo w dzien bez bujania nie bylo mowy o zasnieciu :sorry2:

Witajcie Dziewczynki;)

U nas ponuro i mokro...pada i pada już wolałabym śnieg i mrozik.

Mój synek zaczął bardzo szybko mówić a ok 2 lat mówił już zdaniami a teraz mając 3 latka nawija jak radio i malo kto z nim wytzymuje hehe z pzredszkola ciągle piosenki podśpiewuje albo z bajek;)

My ze spaniem nie mieliśmy problemu do tego lata...mały w nocy się zaczał budzić i przychodził do nas...Masakra bo wierci się strasznie, no i od tyg. NIESTETY ma swoje łózko obok naszego...wiem, że to nie najlepszy pomysł ale potrafiłam co kilka min się budzić ;//

Daria, a kiedy masz mieć okres? Kurcze jak chce się coś zaplanować to ciało odmawia....ja tak samo się cała rozregulowałam. I mam straszne bóle głowy, a w ciąży nie jestem.;)

Jej trzymam za Was kciuki aby w brzuszkach były same dziewuszki, mam nadz.ze już niedługo do Was dołączę;))

Milej niedzieli życzę;)) Idę rosołek na obiad robić;)

Hej dziewczyny:-)
mama-trzymam kciuki za fasolke &&&&&&&
Daria-a robilas test?????

A mnie dzis od rana boli glowa.
A w nocy snilo mi sie ,ze urodzilam synka....
Obudzilam sie i patrze czy mam jeszcze brzuch..:zawstydzona/y:.
Jest.............tak wiec szansa na corcie jeszcze jest.
Ale ten sen byl taki realny,ze az sie wystraszylsam..

reklama
hej babki:-)

Piranha u ciebie tez dziewczynka bedzie:tak:nie ma innej obcji;-)
Mama temp. bardzo ladna to zaciskam jeszcze mocniej &&&&&&&&&&&& i oby do czwartku
dido skoro snil sie synek to na bank bedzie coreczka :tak:sny sa zawsze na przekór:rofl2:

Do góry