reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Royanno- Milo ze pytasz. Tak Moi chlopcy zdrowi:)
Jedynie idziemy w srode z Maciusiem do lekarza z ta jego alergia. nie uwierzycie ale przez to ze ma skaze bialkowa , ma kaszel!!!
w zyciu bym na to nie wpadla gdybym nie ten lekarz!
Natusia- ja mam baby compa, wg mnie ten Komputerek jest dobry, poczytaj sobie w necie o nim.

reklama
Agacia mój mały też kaszlał przez alergię.
a dziecko kolezanki juz 7latnie do tej pory niestety kaszle a wręcz sie dusi i ma wziewy na to
alergia idzie mu na drogi oddechowe :-(
ale oby u was szybko przeszło :tak:

dziewczyny co u was????
fajnie,ze mamy nowe dziewczynki -WITAJCIE.
Anastazja-&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za USG.

Witajcie dziewczyny! Jestem nowa mam nadz.ze moge do Was dolaczyć;)

Witaj :-)

Witajcie wieczorowa pora...

Jagienko, i jak, chrzciny udane? Oby creczka szybko kataru sie pozbyla...katar to nasze przeklenstwo. W zeszlym roku Alan przez niego ciagle dostawal zapalenia oskrzeli :(
A smoczek laurunia zaakceptowala?

Chrzciny udały się jak najbardziej :tak: Laurusia była bardzo grzeczna i w kościele i w lokalu,wszyscy byli nią zauroczeni :-):-):-)
Mąż zrobił mi przy okazji tej uroczystości niespodziankę urodzinową,miałam spóźnionego torta,toast i dostałam śliczny pierścionek :-)
Jak tylko będę miała fotki to wrzucę.
A Laurusia odrzuciła też tego kulkowego smoka i nie będę już jej namawiać,niech zostanie jak jest,w końcu to nie będzie trwało wiecznie,jest coraz starsza i coraz więcej rzeczy ją interesuje oprócz cycusia :tak:

Jagienka to super ,ze chrzciny udane:-)
Ja sie zarejestrowalam na usg i juz nie moge sie doczekac.
Anastazja daj znac po wizycie;-)
Nastusia ja nie pomoge z temp. bo mam prace w systemie zmianowym i nie mialam jak mierzyc. Stosowalam testy owulacyjne i obserwacje szyjki i sluzu. Co testow to polecam w drozsze zainwestowac bo te tanie z allegro czesto dziewczynowm nie wychodza jak nalezy.

Natusia mój mały ma 5 l:-)
Jagienka super że Laurka grzeczna była i że wszystko się udało :-)
Igora chrzściliśmy jak miał rok( ponieważ mąż wrócil z Hiszpani po 5 miesiącach) i powiedziałam sobie że nigdy więcej nie będę czekać tak długo z chrztem mały tak dał popalić w kościele przez pół mszy się darł straszne najlepiej jednak jak dziecko jest malutkie:tak:

Dziewczyny mam pytanie jeśli dobrze pamiętam to albo Czarodziejki albo Jagienki mały miał wycinany migdałek?
Chodzi o to że mój Igor po wycięciu zaczął jeszcze gorzej chrapać:baffled: Dziwne mi sie to wydaje.

Becia moj syn tez mial wyciety i teraz jest super tylko moj miał wyciety trzeci i nacinane dwa boczne oraz nacinane i czyszczone uszka.
a kiedy miał bo jak niedawno to wszystko musi dojśc do siebie opuchlizna zejść i powygajac sie .
a na kontroli byliscie?
Jagienka super,ze chrzciny udane i jaka niespodzianka od M :-)
Aneczka na kiedy sie umowiłaś?a jakich ty testow uzywałaś?

Dziewczyny jestem juz po wizycie,
dzidzius ma sie dobrze, jest zdrowiutki!!! a to przeciez najwazniejsze.
co do plci, lekarz zapytal czy chce znac plec i czy mam juz dziecko. ja mowie ze mam synka i ze marze o coreczce ale raczej nikle szanse.
lekarz do mnie. "no to w takim razie marzenia sie spelniaja-ma pani coreczke i co do tego nie mam watpliwosci"
dziewczyny rozplakalam sie ze szczescia, nie moge uwierzyc, naprawde nie moge, juz nawet nie ludzilam sie ze sie udalo a tu taka wiadomosc
bedziemy miec coreczke-Halinke ale sie ciesze juuuuuuuuuuupi

Agacia mój mały też kaszlał przez alergię.
a dziecko kolezanki juz 7latnie do tej pory niestety kaszle a wręcz sie dusi i ma wziewy na to
alergia idzie mu na drogi oddechowe :-(
ale oby u was szybko przeszło :tak:

.
Kochanie zaciekawilas mnie tym synkiem kolezanki. a wiesz moze na co jest uczulony??? tez skaza bialkowa?
u nas tez maciej czasem sie az dusi

anastazja normalnie zeszlily mi sie oczy i mam gesia skoke!!!! GRATULUJE1!!!!!! tak sie ciesze i zazdroszcze ksiezniczki:tak: wow, normalnie wysyp dziewczynek mamy:tak::tak::tak:

reklama
Anastazja tak się cieszę wiem co czujesz:-) A nie mówiłam ja też jestem dowodem na to że w owulację też można mieć córcię:-)GRATULACJE
Tusia mój miał wycinany tylko trzeci dwa tyg temy dwóch pozostałych nie trzeba było ruszać a uszka w porządku były. Na kontroli byliśmy powiedziałam lekarzowi o tym co był troche zdziwiony ale powiedział że ten migdał był tak duzy że być może śluzówka jest rozciągnięta i jeszcze potrzebuje czasu aby wrócić do normy. Hmmm zobaczymy poczekam miesiąc jeszcze On tak nigdy nie chrapał latem to wogóle przestał a miał duży migdał dziwne to jest

Do góry