reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziękuję dziewczynki za życzenia :-) nie było mnie od przedwczoraj bo mi się modem zepsuł :-( teraz korzystam ze startera Play na kartę, nie wiem kiedy znajdę czas żeby podjechać po nowy modem....

Beatka-cudownie wyglądasz!!! Tylko brzuszek uroczy,nic nie przytyłaś!! Śliczna mamusia-Hanulka dodała Ci urody-kwitniesz!!
Ja mimo ze dużo w ciąży z kluską nie prztyłam,cały czas walczę z 7kg...może byłóby mi łatwiej gdyby tak nie ciągnęło do słodyczy :sorry2:

reklama
BeatKo Cudnie wyglądasz:)))) naprawde Kwitnąco!!!! i nie prawda jest ze Coreczka zabiera mamie urode w ciazy:)))))
Aha co do poloznej i jej teorii to tez uwazam ze wyssane z doooopy bo przeciez wy jestescie nawet przyKladem ze po 2-ch synkach bedziecie miec corcie takze aKurat z tym sie nie zgadzam.
NullKo trzymam Kciuki za dzis!!!!!!

Beatka-slicznie wygladasz:tak:
Ciaza ci sluzy.
A brzuszek spory,Hania ma wygodne mieszkanko.

Dziewczyny a duzo przytylyscie juz kg.
Bo ja jak na razie 3 kg na minusie.

Nullka-tez trzymam mocno kciuki &&&&&&&&

Beatko faktastycznie wygladasz!!! i kto powiedzial ze corka odbiera urode matce;-)

Nullko a jak Ty sie czujesz?

Daria i co zrobilas test owulacyjny?

dziewczyny dzisiaj po poludniu ide na pierwsza wizyte do gina. trzymajce kciuki bo sie stresuje:-( oby wszystko bylo dobrze :tak:

tak przed chwilka zrobila test owulacyjny i dzis wyszedl tez pozytywny ale wczoraj ta kreska byla jeszcze ciemniejsza niz dzis ,ale dzis byly takie same ...

Daria no to trzymam kciuki;-)
Beatko u nas jest jeszcze syrop prawoslazowy , bardzo dobry na chrypke i drapanie w gardelku.
Nullka pisz co u Ciebie? Jak tam samopoczucie? robilas bete? bierzesz dupka? Pisz pisz:tak:
Hmm nie wiem co od siebie napisac. Ladna pogoda jest i to mnie pozytywnie nastraja;-)

Witajcie
Tak biore dupka i odkąd go biore temperatura znowu wskoczyła na wysoki poziom . Oprócz tego dziś test ciążowy wyszedł duzooo mocniejszy . Chciałabym żeby dzidzia okazała się silna i zeby się dobrze rozwijała. Babka w laboratorium już mnie zna i zawsze pyta jak tam moje wyniki (taka życzliwa i miła kobitka). Dziś byłam robić bete i ok 13 powinnam mieć wyniki.
Chyba zejde na zawał do tego czasu. I tak dopóki nie zrobię usg to będę żyła w niepewności

nullka no to trzmama do 13 bardzo mocno zacisniete kciuki i od razu daj znac co i jak. jestem dobrej mysli!:tak: a ja sie denerwuje bardzo przed dzisiejsza wizyta:-(

Kosmopolitan wiem że się martwisz i rozumiem ale zobaczysz wszystko będzie dobrze. Czekam na wieści :)
O której wizyta?

reklama
Do góry