reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Beatka ale ladnie wygladasz:-) fajne zdjecia takie jesienne. Co do brzucha to bym sie nie martwila bo mozesz miec przeciez sporo wod plodowych. Moj tez jest duuzy i jakos nie martwie sie tym.No a z ta plcia to tez sobie chyba z palca wyssala bo przeciez na swiecie jest pelno mieszanych rodzenstw.

przytulani wlasnie bylo 8 dnia cylku wieczorem a dzis mam takie objawy jak na owulacje boli mnie z jednej strony na dole brzucha ;/a bylam pewna ze juz mialam owulacje bo z testu wyszlo i bol podbrzusza a dzis tak samo;/

Hej ja jestem nowa na forum. Oboje z mezem zawsze planowlaismy duza rodzine. mamy synka, ma 9 miesiecy i niedlugo po porodzie zaszlam w druga ciaze, teraz mamy 31 tydzien i kolejny chlopak w drodze :), czasem sobie mysle, ze dziewczynki to juz nigdy nie upolujemy, bardzo chcielibysmy miec blizniaki, ale to raczej na dwoje babka wrozyla. O dziewczynke bedziemy sie starc sie w nastepnej kolejneosci conajmniej po uplywie roku lub dwoch od zblizajacego sie porodu, ale jakos widze, ze wywrozone nam same chlopaki :)

Daria a ktory to dzien cyklu u Ciebie teraz?
Prawie podwojna mamo wiesz nie koniecznie tak musi byc. Ja po sobie widze ,ze fajnie jest miec dwoch chlopcow w podobnym wieku a potem dziewczynke. Tutaj na forum sporo jest dziewczyn wlasnie z dwojka chlopcow i udana z planowania dziewuszka:tak:

.No a z ta plcia to tez sobie chyba z palca wyssala bo przeciez na swiecie jest pelno mieszanych rodzenstw.

ale jej bardziej chodzilo jak ktos ma juz dwojke jednej plci
niz parka np.

dziewczyny mam do was pytanie
moj Oscar od wczoraj traci glos
coraz ciszej mowi z chrypka
goraczki ani kaszlu nie ma
mysle ze to poczatki zapalenia krtani
czy znacie jakies domowe sposoby na ta chrypke
zanim pojde do lekarza
bo ogolnie jest zywy i chodzi do szkoly
tylko ten glosik zmieniony
mam w domu syrop eurespal i nie wie czy mu nie podac
on jest na przewlekle zapalenie gornych drog oddechowych

Ostatnia edycja:
reklama
to jest moj 16 dc.
beato ten syrop jest super nadia jak byla mniejsza i wlasnie stracila glos przez placz to dostalismy go na receptę i szybko wszystko wrocilo do normy:)

Do góry