reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ja taKze bralam magnez B6..takze Aniu mozna mozna...
Co do tempKi...Kurcze no szKoda...:-( mysle ze skurcze mogly ustapic po "dupKu"
Aniu trzymaj sie Kochana....

BeatKo widze nie tylko ja sobie paluszki w ciazy "tam" pchalam:)
tez sobie badalam szyjKe...i pamietam jak pod koniec ciazy chcialam sprawdzic i normalnie bylo czuc glowke maksia...po tamtym razie raczki juz przy sobie trzymalam...:-D:-D:-D

Dziewczyny a ja dzis zaKrecona ze nie wiem co...wczoraj jaK juz dzieci poszly spac...zachcialo mi sie napic "nalewki sliwowicy" robili ja moi rodzice, a mocny trunek ze ho ho....i tak od jednego kieliszeczka ktorym sie delektowalam skonczYlo sie na 7-dmiu:sorry2:
takie to dobre i slodkie bylo...ululalam sie tym jak dziecKo do snu:) ale mialam taka glupawke , tak sie w pewnym momencie zaczelam chichotac a maz do mnie ze normalnie baba mu zwariowala..i tez sie smial..ale ze mnie:)
wyluzowalam sie na maxa ale dzis taka nijaKa jestem...

nullka-&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Beatka-sliczna ta karuzela.Hania bedzie miala pokoj jak z bajki.
Czarodziejka-ja kiedys sie opilam nalewka mojej babci.
Mialam wziasc kieliszek dla zdrowotnosci,a skonczylo sie na...paru.:zawstydzona/y:
Pamietam,tylko tyle ze maz zaniosl mnie na rekach do sypialni.
A poranek byl ciezki.
Ale czasami trzeba sie wyluzowac:-p

Dziewczyny co gotujecie dzis na obiadek.????
Bo ja nie mam juz pomyslow:blink:

Ja dziś ugotowałam zupkę ogórkową a na drugie ziemniaki bioderka z kurczaka posypane sezamem pieczone w piekarniku i surówka z marchewki z jabłkiem

Oj powoli dochodzę do siebie...dwie kawy juz siorpnelam...
na 15:00 jedziemy z dziecmi do jaskini solnej...w planach jest tez basen i byc moze nawet dobrze by mi to zrobilo ale nie chce mi sie ze nie wiem co...
moze meza ze starszym wysle ...

Dido u mnie rosol, i mam pulpeciki ...
Anusia- a Ty Kochanie jak tam sie miewasz? Jak Twoi chlopcy?

Czarodziejko,chciałabym to widzieć :-D
Dido,krokiety z mięskiem :tak:
Na początku pisała tu z Nami jeszcze Edyta...pamiętacie ją? Mama trzech chłopców która też planowała dziewczynkę....ciekawe co u niej,dawno nic nie pisała...szkoda :-(

Nullka dopoki nie ma skurczy i krwawienia badz dobrej mysli:tak:
Czarodziejka fajnie czasem tak sie odciac w domowym zaciszu:blink:Pamietam jak kiedys tak sie jakims smacznym winkiem ululalam to ciezko mi bylo sie przebrac do spania:zawstydzona/y:;-)
Jagienko tak to jest z mamami ,ze czasem sie trudno dogadac.
Beatka moja szyjka tez jakos dziwnie ulozona :tak: Dla mnie miekka i cala szeroka a gin mowi ,ze bardzo dobrze wyglada:baffled:
A ja na obiad robie domowa pizze dla caalej rodzinki czyli my plus rodzice i brat. Beda 2 blachy

u mnie dzis spagetti i zaraz serniczek wstawiam
bo mam straszna ochote

czarodziejka ja jak planowalam to codziennie paluchy tam wkladalam hihihi i tak mi zostalo :-D
ale jak narazie nic tam nie ma
co do nalewki to jakos mi nie przechodzi przez gardlo
wole wodeczke albo whisky
nawet wino musi byc biale lub rozowe czerwonego nie lubie
ale z tymi napojami jeszcze dlugo poczekam
ale fajnie jest sie wyluzowac

jagienka ja pamietam ta Edyte

reklama
Dzieki dziewczyny za pomysly.:-)
A ja w koncu zrobilam zupke ogorkowa.
I gulasz z piersi, z ryzem i duszonymi warzywami.

Mam zawsze z tym problem,bo u mnie musza byc zawsze 2 dania.
Moje chlopaki maja taki spust do jedzenia-a takie chudzinki z nich,ze zastanawiam sie gdzie oni to mieszcza.

Jagienka-ja tez pamietam Edyte.Ciekawe co tam u niej.

Do góry