Dzis bylismy na usg, dr potwierdzila, ze ciaza jest o tydzien starsza niz wg OM, wiec nadal rodze 16 maja
Poza tym mm jak zobaczyl dzidziolka na monitorze to krzyknal, ze widzi siurka, na co pani dr powiedziala, ze skoro pan widzi to dobrze, ona nie komentuje bo to za wczesnie, zreszta ma juz pan syna to teraz corka by sie przydala
Podobno na tym etapie i dziewczynki i chlopcy maja cos miedzy nogami, wiec tego sie trzymam, chociaz i tak mam dola, ze nie bedzie upragnionej coreczki
My nie chcemy znac plci, chcemy miec niespodzianke jak z Patrykiem, ale tak czy inaczej juz wlaczylo sie myslenie...
Licze na pocieszenie z Waszej strony
))
Aaa i pani dr mi powiedziala, ze wierzy w planowanie plci, wielu osobom sie sprawdza, np jej kolezanka ma 2 dzieci zaplanowane i mowi, ze robila je wg jakiejs ksiazki i wyszly takiej plci jakiej chciala
ehh moglam starac sie dluzej a z zamierzonym efektem. Teraz bede sie godzic z mysla, ze bede mama dwoch synow, najwyzej bede miala mila niespodzianke
My nie chcemy znac plci, chcemy miec niespodzianke jak z Patrykiem, ale tak czy inaczej juz wlaczylo sie myslenie...
Licze na pocieszenie z Waszej strony
Aaa i pani dr mi powiedziala, ze wierzy w planowanie plci, wielu osobom sie sprawdza, np jej kolezanka ma 2 dzieci zaplanowane i mowi, ze robila je wg jakiejs ksiazki i wyszly takiej plci jakiej chciala