reklama
Andziak0307
Fanka BB :)
Dario ja sie staram 4,3 dni przed i nic. wiec to intywidualna sprawa. Jakie środowisko w pochwie, jak zywotne plemniki, czy dojdzie do zagniezdzenia. Mnie sie nie udaje. a z 2 dni przed owul. mam synka
Czarodziejka
Witam z wieczora...ja na chwilKe....
Wlasnie usypialam mojego mlodszego...bez SmoczKa...!!!! dzis w dzien maksio sam wyrzucil smoKa wiec jak tylKo zaczynal ze chce monia do snu ja mu mowilam ze nie ma bo wyrzucil...turlal sie po lozku chyba ze 40 min ale w Koncu padl..ciekawe tylKo jaka nocka mnie czeka...no i te najblizsze!!!!!
BuziaKi babeczKi..
aha..co do plemniKow to prawda ze to ile zyja zalezy od kilKu czynniKow...mysle jednaK ze warto byc cierpliwym w staranach o core...nie zblizac sie za szybKo do owu...
Wlasnie usypialam mojego mlodszego...bez SmoczKa...!!!! dzis w dzien maksio sam wyrzucil smoKa wiec jak tylKo zaczynal ze chce monia do snu ja mu mowilam ze nie ma bo wyrzucil...turlal sie po lozku chyba ze 40 min ale w Koncu padl..ciekawe tylKo jaka nocka mnie czeka...no i te najblizsze!!!!!
BuziaKi babeczKi..
aha..co do plemniKow to prawda ze to ile zyja zalezy od kilKu czynniKow...mysle jednaK ze warto byc cierpliwym w staranach o core...nie zblizac sie za szybKo do owu...
Jagienka29
Witam się wieczornie :-)
Normalnie powaliła mnie dzisiaj na łopatki ta moja córeczka,śmiała się jak nigdy,aż popiskiwała chwilami,zrobiłam jej fotki jak się wdzięczy do Dawidka,jutro wkleję bo zostawiłam aparat w wózku a wózek w piwnicy,zobaczycie jaką "drugą brodę" ma klusia
Rozpływam się w takich chwilach i wszystko inne przestaje mieć znaczenie,moje dzieci są moim motorem,to dzięki nim wstaję rano gotowa zmierzyć się z tym co przyniesie dzień
niby nic a naładowało mnie optymizmem że ho,ho!!
Czarodziejko,Ty odzwyczajasz od smoka a ja próbowałam już chyba wszystkiego żeby Laurusia ciągnęła dydka ale ona nie-przeciez ma już-cycusia ;-)
Gratki dla synusia-zuch chłopak!!
Andziak,własnie,co u Ciebie,podczytujesz sobie tak cichutko,nic nie piszesz...jak chłopcy? Unormowała się sytuacja w szkole?
nullko,widzę że cierpliwość nie jest również Twoją mocną stroną ;-),nie będzie łatwo ale jakoś trzeba się spiąć i przeczekać do czwartku
Normalnie powaliła mnie dzisiaj na łopatki ta moja córeczka,śmiała się jak nigdy,aż popiskiwała chwilami,zrobiłam jej fotki jak się wdzięczy do Dawidka,jutro wkleję bo zostawiłam aparat w wózku a wózek w piwnicy,zobaczycie jaką "drugą brodę" ma klusia

Czarodziejko,Ty odzwyczajasz od smoka a ja próbowałam już chyba wszystkiego żeby Laurusia ciągnęła dydka ale ona nie-przeciez ma już-cycusia ;-)
Gratki dla synusia-zuch chłopak!!
Andziak,własnie,co u Ciebie,podczytujesz sobie tak cichutko,nic nie piszesz...jak chłopcy? Unormowała się sytuacja w szkole?
nullko,widzę że cierpliwość nie jest również Twoją mocną stroną ;-),nie będzie łatwo ale jakoś trzeba się spiąć i przeczekać do czwartku

Andziak na dziewczynke trzeba spokojnie jak czarodziejka pisze
ja rok sie staralam 4, 3 dni przed O i nic
i w koncu po rownym roku sie udalo
dokladnie w 7 rocznice slubu
wiec zycze cierpliwosci i nie zblizaj sie do O wiecej niz 3 dni
napewno sie kiedys uda
no chyba ze az tak desperacko nie chcesz corki to mozesz sie o dzien zblizyc
czarodziejko madrego synka masz, napewno bedzie co raz lepiej i o smoku zapomni
my zeby Oscar zapomnial o smoku to jak mial 3 latka
poszlismy do zoo
i wrzucilismy smoczka do zyrafy, siara byla co nie miara
ludzie sie na nas patrzyli