reklama
dido witaj kochana fajnie ze jestes
juz sie martwilysmy o ciebie
aneczko dobrze ze z Ninka wszystko dobrze
ja mam w listopadzie usg
daria a czy ten monitor to clearblue tez z takimi testami na ktore sie sika?
Clearblue Fertility Monitor Can Improve the Odds of Conception
jak dla mnie to lipa
uzywalam go przez 5 miesiecy
i w kazdym miesiacu pokazywal mi dwie pozniej trzy kreski
a owulki nie bylo
bo mialam cykle bezowulacyjne sprawdzone i potwierdzone na usg
dlatego zaraz go odsprzedalam na ebayu
zas te testy z buzka co chcesz sprzedac
u mnie sie sprawdzily w 100%
zawsze 12h po buzce byla O
czarodziejka ja tak z innej bajki
co myslisz o tym koncu swiata w grudniu w 2012
bo mi to nie daje spokoju i sobie mysle ze nie naciesze sie dlugo moja Hania
Jagienka a Laurusia sliczna i widze ze zanikaja jej te pyzy
juz coraz mniejsza zniej kluseczka
juz sie martwilysmy o ciebie
aneczko dobrze ze z Ninka wszystko dobrze
ja mam w listopadzie usg
jak dla mnie to lipa
a owulki nie bylo
czarodziejka ja tak z innej bajki
co myslisz o tym koncu swiata w grudniu w 2012
bo mi to nie daje spokoju i sobie mysle ze nie naciesze sie dlugo moja Hania
Jagienka a Laurusia sliczna i widze ze zanikaja jej te pyzy
juz coraz mniejsza zniej kluseczka
A
asiunia876
Gość
Dziewczyny, nie jestem w stanie cofnac sie kilkadziesiat stron w tyl, wiec powiedzcie te ktore powiedzenie ''Do trzech razy sztuka'' wziely na serio i teraz maja/nosza w sobie dziewczynki? Jak TO zrobilyscie. Ile przed owulka, testy cos? Bo ja za pare lat postaram sie ostatni raz i chce wiedziec jak 

Beatko piszesz że te testy z buźką działały i zawsze po buźce za 12h miałaś owulację. A przecież testując może być tak że ta buźka równie dobrze mogła wyjść 6 lub 12 godzin wcześniej???
Ja nie widząc intensywności kreski nie wiedziałabym z tymi testami z buźką kiedy zakończyć starania :-(
asiunia na tą dziwczynkę to składa sie wiele czynników - ale najwazniejszy to ten żeby współżyć po @ dość często ale zakończyć współżycie około 3 dni przed owulacją (dlatego to takie trudne dla takich jak ja kiedy cykle mam nieregularne ) oraz po owulacji nie współżyć ok 7 dni. Do tego najlepiej łykać magnez przez kilka miesięcy wcześniej.
Ja nie widząc intensywności kreski nie wiedziałabym z tymi testami z buźką kiedy zakończyć starania :-(
asiunia na tą dziwczynkę to składa sie wiele czynników - ale najwazniejszy to ten żeby współżyć po @ dość często ale zakończyć współżycie około 3 dni przed owulacją (dlatego to takie trudne dla takich jak ja kiedy cykle mam nieregularne ) oraz po owulacji nie współżyć ok 7 dni. Do tego najlepiej łykać magnez przez kilka miesięcy wcześniej.
Jagienka29
Fanka BB :)
Dziewczyny, nie jestem w stanie cofnac sie kilkadziesiat stron w tyl, wiec powiedzcie te ktore powiedzenie ''Do trzech razy sztuka'' wziely na serio i teraz maja/nosza w sobie dziewczynki? Jak TO zrobilyscie. Ile przed owulka, testy cos? Bo ja za pare lat postaram sie ostatni raz i chce wiedziec jak![]()
U mnie 2,5 dnia przed owu,wcześniej obserwacja cyklu ok 2 lat bez npr czy testów,miałam dosyć mocno odczuwalne symptomy zbliżającej się owulacji i zdałam się na to

Życzę konsekwencji w postanowieniu i wytrwałości w planowaniu ;-) no i wiary!!
Kurczaki,próbuję Laurę przyzwyczaić do spania na boczku ale ona uparcie wraca na plecki i żadne wałeczki nie pomagają,taka silna z niej bestia

Oliś już dzisiaj lepiej,mniej kaszle,jeszcze troszkę kataru ma ale to już nic w porównaniu do tego co było

A jakie Wasze plany na dzisiaj?
jak dla mnie to lipa
a owulki nie bylo
tak Beato właśnie o tym co mówisz ;/kurde myślałam ze będzie to lepsze;/ szybko napisalam do gościowy czy mozna jednak zrezygnowac zobaczymy co mi odpisze to zostanę przy tych z buźką
jak dla mnie to lipa
a owulki nie bylo
tak Beato właśnie o tym co mówisz ;/kurde myślałam ze będzie to lepsze;/ szybko napisalam do gościowy czy mozna jednak zrezygnowac zobaczymy co mi odpisze to zostanę przy tych z buźką
AneczkaK
mama bambulinkow
Hej!
Jagienko to fajnie ,ze juz lepiej z Olisiem. Ja zrobilam ten syropek i dodalam oprocz imbiru sporo soku zageszczonego z czarnej porzeczki. Jakos nawet pija ,choc nie powiem ,zeby byli zachwyceni;-) ja chyba teaz zaczne bo boje sie cos zlapac dziwnego. Teraz u kuzynki synka panuje rumien zakazny w przedszkolu
Boje sie tego na maksa. Zreszta jak dobrze pamietam to u Ciebie tez byl kontakt w ciazy z tym paskudztwem tak?
Asiunia ja oprocz odstepu od owu bralam magnez i wapn, zmienilam diete na dziewczynkowa czyli bardziej slodko , mniej soli i duzo wapnia. No i jako ,ze mi sie spradzil to popatrzylam na chinski kalendarz i dzialalismy w dziewczynkowe miesiace.
Jagienko to fajnie ,ze juz lepiej z Olisiem. Ja zrobilam ten syropek i dodalam oprocz imbiru sporo soku zageszczonego z czarnej porzeczki. Jakos nawet pija ,choc nie powiem ,zeby byli zachwyceni;-) ja chyba teaz zaczne bo boje sie cos zlapac dziwnego. Teraz u kuzynki synka panuje rumien zakazny w przedszkolu

Asiunia ja oprocz odstepu od owu bralam magnez i wapn, zmienilam diete na dziewczynkowa czyli bardziej slodko , mniej soli i duzo wapnia. No i jako ,ze mi sie spradzil to popatrzylam na chinski kalendarz i dzialalismy w dziewczynkowe miesiace.
T
Tusia.
Gość
Aneczka z którego kalędarza korzystałaś???
AneczkaK
mama bambulinkow
Tusia kiedys byla lepsza strona ale wygasla. Tutaj ktos skopiowal tamta tabele dosc nieudolnie
http://www.insomnia.pl/Komu_chłopca_komu_dziewczynkę-t174627.html
Jagienko wlasnie w DDTVN pediatra mowil o spaniu na brzuszku i mowi ,ze lepiej jesli dziecko podczas takiego snu jest pod kontrola.Ja chyba tez bym sie troche bala na noc tak klasc.W dzien jak najbardziej ale na noc po co sie stresowac.
http://www.insomnia.pl/Komu_chłopca_komu_dziewczynkę-t174627.html
Jagienko wlasnie w DDTVN pediatra mowil o spaniu na brzuszku i mowi ,ze lepiej jesli dziecko podczas takiego snu jest pod kontrola.Ja chyba tez bym sie troche bala na noc tak klasc.W dzien jak najbardziej ale na noc po co sie stresowac.
Ostatnia edycja:
reklama
daria ja robilam zawsze o 16.00 godzinie test
kazdego dnia
zaczelam od 8dc
w tym byl tez monitoring
i sprawdzanie sluzu
ale moze byc tez tak jak piszez ze buzka mogla byc wczesniej niz 16.00
ja zawsze po buzce jechalam na usg
i z tego wiem ze ok 12h po byla O
bo zawsze mialam O w ciagu dnia
asunia pamietam cie jak zaczelam sie starac o corke