reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej!
Zaraz jade na usg :\ Mam stresa normalnie. Oby wszystko bylo O.K. z mala.
AndziaK moze teraz te kwasy Ci pomoga:tak: Jak widzisz nie tylko Ty musialas uzbroic siew cierpliwosc. Beatka tez rok czekala az im sie uda. A z ciekawosci to chinskie Ci sie sprawdzaja u chlopcow?

reklama
Z filipem nie miała byc corka. a z pozostałymi pokazywał ze corka. Aniu powodzenia na usg. zazdroszcze,przypominam sobie moje usg w ciąży. Beatko a napiszesz jak u ciebie wyglądały starania?

No i jestem po Ninka zdrowa :biggrin2: Co do plci to pokazal mi na ekranie co tam ma lalunia i ja nie mam watpliwosci ,ze to babeczka. On mowi ,ze dziewczynka ale ,ze to i tak na 100% nigdy nie wiadomo bo bywaja pomylki:dry: asekurant jeden

Aneczka hehehe asekuruje sie doktorek żeby potem na niego nie było ;-) My i tak wiemy że to Ninka i już tak zostanie :-)
Super że z małą wszystko dobrze :-)

No i jestem po Ninka zdrowa :biggrin2: Co do plci to pokazal mi na ekranie co tam ma lalunia i ja nie mam watpliwosci ,ze to babeczka. On mowi ,ze dziewczynka ale ,ze to i tak na 100% nigdy nie wiadomo bo bywaja pomylki:dry: asekurant jeden

Super że Ninka zdrowa a lekarz faktycznie asekurant,mi od 17tc wszyscy mówili że na 100%,jeden nawet,ten który dał mi zdjęcie płci (w 21tc) powiedział że nie ma mowy o pomyłce i już mogę kupować sukieneczki a w razie jak się myli-zwraca za wyprawkę :-D
Najważniejsze jest to co sama widziałaś :tak:

Jagienko jamialam takie usg w 18tyg u innej gin i ona dala mi zdjecie z pipulka i mowila ,ze juz tutaj sie nic nie ma prawa zmienic;-)
A gdzie sie podziala nasza Czarodziejka wczoraj to u kolezanki a dzis? Wracaj tu szybciutko , nasz dobry duszku.

Ostatnia edycja:
Witajcie
monico,gratuluje bedzie corcia:-)
Dopiero teraz doczytalam.
Jagienka,corcia rosnie jak n a drozdzach.slodka jest:tak:
nullka,trzymam kciuki &&&&&&&&& za owocny cykl
Beatka,tobie juz tak niewiele zostalo

Na wieczor zostawiam reszte lekturki......
chyba miesiac zajmnie mi przeczytanie wszystkiego:-D

A gdzie sie podziala nasza Czarodziejka wczoraj to u kolezanki a dzis? Wracaj tu szybciutko , nasz dobry duszku.

jestem jestem ale pochłonela mnie książka o "hipnotycznym marKetingu"
TraKtuje o tym jakie triki wykorzystac we wlasnym biznesie aby odniesc suKces:))))))
bardzo cieKawa leKtura...
Powiem Wam , ze u mnie ostatnio jakies "dziwne " rzeczy sie dzieją, poznajemy "dziwnych" ludzi, trafiamy na ksiazki, kasety ktore mowią o dobrobcie i o tym jak to osiagnąć, poza tym jakies pomysly rodzą nam sie w glowie:)))) No dzieje sie dzieje:))))

Oczywiscie w tym calym kreowanu przyszłosci nie zapominam o Was:))))

AneczKo- bardzo sie ciesze ze u NinKi wszystko Ok!!!!!!
Dido- jeszcze chwilKa i Ty bedziesz wiedziala Kogo nosisz pod sercem:))))~~~~~~~~~~~~~~
Beacia
mam nadzieje ze dzis lepiej...mam nadzieje ze dolKi zaKopane!!!!!

DziewczYny ja wczoraj bylam u KolezanKi...urodzila teraz 3-cie dziecko..pisalam Wam...
Widze ze jest zmeczona troche ale bardzo szczesliwa!!!!! Szczerze jak zobaczylam tego maluszKa to sie rozpłynelam!!!!! Boziu dzieci to jednaK wielki Cud!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Ostatnia edycja:
Do góry