Jagienka29
Fanka BB :)
fajnie jak sa takie pulchniutke tylko gorzej nosic ;p mi kregoslup wysiadal przy nadii a lekarze sie smiali ze jest gruba ze mam ja odchudzac;/
ale ona tyle je ze napewno nie bede jej bronicmowili ze nie zacznie chodzic bo nogi jej siada a miala 9 miesiecy jak zaczela ..
teraz sie wyciągla jest taka troche duza na swoj wiek bo nie ma 2 lat a wazy 16kgciuchy kupuje na 104
Mój Oliś jak miał pół roczku to ważył 10 kg;-) pediatra się śmiała że mały zapaśnik rośnie,jego szyjkę,kolanka czy kosteczki na rączkach zobaczyłam grubo po 2 urodzinkach i nikt nigdy nie mówił że coś jest nie teges,był do końca 7 m-ca wyłącznie na piersi,później podjadał ale mało,głównie cyc

Z początku zarzucano mi że dokarmiam na pewno mm ale to też było tak pół żartem,ja uwielbiałam te jego wszystkie wałeczki,jak znajdę fotki jak był młodszy to wam wkleję

Jagienka29 Milan jak sie urodził ważył 3400 a przy wypisie 3100.a jak sobie radzisz z trójką, czy jest bardzo ciezko czy da sie ogarnac?bo jak ja wspominam moim koleżankom ze zamierzam miec jeszcze jedno dziecko-córcieto patrza na mnie jak na wariatke!!!
No wiesz...radzić sobie muszę,ja jestem z tych osób które raczej nie dopuszczają do siebie myśli "jak to będzie?" no bo co mi to da? Trzeba spiąć tyłek i działać na najwyższych obrotach,kwestia organizacji

Poza tym tak naprawdę to ja mam dwoje dzieci bo Dawidek to już kawaler i baaardzo mi pomaga,Laura przepada za nim i wiem że będzie tylko lepiej,już się cieszy pełną buzią jak go widzi i próbuje gugać a ja wykorzystuje ten czas dla Olego,który niestety utracił swoją pozycję najmłodszego w rodzinie i nie jest mu z tym najlepiej ale pracujemy nad tym :-)
Co do otoczenia,kochana miałam to samo!! Wręcz pukali się w czoło i niedowierzali jak zobaczyli mnie niektórzy w ciąży,inni z wózkiem że mówiłam poważnie!! Do tego tak zabawnie wyszło bo ja zawsze wszystkim powtarzałam że będę mieć jeszcze córeczkę i naprawdę tak jest

Moja kolezanka miala problem z synkiem bo strasznie byl gruby na cycku i musiala go odstawic. Niestety i tak byl pulpet i nozki sie skrzywily jak zaczal stawac i chodzic. Jak mial okolo 2 latek to musial spac w szynach z butami a teraz strasznie skomplikowane buty ortopedychne nosi. Mysle ,ze pulchniutkie dzieci sa fajne i tak do 7-8 mca to jest spoko ale potem trzeba na prawde uwazac i ja jestem sklonna nawet dzidzie odchudzacPewnie malo jest takich przypadkow jak ten synek kolezanki ale to moja bardzo bliska znajoma i ten problem widzialam bardzo dokladnie.
To naprawdę skrajny przypadek....
Kiedys napisze Ksiazke o otaczajacym mnie swiecie....i ludziach...zdecydowanie bedzie to Bestselle..a raczej Seler))
![]()
Jesteś bezbłędna

jestem po wizycie,wszystko idealnie, szyjka długa w sumie na jakies pol palca mam otworek ale tak od poczatku mowi ze normalne przy 3 ciazy (pomijajac poronienie), wszystko czyste, nie wie skad ten sluz podbarwiony krwia, moze jakies naczynko bo nie byla to "zywo czerwona" krew.
Mała potwierdzona po raz trzeci, śliczne ma wargi sromowe
jest duża waży już 480 g i ma długie nogi, o dwa tyg wieksze niz reszta ciałka
ale pannica to moze mieć
wszystko w porzadku, serduszko prawidłowo ukształtowane , mózg także
Super,gratki!
Mam nadzieje ,ze bedzie dokladnie widac te naczynia krwionosne , ktorych sie nie udalo dobrze zbadac ostatnio![]()
Będzie,będzie!! Nic nie bój,trzymam kciuki!!
Uciekam spankać,Laurusia jakaś niespokojna,poza tym dzisiaj mi nie spała od 3.00 w nocy

Dobrej nocki!!