reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Beatko Bardzo fajny ten plaszczyk:tak:.
Natan no to niezla kluska ;-)
Moja kolezanka miala problem z synkiem bo strasznie byl gruby na cycku i musiala go odstawic. Niestety i tak byl pulpet i nozki sie skrzywily jak zaczal stawac i chodzic. Jak mial okolo 2 latek to musial spac w szynach z butami a teraz strasznie skomplikowane buty ortopedychne nosi. Mysle ,ze pulchniutkie dzieci sa fajne i tak do 7-8 mca to jest spoko ale potem trzeba na prawde uwazac i ja jestem sklonna nawet dzidzie odchudzac:sorry: Pewnie malo jest takich przypadkow jak ten synek kolezanki ale to moja bardzo bliska znajoma i ten problem widzialam bardzo dokladnie.
Monico jak tam po wizycie?
Czarodziejko ja Cie nie namawiam na dzidzie teraz bo sama mam dzieci z mala roznica wieku i wiem jak bylo mi okropnie ciezko. No ale jak maly z pieluch wyrosnie i bedzie juz kumaty to.....?;-)

reklama
Pulchne dzieci moj ma dziś 11mies.warzy prawie 12kg.a ciszki na 86ma.
a chodzi od dwoch tygodni.:tak:
Agacia twoj Maksio jest z 2010 >?
my z tego samego roku to i moze za dwa lata córa nam wyjdzie z tego samego roku :-D

Czarodziejko- ja sie miewam dobrze!maluszek rowniez, jest słodki, troszke popłakuje-zwykle jak sobie "pryka" i mam nadzieje ze to nie zwiastuje kolki!!:szok:
ale ciagle mysle o dziewuszce hm...zazdroszcze wszystkim kobitkom z forum ktorym sie udalo i oczekuja córci!!moze mi tez sie uda???
Natan wydaje mi sie ze za bardzo weszlas w temat coreczeK...zanim urodzilam MaKsiunia tez bylam naKrecona na dziewczynKe,jednak jak zobaczylam mojego synia..naprawde to pragnienie zaczelo slabnac...tak wiele radosci daje mi maksio...mam wrazenie ze jakby byla jeszcze corcia bylo by fajnie ale jak jej nigdy juz nie bedzie bede rownie szczesliwa i spelniona.Domyslam sie ze kazda Kobieta do tego tematu podchodzi inaczej, indywidualnie wg swoich przekonan...jednak czasem odnosze wrazenie ze ten maly synus nie daje ci tyle radosci ile dala by ci corcia...i jesli sie myle to wybacz mi te wypowiedz i daj w leb kamieniem. aha i tez tak sobie pomyslam , ze co jesli mimo staran miala bys trzeciego synka...wiesz kochanie o co mi chodzi...Ty sama bys cierpiala....
zycze Ci z calego serca zeby twoje marzenie o corci sie spelnilo....

Czarodziejko ja Cie nie namawiam na dzidzie teraz bo sama mam dzieci z mala roznica wieku i wiem jak bylo mi okropnie ciezko. No ale jak maly z pieluch wyrosnie i bedzie juz kumaty to.....?;-)
he he oj Wy CiotKi moje...umiecie naKrecac...oj umiecie....jednak ja stara wyga na tym forum i wiem kiedy sie wypisac...jak zacznie mi sie chciec trzeciego...to znak ze wsiadlyscie mi na psyche i czas sie zwijac:-D
:-D:-D:-D:-D
Agacia twoj Maksio jest z 2010 >?
my z tego samego roku to i moze za dwa lata córa nam wyjdzie z tego samego roku :-D
Twoj syneK zaraz roczek a moj w styczniu 2 latka..:tak::tak:ale leci ten czas......co do tego ze za 2 lata corcia........odpowiem ROM POM POM:-D:-D:-D

ROM POM POM
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
:-D:-D:-D
w opisie masz Maksio 2010

Agata ty morze psychologię skończyłaś tak to wszystko umiesz poukładać w glowce >zazdroszczę.:tak:

Tusia no wlasnie nie sKonczylam psychologi:-D:-D:-D, zrobilam 3 lata i kupa!!! chociaz kieruneK byl Boski. Skonczylam psychoterapie i administracje:))))...ale jestem lekarzem Dusz:))))) zarty oczywiscie....
uwielbiam z ludzmi rozmawiac, poznawac ich...poznawac bez analiz, lubie sluchac Kto jakie ma poglady, marzenia i przeKonania:)))) Jednak obcujac ze mna mozna odniesc wrazenie ze jest Big Baby:)))
Kiedys napisze Ksiazke o otaczajacym mnie swiecie....i ludziach...zdecydowanie bedzie to Bestselle..a raczej Seler:))):-D:-D:-D:-D:-D:-D

jestem po wizycie,wszystko idealnie, szyjka długa w sumie na jakies pol palca mam otworek ale tak od poczatku mowi ze normalne przy 3 ciazy (pomijajac poronienie), wszystko czyste, nie wie skad ten sluz podbarwiony krwia, moze jakies naczynko bo nie byla to "zywo czerwona" krew.
Mała potwierdzona po raz trzeci, śliczne ma wargi sromowe :D
jest duża waży już 480 g i ma długie nogi, o dwa tyg wieksze niz reszta ciałka :D
ale pannica to moze mieć :D
wszystko w porzadku, serduszko prawidłowo ukształtowane , mózg także

Monico super wiesci:-) Wazne ,ze zdrowa coreczka:tak:
Ja bede miala dopiero w srode kolejne usg. Mam nadzieje ,ze bedzie dokladnie widac te naczynia krwionosne , ktorych sie nie udalo dobrze zbadac ostatnio:sorry:

reklama
monico super wieści - fajnie że córeczka zdrowa i fajnie że ma piękne wargi sromowe :-)

Czy jest teraz na forum jakaś dziewczyna ktora czeka na informację o płci? bo sie pogubiłam?

Do góry