reklama
Jagienka29
Fanka BB :)
Beatko, Jagienko, monico i Aneczko przypomnijcie mi jaki miałyście odstęp od owulki z ostatnim przytulaniem?
Seksik we wtorek od południa do nocy

Czarodziejka
NullKo mysle ze nie masz sie co denerwowac!!!! Czasem zebby udalo sie to planowanie corci wystarczy i 1,5 dnia przed owu...mysle ze w tej materii i szczescia nieco potrzeba!!!! Znam dziewczyny (w tym ja) ktore mimo zachowania odstepu 3-3,5 dnia maja dzieci odmiennej plci niz tę ktorą planowaly!!!! Mysle jednak ze jesli chodzi o mnie zawiodla zla ocena sytuacji....smiem twierdzic ze u mnie owulka byla na nastepnym dzien po sexiku....nie chodzilam na usg i bazowalam na testach owu z allegro a wszystkie wiemy jakie one sa!!!!!!
Takze glowka do Gory!!!!! bede mocno sciskac łapki!!!!!
co do JagienKi...to niezle oslabili plemniki meza
))) w jeden dzien wyrobili pieciodniowa norme

ale z jakim laurusiowym skutkiem
)))))
No nic ..podobno jeszcze corka mi pisana wg wrozbity
)))) tylko kiedy...jak ja nie planuje
)))))
Takze glowka do Gory!!!!! bede mocno sciskac łapki!!!!!
co do JagienKi...to niezle oslabili plemniki meza

No nic ..podobno jeszcze corka mi pisana wg wrozbity
AneczkaK
mama bambulinkow
Nullka u mnie odstep byl okolo 3-4 dni. Bo mialam dziwny cykl i dwa dni czulam sie jak przy owu a paski mi sie skonczyly za szybko.
Jagienka fajna sukieneczka.
Czarodziejko kto to wie? moze Cie zaczarujemy i zarazisz sie nasza coreczkowa fala?;-)
Jagienka fajna sukieneczka.
Czarodziejko kto to wie? moze Cie zaczarujemy i zarazisz sie nasza coreczkowa fala?;-)
ja przy Nadii za bardzo nie przytylam dlugo nic nie bylo widac teraz wazej jeszcze mniej niz przed ciaza ;/ Nadia daje mi popalic;p biegi za nia mi wystarcza a na poczatku po porodzie na brzuch uzywalam hulajpolach miałam taka mala oponkę ale szybko zeszła sama
jeszcze ja nie karmilam bo nadia nie chciala jesc;/ a ja znowu nie potrafilam sobie odmowic jedzenia bo urodzilam w listopadzie a swieta byly tuz tuz
sukienka bardzo ładna w ogolę krawcowa mi mówiła ze jak dziecko leży to dawaj takie płaskie sukienki a jak na roczek to juz miala taka stojaca bo umiala chodzic
to inaczej wygląda

sukienka bardzo ładna w ogolę krawcowa mi mówiła ze jak dziecko leży to dawaj takie płaskie sukienki a jak na roczek to juz miala taka stojaca bo umiala chodzic
Jagienka29
co do JagienKi...to niezle oslabili plemniki meza))) w jeden dzien wyrobili pieciodniowa norme
ale z jakim laurusiowym skutkiem
)))))
Mój małż powtarza że to "MADE WITH 100% LOVE" ;-)

ja przy Nadii za bardzo nie przytylam dlugo nic nie bylo widac teraz wazej jeszcze mniej niz przed ciaza ;/ Nadia daje mi popalic;p biegi za nia mi wystarcza a na poczatku po porodzie na brzuch uzywalam hulajpolach miałam taka mala oponkę ale szybko zeszła samajeszcze ja nie karmilam bo nadia nie chciala jesc;/ a ja znowu nie potrafilam sobie odmowic jedzenia bo urodzilam w listopadzie a swieta byly tuz tuz
sukienka bardzo ładna w ogolę krawcowa mi mówiła ze jak dziecko leży to dawaj takie płaskie sukienki a jak na roczek to juz miala taka stojaca bo umiala chodzicto inaczej wygląda
![]()
Ja też małą oponkę mam,wiem że trudno będzie mi się z nią walczyć bo to 3 ciąża,po Olim musiałam się sporo napracować zeby wrócić do płaskiego brzuszka...
Fajnie że tak szybko doszlaś do figury sprzed ciąży,ja co prawda przytyłam najmniej ze wszystkiech 3 bo 13 kg ale 8kg jeszcze do zrzucenia zostało,strasznie wolno tym razem idzie ale wierzę że się uda

Co do jedzenia to nie ograniczam się jakoś specjalnie,unikam jedynie wzdymających potraw,poza tym jem wszystko i mała póki co dobrze toleruje,na święta zamierzam zamierzam już rozszerzyć jadłospis o potrawy świąteczne ale niunia będzie miała już 4 miesiące więc układ pokarmowy będzie dojrzalszy niż było u Ciebie,karmiąc miesięczniaka nie odważyłabym się zjeść np pierogów z kapustą i grzybami

Sukienusię kupiłam,w rozmiarze 62,powinna być dobra nawet jak podrośnie troszkę a sprzedawca na tyle wyrozumialy że nie będzie problemu z wymianą na większą w razie "W", teraz muszę znaleźć butki...
Nullka, u mnie było przytulanko w czwartek i w piątek, owulka poniedziałek wieczór....
Jagienko, to fakt ze 100 % love

U nas Ola to tez ma piękny poczatek -Tunezja - Sahara....cudny klimat, mega odprezenie miłośc :-);-)
Ja przytyłam 25 i strasznie ciężko było mi zrzucuc ostatnią dyszkę.....jeszcze nie mam wagi sprzed, bo jakies 4 kilo brakuje .....Ale ja kochac jeść- jem zdrowo, cwicze i powolutku mam coraz mniej...
Jagienko, to fakt ze 100 % love

Ja przytyłam 25 i strasznie ciężko było mi zrzucuc ostatnią dyszkę.....jeszcze nie mam wagi sprzed, bo jakies 4 kilo brakuje .....Ale ja kochac jeść- jem zdrowo, cwicze i powolutku mam coraz mniej...
witajcie
daria córcia śliczna dla mnie plaszczyk nr 1
jagienko Twoj komplecik przepiekny do chrzu - to tez moj styl, nie przapadam za duzą ilością tiulu , ale ten cudny
nullka u mnie przytulanko ostatnie w czwartek wieczorem, a owu ocenione przez ginke na niedziele, czyli z 2,5 doby przed, wczesniej przytulanko we wtorek, srode i czwartek, wapn i magnez 5 miesiecy przed
Beatko 100 dni WOW jak już mało
Aneczko dam znac po polowkowym chyba wieczorkiem co i jak
a ja dalej szukam wozka
teraz podoba mi sie teutonia be you ale musze zobaczyc na zywo
daria córcia śliczna dla mnie plaszczyk nr 1
jagienko Twoj komplecik przepiekny do chrzu - to tez moj styl, nie przapadam za duzą ilością tiulu , ale ten cudny
nullka u mnie przytulanko ostatnie w czwartek wieczorem, a owu ocenione przez ginke na niedziele, czyli z 2,5 doby przed, wczesniej przytulanko we wtorek, srode i czwartek, wapn i magnez 5 miesiecy przed
Beatko 100 dni WOW jak już mało
Aneczko dam znac po polowkowym chyba wieczorkiem co i jak
a ja dalej szukam wozka
reklama
T
Tusia.
Gość
a coz to jest ???bo mi mi by sie bardzo cos przydało.po porodzie na brzuch uzywalam hulajpolach

a juz kiedys pytalam o co to chodziło ?pisałas ze wziełas sluz nie płodny za plodny tak ???ze jesli chodzi o mnie zawiodla zla ocena sytuacji....
Podziel się: