reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Beatka oby te 100 dni szybko i szczęśliwie minęło :) i jak stawiasz to się napoje póki jeszcze moge ;)

Daria ślicznie wszyscy wygladacie :) a Nadia prezentowala się uroczo

Byłam o 10 na monitoringu zobaczyć co tam z moim pięknym pecherzykiem i... już go nie ma :). Tylko teraz zagwostka kiedy pękł czy wczoraj 17dc kiedy mocne dwie krechy były na tescie owu ok godz.17 czy może w nocy? Mam nadzieję że nie 16dc bo wtedy za maly odstępie byłby.
Ja obstawiam że chyba wczoraj bo bolało mnie mocno podbrzusze i śluz był na papierze . Jeśli wczoraj to i tak odstęp od owu byłby 2,5-3 dni. Pocieszam się tylko tym że sex był i 12 i 13 i 14dc więc może te żeńskie przeżyły?
No nic narazie to powinnam martwić się tym żeby wogóle z tego coś wyszło i żebym zobaczyła dwie krechy:)

Aaa dziś test owu też pozyhytywny ale u mnie pozytywny wychodzi zawsze przez 3 dni
Trzymajcie kciuki e

reklama
Czarodziejka gratulacje dla koleżanki :). A dwójka która już ma jakiej są płci?

Wiesz ja uważam tak jak Ty że te witaminy zelki , cukierki itp to do d... są. Moja mama daje mi różne syropki które sama robi i to przynajmniej działa. Jakieś robi sosnowe, nagietkowe z lipy itp.

Daria dla mnie tez nr 1 i 2 ale bardziej 2:tak:
Kurteczka mi sie wydaje blyszczaca wiec nie w moim guscie ale plaszczyki superowe i butki tez.

Dziękuję za podpowiedź,sukienka ładna ale raczej nie w moim stylu,nie lubię tych wszystkich tiulów...:sorry:
Mój typ to ta:

OLLI - Komplet atłasowy, retro, koronki r. 74 (1844467566) - Aukcje internetowe Allegro

tylko oczywiście mniejsza :tak:

a'propos fotek-śliczna z Was rodzinka!! Mała Nadia urocza pyzunia,od razu mi się mój Oliś przypomniał,długo wyglądał jak Michelin ;-) a teraz tak się wyciągnął ze nikt by nie powiedział. A Ty-chudzino,jak się uchowałaś z taką figurką po ciąży??

stawiam za moje 100 :-) do koncowki

Gratki!! Zobaczysz jak zleci a na jakieś piwko,niestety na razie bez-% też się piszę :-)

mam do was jeszcze takie jedno pytanko bo nie moge sie zdecydowac w wyborze plaszczyka ,kurtki.
?

Zdecydowanie nr-1

A my dzisiaj po pierwszych szczepieniach,największa masakra z doustną na rotawirusy,15 minut się męczyłyśmy żeby połknęła ta moja diablica :rolleyes2: 2 ml a tyle zachodu...po troszeczku i cycuś,znowu troszeczkę i cycuś...ale się udało :tak:

Acha,kluska waży całe 4685g :-)
Załątwiłam też lokal na chrzciny...ufff nareszcie odetchnę,teraz przyjemniejsza część...zakupy ;-)

reklama
Do góry