reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ewelin panel kontrolny u gory pozniej edytuj sygnature i tam

dido ja bylam w 8 tyg i nic nie bylo widac tylko mala kropeczke

ja juz przytylam 5kg :szok: do 16tc i teraz jest 20tc i dalej ta sama waga czyli narazie stoje w miejscu

reklama
dido najmlodsza moja latorosl ma 3 l i jest do mamy przyklejony jak zaden biedactwo nie wie jeszcze ze rodzice szykuja mu rodzenstwo:-) jak maz sie do mnie zbliza typu przytulasek buziaczek to malego mam juz przy nodze:-)a jak mialam miesiecznego niemowlaczka zreszta dziewczynke ha ha to nawet na mame nie spojrzal:-)ewelin a my wlasnie dzisiaj w sumie to nad ranem zakonczylismy starania liczac dni to 8 i 3/4 takie nie cale 9 i tego bedziemy sie trzymac:-) teraz to tylko dlugie:-(czekanie do 18 wrzesnia dzisiaj robilam test owulacyjny i narazie nic zobaczymy jutro

Ewelin ja tez narazie jak tyo nazwalas na sucho,czytam,ucze sie i moco dopinguje dziewczyny :tak:

Beatko moja bratowa urodzila 2 miechy temu coreczke 5080kg naturalnie hehehehe.
A mojOlin wazyl 4200 a ja przytylam 20kg:eek: teraz bym nie chciala.

A ja jeszcze a wsi.

Witajcie dziewczynki!! :-)

Wpadłam tylko na chwilkę pokazać Wam naszego skrzacika ;-)
Dziękuję wszystkim za pamięć,troskę i gratulacje,wybaczcie że Was nie nadrobię ale dopiero wyszłyśmy ze szpitala,musimy się ogarnąć w domku :tak:
Relacje z porodu też innym razem :-p

A oto ona :happy:

Ostatnia edycja:
Jagienka29 jejku jaka masz śliczną córeczke gratulacje!!!!też bym taka chciała!!!
a tak wogóle to chciałam sie przywitac bo jestem nowa tutaj i też sie staramy o 2 dzidzia;-)z racji że mamy synusia chcielibysmy miec córe(choc maz twierdzi ze brat zawsze chce miec brata;-))nio i tak sie zastanawiam czy faktycznie da sie zaplanowac płec....moze jakies cenne rady w kilku zdaniach??!!pliisss bo chyba raczej nie nadrobie tych wszystkich stron!!!

a co do wagi dzieci to powiem wam ze ja przytyłam 9 kg a moj mały ważył 4700 i miał 60cm wiec różnie to jest z tym tycie m w ciąży

Ostatnia edycja:
Jagienko piekna idealna wymarzona rozowiutka Laurusia
jeszcze raz Gratuluje

czekam z niecierpiliwoscia na relacje z porodu no i ile mala wazyla.

Jagienka jejku jaka słodka księżniczka!!Gratulacje!jest prześliczna
normalnie tez taka chce hehe
Beatko dzis zakupilam ta omege3 dzieki za podpowiedz
ale magnez z witamina B6 łykać tez bede

a moj Oluś miał wage 3250 i 55 dlugi a ja przytylam 12 kilo
moze 13 nie wiem tak dokladnie bo urodzil sie w 37 tygodniu a porod ekspresowy bo o odejscia wod do przyjscia na swiat Oluśka
zajelo dokladnie 2 godzinki

Ostatnia edycja:
reklama
Jagienko sliczna coreczka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szok :-))))))))))))))))))))))))))))))))))) Zazdroszcze bardzo bardzo! Ile wazyla?

Do góry