reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ollena to malutki
moje marzenie to zeby Hania wazyla max 3500
ale jesli od poczatku jest mala to moze mi sie to spelni
u mnie starszy 3700 a mlodszy 4200 i mowia ze co nastepne to wieksze
a porody tez bardzo ciezkie

Hej Cioteczki...Jestem zdechła,,wiec ja na chwile....
Widze ze watek zyje i to bardzo....Cieszy mnie to?;))))
Dzien spedzilam z trojka urwisow..dlatego tym bardziej ciesze sie ze juz od Jutra Przedszkole..:))))) Nareszcie troche spokoju!!!!!!

Pixi- Witaj w Naszym Gronie:))))))

Beatko- nie martw sie tymi ruchami...Wsio jest Ok...Tym bardziej ze masz urzadzonko do podsluchiwania dzidzi!!!! Co do wagi moje dzieci to sredniaki: maciej 3360 a maksio 3400:))))

czarodziejko dzieki niby serduszko ladnie bije codziennie
ale ja zaraz sie jakis chorob doszukuje
moj M mowi ze pewnie leniwa jest dlatego tak malo sie rusza
a widzisz twoje tez co jedno to wieksze
ale tez piekna waga do pozazdroszczenia
moj Marcel jak sie urodzil 4200 to normalne miesieczne dziecko bylo
i troche mi brakowalo takiego prawdziwego niemowlecia

Aneczka jak po usg wpadnij na chwilke :tak:

Witajcie dziewczynki z rana dzisiaj moj kubula idzie do pierwszej klasy :-)dzisiaj nad ranem czyli na 9dc skonczylismy starania o mala mam nadzieje ze dzisiejszy dzien przyniesie mi szczescie w postaci ciazy bo 1 wrzesnia to dla mnie podwojnie smutny dzien:-(takie tam zyciowe porazki ale wam wszystkim zycze milego dnia choc u mnie w poznaniu to zbiera sie na pozadny deszcz pixy ja kupilam sobie magnez z wapnem forte ale niestety nie moge brac magnezu rewolucje zolodkowe wiec wcisnelam je mojemu mezusiowi a sobie kupilam samo wapno kuracja 3 miesieczna a jak do tamtej pory nie zalapie fasolki to kupie sobie omege3.pozdrawiam

A U MNIE CHLOPAKI TO WAZYLY TAK PIERWSZY 3900 DRUGI 3030 TRZECI 2700 A MALY MAMISYNEK 3540 TEN NAJMNIEJSZY TO BYL BARDZO SILNY JUZ W 14 TYG CZULAM RUCHY JAK MIAL 6MIESIECY STAL W LOZECZKU I CZEKAL NA MLEKO:szok:A BIEGAL JUZ JAK MIAL 8,5MIESIACA I TAK BIEGA NADAL PO PLOTACH BRAMACH MURKACH ITP W PIERWSZEJ CIAZY PRZYTYLAM 17KG Z RESZTA PO 10KG WYDAJE MI SIE ZE WAGA DZIECKA OD TEGO ZALEZY

Filip śmiga do przedszkola na 9. dziś mają rozpoczęcie roku. Nie ma zajęć jeszcze, wiec na luza. :tak: własnie się zbieramy powoli

Miłego dnia
A u mnie przyszła @ z 3dniowym opóźnieniem
mad.gif
w niedzielę w dniu testowania piątek tylko jedna kreseczka, więc u mnie staranka 4 dni przed niczym nie zaowocowały. Więc w tym cyklu przybliżam się jeden dzień i próbujemy 3 dni przed owulką..
NATA przykro mi że sie nie udało.. życze powodzenia w nowym cyklu! &&&&&&&& kciukam mocno

reklama
Mój synus wazył 3250 a ja przytyłam 11 kg. Z tego 3 kg mi zostały :-(
Jestem ciekawa co będzie teraz!
Zrobiłam jeszcze dziś test, II kreseczki i ta druga nadal jasniejsza.
Na razie cisza, nikt nie wie, dziś do gin., a szef dziwnie na mnie zerka. Mam wrazenie, że czeka aż mu coś w końcu powiem.

Mój mały na razie do zerówki w przedszkolu. Nie zdecydowaliśmy sie na I klasę, a Ty losiczka widze , że tak. My do końca nie widzieliśmy. Ale koledzy nie szli więc jakoś tak wyszło, czy dobrze, sama nie wiem

Do góry