reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzieki za odp w sprawie dentysty....wiem ze teraz te znieczulania sa o niebo lepsze niz nawet 3 lata temu..jakby nie bylo medycyna podaza naprzod....jednak boje sie bo nigdy nie mialam leczenia kanalowego....jesooo i wysiedziec tyle czasu na fotelu, chyba jajco zniose..albo i dwa:)))))
no nic mam nadzieje ze dolacze do grona osob ktore uwazaja ze "strach ma wielkie oczy" ale nic poza tym

reklama
Czarodziejko powiem Ci, że ja też straaaaaaaasznie boję się dentysty,:zawstydzona/y: juz powiedziałam mężowi, że z naszym Małym to on będzie chodził na wizyty:tak:.
Też miałam leczenie kanałowie i to kiklku zębów!!!!!!!!:szok: Byłam przerażona, bo ma wspomnienie z przed dwóch lat jak DWIE DENTYSTKI na zmianę wyrywała mi ząb!!!!! I było super! I to bez znieczulenia, fakt były ząbki w których czułam leciutki ból, a w pozostałych wcale!!!! I naprawde był to ból niewielki, bo ja jestem przewrażliwiona w tym temacie, wiec możesz mi wierzyć. Po wszystkim wizytach byłam baaaaaaardzo pozytywnie zaskoczona i dzięki temu mam wszystki wyleczone w końcu!!!!!!

jesoooo dziewczyny dziekuje Wam za wszytskie odpowiedzi w spr dentysty-ja to bojuch jestem...sama sie zastanawiam czasem jak ja moje dzieci urodzilam..:)))))zwlaszcza ze mlodszego bez znieczulenia bo nie bylo juz czasu!!!!!

Mam nadzieje ze bedzie ok!!!!

ciekawe co tam u jagienki???
moze juz po wwszystkim.:tak:
Nasza Aneczka,ma z nia kontakt.
Ale z tego co pamietam ona gdzies wyjechala,chyba na ten kurs co wspominala.;-)

Wpadam na chwilkę!
Skurcze się rozkręciły i Jagienka ma swoja Lalę już na świecie.:-):-):-)
Ja zapierniczam na kursie i nie mam siły na gadanie. Jutro Usg na 21 więc trzymajcie kciuki.

WIELKIE GRATULACJE DLA JAGIENKI!!!!!!!!!! SUPER !!!!!:-)

Życzę zdrowia mamusi i malutkiej, może Jagienka rozpocznie sezon na dziewczynki;-)

reklama
Jagienko kochana wielkie Gratulacje !!!!!!!!!!!

cieszymy sie razem z toba
fajnie ze tak szybko poszlo
napewno jestes teraz najszczesliwsza
czekamy na zdjecia Laury :tak:
jeszcze raz gratulacje

Aneczko napisz koniecznie po usg
i bede trzymac zeby dziewczynka tam sobie mieszkala &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
bo juz mi sie snilo ze my wszystkie 4 mamy dziewczynki (ty, dido, monico i ja)
i tak bedzie :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry