reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
dido gratuluje !!!!
xx_brawa_01.gif
nawet nie wiesz jak sie ciesze
524.gif

my tu na ciebie bardzo czekalysmy
bedziesz maialm podobna roznice jak ja z jagienka
jak dojdziesz do polowy ja bede na porodowce :tak:
trzymam za dziewczynke &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

anagrzymis szczeze to cie nie pamietam
chyba malo pisalas
ale gratuluje bardzo
i zeby corenka z tego byla &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jagienko kochana powodzenia w szpitalu

Dzieki dziewczyny!
U mnie staranka byly w 8,10,11dc.
Owukla wedlug moich odczuc i obserwwacji byla 15dc w poludnie.
A test owulacyjny wyszedl mi pozytywny dopiero 16dc.
I bylam przekonana,ze nic z tego.

wkleje wykres-ocencie same
100_6046.jpg

Mysle,ze 3-3,5 dnia przed owulka.
I bedzie z tego corcia...

Ostatnia edycja:
dido gratuluję pięknie się wstrzeliłaś(tzn. twój mąż) -jakieś 3,5-4 dni przed owu
anagrzymiś ja Cie pamiętam i szczerze gratuluję. Już myślałam że zrezygnowałaś z naszego forum. A ty na ile dni przed owu?
losiczka cierpliwości. Niedługo i Tobie się uda :)

Anagrzymis- Super Gratuluje..praca sie nie przejmuj...w sumie to sie z kolezanka wymienicie....gorzej jakbyscie obydwie szefowi uciekly:)))) Spokojnych 9 miesiecy!

Dido- Kochana...GRATULACJE OGROMNE!!!!!!!!
Wykres ksiazkowy...wstrzelilas sie tak jak ja... tyle ze u mnie 12dc byl spadek...potem wzrost i 15dc znowu spadek....takze nie wiadomo czy 12dc nie bylo owu...Trzymam kciuki za Chromosom X :)))))))

Dziewczny ale sie tu dzieje...ja pitu:)))) Juz dawno ten watek tak nie zyl:))))
Zobaczycie ze sie babeczki posypia!!!!!!!!!!!

agarzymnis, dido wielkie gratulacje!!!!!!!!!

Jagienko glowa do gory, czekamy na wiesci!!!!!!

Teraz mam pytanie...14dc, czyli dopiero teraz normalnie powinnam miec owu. Szyjka nadal zamknieta i rozpulchniona, sluz od kilku dni bialy, metny i duzo go. Owu byla juz na 100% ok 9dc bo nie widze innej opcji. Ciagle boli mnie brzuch na dole... Ale czy to mozliwe, zeby owu byla zaraz po @?
Dodatkowo piersi mam jak kamienie i bolesne...nawet przed @ takich nie mam:/

Ostatnia edycja:
oj czarodziejko nasza kochana

ja jestem noga jesli chodzi o obserwacje zdjec z USG dotyczacych pipulki, chlopcow widac, ale dziewczyny:no: jakoś ciezko mi ocenić
jest tyle pomylek ze musze czekac do 18 tc przynajmniej, juz sie złoszcze ze powiedziala mi plec w 70%, a potem wyjedzie z tego Mikolajek i bedzie szok
A ten czas tak wolno leci, przespac te 2 tyg ??:-)

DIDO.. W KOŃCU WIELKIEE WIELKIEE gratulacje, TAK CZEKAŁAM NA CIEBIE
MUSI BYĆ Z TAKICH STARANEK CÓRKA

aga dla Ciebie także, jest nas juz coraz więcej, opisz swoje staranka

reklama
losiczka podejrzewam, ze mialam wtedy bo sluz byl taki jak przy owu+ bol jajnikow. 10 dc sluz juz byl bialy i metny, duzo jest go do dzis.

Do góry