reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej no ja tez slyszalam o pomylkach.Fakt ze czestrzych ze jednach chlopiec sie rodzil ale o odwrotnych tez.
Mi ginka w 13tyg i kilka dnie powiedziala ze bedzie chlopak na bank. Ale jakona to stwierdzila to nie mam pojecia.Potem mam fotke niby moszny i siusiaka z pozniejszych tyg.Zerkne pozniej to wam powiem.

reklama
Losiczka no chyba niestety słabo trafiłaś z tymi lekarzami.. Jeśli pępowina coś zasłania w kroczu to lekarz powinien powiedzieć ,że tak jest i nie ma pewności. Ot takie moje zdanie. Jeśli chodzi o jąderka to może i schodzą później ale moszna jest już duzo wcześniej. Ja przy ciąży z Antosiem jeszcze przed ginem wiedziałam ,że to chłopak.
Beatko wstaw zdjęcie pliiiissss:tak: Ja nie będę teraz miała bo on w tym gabinecie nie ma drukarki ale z połówkowego wstawię na pewno.

jakis czas temu wstawialam ale wstawie jeszcze raz

to jest zdjecie od spodu robione
czyli pupka i troszke nozki widac
same ocencie czy tu moze byc pomylka

kliknij na zdjecie

Dziewczyny wiadomo ze pomylki sie zdarzają..ale nie ma co sie nakrecac....
Fakt ze losiczka przy 4 ciazy musiala przezyc mega rozczaroanie jak najpierw mowiono ze corcia i to kilku lekarzy a nagle chlopiec....ja bym chyba zalamke przezyla...to sa emocje, marzenia itp....
To juz wole miec drugiego synka i wiedziec to od razu niz zeby ktos mi narobil nadziei na corke a potem to zabral!!!!!
Dla mnie to jest "sliski temat"...wiem ze gdybym miala planowac jeszcze jedno dziecko...znowu zaryzykowala bym planowanie plci...ale nie wiem jaki bylby moj odbior na fakt ze bylby to 3-ci chlopiec...moze ok a moze dramat////Chociaz jak patrze na siebie teraz i na to jaka byla kiedys...jeszcze 2 lata temu..stwierdzam ze teraz zdecydowanie latwiej bylo by mi przyjac fakt ze mam kolejnego synka....
przestalo mi zalezec na dziecku jako plci konkretnej...mam nadzieje ze rozumiecie:)))
Ale milo jest tez patrzec na takie male dziewczynki:)))))

Beatko Ty spij spokojnie na 100% masz Hanule:))))

czarodziejko ja to wiem ze mam Hanulka
tylko ze jak slysze kolo siebie zebym sie nie cieszyla bo sa pomylki to sie zastanawiam
ale skoro mam zdjecie i ddaje narzady zenskie i gin mi powiedzial ze 100%
to nie nakrecam sie i wierze w to

witam

miłego wieczoru życzę

nullka wyczytałam że zaczynacie starania! powodzenia, jeżeli masz nieregularne cykle polecam castagnusa :tak:bez recepty. Podobno dziewczyny chwalą ja teraz też łykam...

Kinga ja po dwoch cyklach z castagnusem zaszlam
a rok nie moglam
tylko ze ja go bralam do owulki i pozniej stop do @
i znow od @ do owulki
bo mi gin powiedzial zeby go nie brac w ciazy
a jak sie chce caly czas to trzeba zrobic kuracje 3 miesieczna

reklama
Do góry