reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dziewczyny pytalyscie o ruchy
niestety nadal nie czuje
ale zabardzo sie nie martwie no moze troszke
ale na usg powiedzieli ze mala jest malutka to moze dlatego
ale codziennie sprawdzam dooplerem serduszko i pieknie bije
wiec mysle ze moze ulozyla sie przodem do mnie i kopie mnie po wnetrznosciach
z chlopcami w 18tc juz czulam ruchy ale oni byli od poczatku duzi

co do ubranek to juz troszke zaszalalm
no i ten wozek kupilam i teraz mam dwa
mialam juz nie kupowac ale ze urodze w zime to zalezalo mi na gondoli
a ze mialam okazje to kupilam caly zestaw
wiem ze sa podzielone glosy co do quinny buzz
ale powiem wam ze jest fajniejszy niz myslalam

kliknij na zdjecie

reklama
dzidzia_spiaca7.gif

Beacia- zarombisty wozio!!!!!!!!!!! Naprawde fajny i powiem ci ze ja bym tez Quinni kupila:)))))
A tak w ogole to co cie tak malo??? gdzie Ty sie podziewasz?:)))))

Beatka boski wozek, tez ogladalam ostatnio quinny, kolory ma swietne ale potrzebny mi taki, zeby przejechal po sniegu bo z maclarenem w dni sniegowe siedze w domu, teraz wiec musze kupic cos czym bede mogla sie poruszac. Quinny speedi mnie przekonuje bardziej, choc buzz mi sie podoba jeszcze bardziej;) ale znowu buzz ma mniejsza spacerowke jak speedi. KUpilas to wieksze siedzisko czy mniejsze?
no i w jakich sklepach w UK mozna wozki kupic? ja tylko smyths i mothercare znam a tam quinny tylko buzz i tylko czarny:/ gdzie u Was sa?

Co do przytulanek to zdziwilam sie, bo sluzu juz brak. zawsze mialam malo i krotko, bialko kurze w 10dc a z testami owu wyszly mi 2 kreski na tescie w 14dc wiec tak jakby tez 4 dni bezsluzowe...
Teraz 8-9 dzien cyklu ze sluzem, zobaczymy jak bedzie jutro. dzis jeszcze sie poprzytulamy bo nie chce pozniej zalowac ze nie zrobilam wszystkiego by zajsc w ciaze w tym cyklu;)

czarodziejka malo mnie bo caly dzien z dzieciami w parku siedze
bo inaczej chalupe roznosza :-)
ale zagladam do was tylko nie mam o czym pisac
fajnie ze ci sie wozio podoba bo jak pisalam podzielone glosy
w dodatku moj kolorek sie trafil wiec super
i bardzo tanio bo za wszystko dalam 180f i w super stanie

Ja polecam nie zelazko a nie prasowanie:) nie prasuje odkad w USA mieszkalam, tam nikt niczego nie prasowal i od tamtej pory mi to zostalo:) skladam dobrze po praniu albo wieszam na wieszakach i jest lux :-)

Ollena ja kupilam uzywany na Gumtree bo nowy caly ten zestaw 600f
na ebayu za 40f mozesz dokupic pompowane przednie kolo i bedzie ci smigal po sniegu
ja sie zastanawiam nad tym
a kolorowe to wiem ze na ebayu nowe kupisz
albo zamowisz w mothercare
a siedzisko mam tylko to dla mniejszych bo oni tylko to mieli
a ja mam jeszcze spacerowke bugaboo bee plus wiec pozniej mala w niej bedzie jezdzic a ten sprzedam

Ollena no wlasnie a do mnie to nie przemawia ze mozna cos tak rozwiescic ze bedzie nie pomiete:))))
ja lubie miec rzeczy gladkie i rowno poukladane...ale to moja schiza....Moja sasiadka tez nie prasuje...kazdy robi jak mu wygodniej i jak lubi:)))))

Beatko jaki piekny suwaczek!!!!!!!!!!

reklama
monico to dobrze że twoja mama tak Ci mówi, bo jesli w drugiej ciąży wróżyła córcię a urodził się synio to teraz jak wróży synia to na pewno będzie córcia. Niektórzy tak maja że wróżą odwrotnie. Ja naprawdę czytając o twoich staraniach od początku czuje u ciebie niunię., A przeczytałam cały wątek od 1-wszej strony. U aneczki zresztą ą też. A tak mi sie wydaje że macie podobne zbliżenie co do owulki.Bo na pocztaku sobie to spisywałam, bo nie potrafiłam spamiętać co która, kiedy robiła. I wydaje mi sie że elegancko przed owu wam wyszło.
beacia wózek dla Hani śliczny. Ach ta mała nawet nie wie jak ta mama pragnie ją mieć.
Kinga a za Ciebie oczywiście trzymam dalej kciuki-co tam u Ciebie

Do góry