reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
dziewczynki wrocilam z usg

jestem szczesliwa
509.gif

na 100% dziewczynka
xx_brawa_01.gif

pokazala sie jak ta lala
SERDECZNE GRATULACJE

to ja tez chcę :sorry2:

Beatko , super wiadomość ! chociaż nie piszę tu z wami , bo jeszcze się nie staram to jednak podczytuje i wierzyłam że uda cie sie tym razem :) Gratuluje Hani.

Dziewczynki , czy łatwiej jest wycelować w chłopca? Strzelać w okolicy owulki czy jakoś dokładniej? bo ja 2 córki mam , pora na syna... Doradźcie proszę :)

Beatka,gratuluje!!! Pewnie jestes mega szczesliwa:-)
Ja od poczatku wierzylam w Twoja Hanie:tak:
monico,Aneczko,teraz na was kolej.
&&&&&&&&&&&&&&&& za corcie.

reklama
dziekuje wam wszystkim
az mi ciarki przeszly ile was jest
moj M teraz przestal sie dziwic co ja tak na to BB wchodze

bo przeciez jest warto bo jest do kogo
dziekuje jeszcze raz

mama nawet ty tu jestes, dzieki
a ja mialam wlasnie do ciebie na PW pisac z wiadomoscia
ty to taka druga moja czarodziejka