reklama
AneczkaK
mama bambulinkow
Ollena no widzisz to mogło być dużo za wcześnie bo na chłopca to dopiero przy dwóch grubych kreskach się działa. Niektóre testy mówią ,że na dziewczynkę jak ta druga jest blada to jeszcze można do 12h ale z tego co wiem to akurat różnie wychodzi.Jedne od bladej kreski mają owu po 3 dniach inne na drugi dzień.
Dzięki
kochaliśmy się ostatni raz 2 dni przed planową owu (obserwowałam się długo i wiedziałam kiedy będzie). A potem ścisły post. Ale łatwo nie bylo, staraliśmy się ok. 8 miesięcy i za każdym razem post w czasie owu, bo zależało nam na córeczce.
T
Tusia.
Gość
podczytuje was tu czasem dziewczyny
Beatko jestem strasznie ciekawa ''efektu""
i trzymam kciuki.
Beatko jestem strasznie ciekawa ''efektu""
i trzymam kciuki.
daggy75 planowalas coreczkę??
jak udało Ci się??
pozdrawiam
Monico, bardzo pragnęłam i zaplanowałam....Dodatkowo czytałam , że najlepiej na wczasach i że gorące klimaty działają na korzysć żeńskich.....Sprawdziłam, że od maja mam przez kilka miesiecy na córkę a w maju byly wczasy do Tunezji.......Zaplanowaliśmy i od razu zaskoczyło....szczerze to nawet chciałam sobie trochę potestować....no jakoś tak poczekać....a tu od razu.....ciach i ciąża
Kochaliśmy sie w czwartek i piątek a w poniedziałek miałam wieczorkiem miałam owu ( bardzo ostry bol jajnika) . Myślałam , że dopiero we wtorek powinno byc ale myślę że to z czwartku chyba plemniczki czekały ....Od razu pomyślałam, że jestem w ciązy...tzn. będe.....i wszytskim bliskim o tym powiedziałam, ze będe mieć córeczke
N oi oczywiscie wymarzona......wyśniona.....ale dziś dała mi tak popalić , że szok.....Bunt dwulatka.....
a...i nie chce spełniać zachcianek mamy.........zero kitek, spinek.......a matka to by przecież na okrągło na te kitki patrzyła
Czarodziejka
Fanka BB :)
wyglada to obiecującoczarodziejka mierzylam tempke bo co cykl to robilam
oto moj wykres
mysle ze owulka byla 14-15 dzien cyklu po skoku temperatury
przytulanka to te kropki pod wykresem
ponizej wklejam ci moj cykl w którym zaszlam
5/ 2009 Próba 1 - 28dni
Ostatnia edycja:
kosmopolitan
Witam,
jestem mama prawie 2 -letniego synusia
nie ukrywam ze marzylam o coreczce i jak sie dowiedzialam ze bedzie synek bylam rozczarowana i smutna. po tygodniu mi przeszlo, a teraz jestem szczesliwa i kocham ponad zycie mojego synka. moj synek od poczatku jest bardzo bardzo absorbujacy i nie ukrywam ze macierzystwo jest dla mnie nie lada wyzwaniem. czasem jest bardzo trudno. mimo to zastanawiamy sie z mezem czy nie postarac sie juz o drugie dziecko by roznica miedzy dziecmi byla jak najmniejsza, zeby mogly sie razem bawic, zajmowac, zeby generalnie mi bylo lzej
no i ciagle mam dylemat czy czekac czy juz sie starac. a jak sie starac to tylko i wylacznie o coreczke
z synkiem nie bylo zadnych podejsc pod coreczke bo o nich zwyczajnie nie widzialam. w pierwszym cyklu staran zaciazylam. dla mnie to byl szok bo zadnego sluzu nie mialam, testy owu ciagle pokazywaly jedna kreske. jak zobaczylam 2 kreseczki to bylam pewna ze to jakis blad testu
w takim wypadku moze owu byla bezposrednio po okresie?
no sama nie wiem
teraz tez kupilam testy i w zeszlym miesiacu wyszlo mi ze owu mam w 15dniu cyklu. szkoda tylko ze u mnie ze sluzem zawsze slabo , klucia tez tylko czasem czuje, temeratury nei chce mi sie mierzyc
no i cykle nie regularne- co 29-31 dni. no i jeszcze jedno- u meza w rodzinie sami faceci wiec szanse na corcie chyba marne
slabo widze ta corczke
a co myslicie o cyklu Jonasa? kusi mnie zamowienie przez allegro
czy ktoras z Was zamawiala taki cykl?
jestem mama prawie 2 -letniego synusia

no i ciagle mam dylemat czy czekac czy juz sie starac. a jak sie starac to tylko i wylacznie o coreczke

z synkiem nie bylo zadnych podejsc pod coreczke bo o nich zwyczajnie nie widzialam. w pierwszym cyklu staran zaciazylam. dla mnie to byl szok bo zadnego sluzu nie mialam, testy owu ciagle pokazywaly jedna kreske. jak zobaczylam 2 kreseczki to bylam pewna ze to jakis blad testu

teraz tez kupilam testy i w zeszlym miesiacu wyszlo mi ze owu mam w 15dniu cyklu. szkoda tylko ze u mnie ze sluzem zawsze slabo , klucia tez tylko czasem czuje, temeratury nei chce mi sie mierzyc

a co myslicie o cyklu Jonasa? kusi mnie zamowienie przez allegro

reklama
Czarodziejka
Witam,
szkoda tylko ze u mnie ze sluzem zawsze slabo , klucia tez tylko czasem czuje, temeratury nei chce mi sie mierzycno i cykle nie regularne- co 29-31 dni. no i jeszcze jedno- u meza w rodzinie sami faceci wiec szanse na corcie chyba marne
slabo widze ta corczke
?
jesli chcesz dokladnie wiedziec kiedy masz owulację- idz przez 2,3 cykle na usg cyklu...
a co do śluzu....zacznij brać "wiesiołka" np oeparol...bardzo poprawia jakosc śluzu!!!!!
aha i nie mysl o tym ze jak u męza sami faceci w rodzinie to szanse na corcie nikłe!!!!
a co do śluzu....zacznij brać "wiesiołka" np oeparol...bardzo poprawia jakosc śluzu!!!!!
aha i nie mysl o tym ze jak u męza sami faceci w rodzinie to szanse na corcie nikłe!!!!
Podziel się: