reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dzieki royanna

aneczka mi z chlopcami chinski sie sprawdzil
a teraz dziewczynka wychodzi
520.gif

dzieki dziewczyny za podpore to wazne dla mnie
xx_buziaczki_big.gif

reklama
AneczkaK,ja z chlopakami ostatnia miesiaczke mialam 27 grudnia 2003.-mialam wtedy 20 lat
Poczecie bylo kolo 10 stycznia 2004.-z chinskiego wychodzi dziewczynka
Urodziny mam dopiero 24 stycznia-jak by poczecie bylo po urodzinach-to z chinskiego wychodzi chlopak,bo wtedy mialabym juz 21 lat.
Chyba to dobrze rozpatruje,bo licza sie lata skonczone,co nie(?????????)

Raczej o tak duzo by mi sie nie przesunelo.
Tym bardziej ,ze owulke mialam w tym samym dniu ,co byly ostatnie staranka.
Pamietam to jak dzis,bo sobie zawse skrupulatnie zapisuje.Nawet jakby owulka sie przesunela,to plemniczki nie przezylyby ponad 10 dni.

no z tym faktycznie sie zgadza.:baffled:
ale on troche rozni sie od chinskiego.I ktorym tu sie sugerowac???????????????

Mi się jakoś wydaje ,że u niektórych one się sprawdzają:tak: Jak już sprawdził się 2 razy to i 3ci się uda;-) Ja tak się nastawiam bo teraz aż do sierpnia mi we wszystkich wychodzi córka.Więc dieta, odstęp od owu wybijanie plemniczków na rowerze i kalendarze Poprostu musi mi się udać:rofl2:;-)

reklama
a w tym kalendarzyku jonasa z twojaplodnosc.pl tez ci sie sprawdza w tym miesiacu
tzn nachodzi ci na owulke bo dziewczynka jest co 2 miesiac
pozatym jak to odbierac
bo mi w miesiacu kiedy sie udalo
jest na chlopca
i te trzy dni wlasnie sie nachodza przed owulka
ale nie w owulke
jak mam to odbierac
czy to ma byc w owulke ?
Aneczka musi sie udac
tylko mi moj M powiedzial ze wszystkim nam napewno sie nie uda
ale ja tam wierze w to ze sie uda

Jaginka ja wiem ze ty cos o tym pisalas