reklama
Jagienka29
Fanka BB :)
Jaginka ja wiem ze ty cos o tym pisalas
ze ci naszlo na twoje dni kiedy zaszlas z malutka
czy to bylo w owulke czy przed
Beatko,u mnie było tak...wg Jonasa zapłodnienie na dziewcznkę możliwe było 7,8,9 grudnia,owulkę miałam wg moich obserwacji 10 grudnia a współżyliśmy jedynie 7 grudnia,i z tego właśnie stosunku musi być moja dzidzia

Nie sugeruj się aż tak kochana tymi wszystkimi kalkulatorami,tylko niepotrzebnie się stresujesz a wiesz że jednym się sprawdza a innym nie

Ostatnia edycja:
Beatko nie nakrecaj sie, bedzie Hania zobaczysz 
a ja mam pytanko
ile dni po owu dostajecie okres??
owu mialam napewno, bo czułam i max sluzu plodnego, oznaki szyjki tez
dzis mam 16 dni po owu, zaznaczam ze w ciazy tez nie jestem, po pierwsze zabezpieczenie 9 dni przed i 3 po, tempka niewysoka, zadnych objawow i takze zadnych zblizajacych sie objawow @
no cykl mi sie strasznie rozregulowal 9 kwietnia mialam ... i dalej cisza
a ja mam pytanko
ile dni po owu dostajecie okres??
owu mialam napewno, bo czułam i max sluzu plodnego, oznaki szyjki tez
dzis mam 16 dni po owu, zaznaczam ze w ciazy tez nie jestem, po pierwsze zabezpieczenie 9 dni przed i 3 po, tempka niewysoka, zadnych objawow i takze zadnych zblizajacych sie objawow @
no cykl mi sie strasznie rozregulowal 9 kwietnia mialam ... i dalej cisza

Czarodziejka
czesc dziołszki
))))
ja dziś "padaka" ...wczoraj bylismy na komunii mojego chrzesniaka....nażarlam sie jak ......noooo
od dziś dieta!!!!!!! z małzem bierzemy sie za siebie
beatko- ja tez mysle ze nie masz sie co sugerowac jakimis kalendarzami!!!! pamietaj ze najwaznijesze to zachowac odstep przed owulką....a ty zachowalas wiec luz
))))))
ja dziś "padaka" ...wczoraj bylismy na komunii mojego chrzesniaka....nażarlam sie jak ......noooo
od dziś dieta!!!!!!! z małzem bierzemy sie za siebie

beatko- ja tez mysle ze nie masz sie co sugerowac jakimis kalendarzami!!!! pamietaj ze najwaznijesze to zachowac odstep przed owulką....a ty zachowalas wiec luz
AneczkaK
mama bambulinkow
Hejka!
Jak tam samopoczucie ?
Ja wczoraj sobie kupiłam testy owu bo bałam się ,że coś mi się poprzesuwa ze stresu .Zrobiłam i na szczęście wyszedł negatywny czyli luz;-)
Dziś 8dc i mąż wraca z wyścigów rowerowych.Mam nadzieję ,że dobrze tam powygniatał te jajeczka
Jak tam samopoczucie ?
Ja wczoraj sobie kupiłam testy owu bo bałam się ,że coś mi się poprzesuwa ze stresu .Zrobiłam i na szczęście wyszedł negatywny czyli luz;-)
Dziś 8dc i mąż wraca z wyścigów rowerowych.Mam nadzieję ,że dobrze tam powygniatał te jajeczka

Czarodziejka
monico- a nie chodzi ci czasem o Lactovaginal?
super monico ze przyszla @
a co do twojego pytania to ja dostaje @ 14 dni po owulce
ogolnie staram sie nie myslec o tych kalendarzach
ale to jest silniejsze odemnie
rozne mam mysli
kto tam sobie siedzi
nawet wczoraj moj M jakies imona dla chlopca wymienial
a Marcelek mu powiedzial ze Hania bedzie
ze dla kogo on te imiona wybiera
kochany
strasznie mnie wspiera ludzik maly
on mowi ze inaczej byc nie moze
bo on prosil o siostrzyczke
bo brata juz ma
ja nie slyszalam o tym lactovaginalu
to jest po to zeby odczyn kwasowaosci zmienic?
a sa na to jakies dowody?
a co do twojego pytania to ja dostaje @ 14 dni po owulce
ogolnie staram sie nie myslec o tych kalendarzach
ale to jest silniejsze odemnie
rozne mam mysli
kto tam sobie siedzi
nawet wczoraj moj M jakies imona dla chlopca wymienial
a Marcelek mu powiedzial ze Hania bedzie
ze dla kogo on te imiona wybiera
kochany
strasznie mnie wspiera ludzik maly
on mowi ze inaczej byc nie moze
bo on prosil o siostrzyczke
bo brata juz ma
ja nie slyszalam o tym lactovaginalu
to jest po to zeby odczyn kwasowaosci zmienic?
a sa na to jakies dowody?
reklama
Czarodziejka
dziewczyny znacie ksiązke K.Wójcika? "chlopiec czy dziewczynka?"
on tam podaje recepte na irygacje pochwy zeby odczyn kwasny byl......nie wiem czy nie ocet w gre wchodzi
beatko- ja tak troche jak ty teraz mialam z drugiej ciązy...tez wiele analizowalam.....ale mysle ze lepiej tego nie robic....nie nakrecac sie....
co ma byc to bedzie kochanie- i ja naprawde wierze ze bedziesz moala córcie....
ja trzeciego dziecka nie planuje z uwagi na te cholerna presję.....to jest mega trudne!!!!
on tam podaje recepte na irygacje pochwy zeby odczyn kwasny byl......nie wiem czy nie ocet w gre wchodzi
beatko- ja tak troche jak ty teraz mialam z drugiej ciązy...tez wiele analizowalam.....ale mysle ze lepiej tego nie robic....nie nakrecac sie....
co ma byc to bedzie kochanie- i ja naprawde wierze ze bedziesz moala córcie....
ja trzeciego dziecka nie planuje z uwagi na te cholerna presję.....to jest mega trudne!!!!
Ostatnia edycja:
Podziel się: