reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

monico mamy 7 rocznice slubu szczesliwa liczba
dzis tempka dalej 36.9
jakos dzis mam mniejsze nadzieje ze sie udalo
no ale zobaczymy
szkoda twojego meza biedaczek
mojej znajomej maz mial jakis czas temu wypadek na motorze nie z jego winy
i lezaj w spiaczce bo mial duzy uraz glowy
teraz juz minelo pare miechow i zaczyna sie uczyc chodzic i mowic
wszystko od nowa jak dziecko

napewno dam znac po usg

reklama
Beatka78 też będę zaglądała po 14-tej bo ciekawa jestem jak Twoje USG :-) aaaaa i my też w tym roku mamy 7 rocznicę ślubu :-) tylko 19.06

Witam!
Też pomyslałam że troche pomoge naturze i troche spróbuje zaplanować płeć.
Mamy synka to teraz fajnie jakby była dziewczynka.Choć z tym planowanie płci to róznie,są chłopcy z kilka dni prze owulacją i dziewczynki z owulacji.
Ale spróbowaliśmy ustrzeliś dziewczynkę, przytulalismy sie kilkanascie godzin przed pozytywnym testem owul.Nastepne dni tez były pozytywne ale według moich obserwacji owulacja była trzy dni po przytulaniu.Planowaną @ mam na 16.Zobaczymy czy coś wyprodukowaliśmy.

Dzieczyny ja tez 7 lat po slubie,rocznice mialam 24 kwietnia:-)
Elizabeth,witaj-trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Beatka, zA Ciebie tez &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

wlasnie wrocilam z usg
endo w 22dc 9mm hmmmmm :confused:
gin mowil ze ok ale mogloby byc grubsze
owulacja potwierdzona
clo mi nie przepisal bo powiedzial ze nic tu nie zdziala
bo owulacja wystepuje
a tylko by sluzowke uposledzilo
za to przepisa lmi estrofem, ktory mam brac od ostatniego dnia @
czy ktoras to brala?
i jak zwykle luteinke ale tym razem pod jezyk, ktora moge tez brac dowcipnie

Ostatnia edycja:
Beatko 9 mm to juz sporo, prawie jeszcze raz tyle co ostatnio :D
nic nie bralam z tych leków
trzymam kciuki zeby @ nie przyszla, tym bardziej ze owu potwierdzone:-D

asiunia no to szok, wiem ze roznie moze byc ale jak sie czlowiek nastawi na robienie corki to moze byc roznie z psychika;) ja nie wyobrazam sobie synka, znowu kupowania chlopiecych ubranek widzac te wszystkie rozowe...teraz zyje tylko mysla, ze niedlugo bede miala coreczke, cala rozowa:(
czyli mylilam sie...zaprzestac 3 dni przed owu...jak mam owu jakos 14 dnia to do 11 dzialac?
No wlasnie ja takie same mysli mialam. zwlaszcza ze ja nie znosze niebieskiego i przy 1szym synku na sile szukalam wszystkiego co nie-niebieskie :-D
baaa nawet kupilam kosz-kolyske w rózu dla Majeczki i pare rozowiutkich spioszkow bo przeciez MUSIALA BYC dziewczynka... No i mozesz sie domyslic co czulam pare dni po USG w 20tc :-)
ja Tobie z calego serduszka zycze córuni i trzymam kciuki, ale nie nastwiaj sie tak zupelnie i dopusc do siebie niebieski w razie w ;-)

reklama
ja nie lubie niebieskiego i moi panowie maja prawie same ubranka w pomaranczu zieleni i brazie
i naprawde super mozna chlopca ubrac
a nawet ostatnio kupilam im rozowe polowki :tak:

Do góry