reklama
monico bo u mnie roznie bylo z owulka polowe z tych cykli bylam pewna ze owulka byla
a jak sie pozniej okazalo to prawdopodobnie pare miesiecy nie mialam owulki
bo cykle po 50dni bardzo nieregularne
@ byla wywolywana luteinka
dzialalam tez chyba z dwa cykle na 3 dni przed i tez nic
gin mi proponuje badanie nasienia mimo ze mamy dwojke dzieci
bo czasami stres praca moga uposledzic plemniczki
juz 4 miesiac biore castagnusa, wiesiolek i omege 3 i cykle mam regularne tak co 27-28 dni
tylko ostatni cykl byl dziwny bo 22dni i sie nie udalo bo endo cienkie tylko 5mm
w czwartek mam usg to sie dowiem czy wogole byla owulka
a jak sie pozniej okazalo to prawdopodobnie pare miesiecy nie mialam owulki
bo cykle po 50dni bardzo nieregularne
@ byla wywolywana luteinka
dzialalam tez chyba z dwa cykle na 3 dni przed i tez nic
gin mi proponuje badanie nasienia mimo ze mamy dwojke dzieci
bo czasami stres praca moga uposledzic plemniczki
juz 4 miesiac biore castagnusa, wiesiolek i omege 3 i cykle mam regularne tak co 27-28 dni
tylko ostatni cykl byl dziwny bo 22dni i sie nie udalo bo endo cienkie tylko 5mm
w czwartek mam usg to sie dowiem czy wogole byla owulka
dido u mnie z testami owu sprawdzone w dwoch cyklach i zawsze pozytyw wychodzi mi zaraz po owulacji, na testach z allegro i z apteki wiec nie ma szans blędu
ja mam @ dostac kolo 12 i wtedy dzialamy od nowa
Beatko widzisz tak jak pisalam, czas dziala na nasza nie korzysc, ja tez dwie ciaze bez problemow a teraz
, stres, zanieczyszczenie wiek robi swoje......
ja jak chce planowac trzecie to tylko w tym roku, potem odpuszczam
dido ja mam do tych celow rteciowy termometr, moj brauna cos "swiruje" na nim mialam 36,4 a na rteciowym 36,9
ja mam @ dostac kolo 12 i wtedy dzialamy od nowa
Beatko widzisz tak jak pisalam, czas dziala na nasza nie korzysc, ja tez dwie ciaze bez problemow a teraz

ja jak chce planowac trzecie to tylko w tym roku, potem odpuszczam
dido ja mam do tych celow rteciowy termometr, moj brauna cos "swiruje" na nim mialam 36,4 a na rteciowym 36,9
tak dzis mam 21dc tempka 36.9 wiec nie jest zle
cycki obrzmiale i bolace monico tez tak mialas?
jajniki czasami zakluja
jutro mam usg o 14 tej
a testuje w niedziele
choc dzien spodziewanej @ mam na wtorek, ale co tam zaszaleje tym bardziej ze mamy w niedziele rocznice slubu
cycki obrzmiale i bolace monico tez tak mialas?
jajniki czasami zakluja
jutro mam usg o 14 tej
a testuje w niedziele
choc dzien spodziewanej @ mam na wtorek, ale co tam zaszaleje tym bardziej ze mamy w niedziele rocznice slubu
tak mialam beatko cycki nabrzmiale i bolące ale ja mam także tak przed @ wiec niespodziewałam się i podbrzusze tez mnie bolało jak na @, w pewnym momencie nagle odrzuciło mnie od kawy, bylo to chwilowe i pomyslalam ze to moze ciąża 
no Beatko trzymam kciuki :-):-)
no Beatko trzymam kciuki :-):-)
a u nas wszystko pod gorke, mąż poturbował się w niedziele na motorze i to nieźle, i oczywiscie był prześwietlany
ledwo chodzi, nasze wieczory trochę się uszczupliły
no ale fatum nieziemskie 
poza tym ten snieg i zimna pogoda dobijają mnie
domek powoli konczymy ale albo my nie mamy czasu albo fachowcy, chce zrobic tam starszaka komunie, wiec narazie nie koncze na dole podłogi, chyba bedziemy juz konczyc po komunii, chcialabym jeszcze na lato przeprowadzic się
poza tym ten snieg i zimna pogoda dobijają mnie
domek powoli konczymy ale albo my nie mamy czasu albo fachowcy, chce zrobic tam starszaka komunie, wiec narazie nie koncze na dole podłogi, chyba bedziemy juz konczyc po komunii, chcialabym jeszcze na lato przeprowadzic się
reklama
Podziel się: