reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny ja dzisiaj zaszalalam i nakupilam dziewczynkowych ciuszkow-oczywiscie dla mojej siostry:-).Ale mam wielka nadzieje,ze mi sie tez wkrotce przydaja:tak:
Beatka,sa wielkie szanse i mam nadzieje,ze Ci sie uda.
asiunia876,moja znajoma co mieszka w Polsce,dowiedziala sie,wlasnie ok 20tc,ze bedzie dziewczynka.Miala ciaze zagrozonom i wiele razy miala USG i za kazdym razem lekarz mowil,ze bedzie corcia.A tu chlopak jak malowany.Miala byc Karolinka,a jest Karol.;-)Ona byla w szoku:szok:,a lekarz zdziwiony:baffled::confused2:choc teraz jest najukochanszym synusiem mamusi.

reklama
co u was dziewczynki?
jakie plany na weekend?
my dzis grilujemy
zrobilam sobie dzis test niby 3 dni przed @
i wyszla I
wiec bede mogla dzis cos mocniejszego wypic
bo raczej nie przewiduje II w tym cyklu
bo nawet cienia bladej nie bylo

monico a tobie kiedy wyszla ta blada krecha w ktorym dniu cyklu?

Beatka,moze jeszcze za wczesnie;-),my tez dzis grilujemy tylko, ze u tesciow-za bardzo nie mam ochoty tam jechac.Ale przynajmniej chlopaki sie wyszaleja.
Ja niestety,nic nie moge mocniejszego wypic-moj M pewnie jakies piwko zasaczy i znowu bede musiala byc kierowca.

U mnie dzis 7dc.Od jutra zaczynam nastepne staranka:-)
Milego weekendu

no to dido kochana za owocne staranka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

i milego weekendu

Hallo jest tu kto?

mam dobre wiesci
robilam dzis test dwa dni przed spodziewana @
poniewaz dzis ta nasza 7 rocznica slubu
i co II widze tylko ta jedna jeszcze slabiutka
ale juz sie chyba moge cieszyc co?
nareszcie
i chyba stycznioweczka bede

Ostatnia edycja:
Beatka,wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy;
zdrowka,milosci i coreczki
:-)
U mnie dzis rano byly staranka i nie wiem na ktorym dniu skonczyc.(?????????????) I chyba wybiore sie na monitoring,bo z tymi testami u mnie to roznie bywa.

Beatka,ale sie ciesze,ze Ci sie udalo.
A nie mowilam
yes2.gif

Gratuluje.!!!!
Mojej siostrze dopiero tydzien po spodziewanej @ wyszly dwie II
Tak wiec roznie to bywa.
To co podwojne swietowanie.

To przypomni mi twoje staranka kochana;-)

dziekuje jak nie wiem co hihi
my skonczylismy 11dc a owu byla 14 -15dc dokladnie cieszko okreslic
bo trzeba by bylo miec usg w domu ;-)
pierwszy test owulkowy pozytywny wyszedl 14dc
wiec te 3 dni sa zachowane a moze i wiecej
a owu potwierdzona na usg
jadlam duzo nabialu i bralam kwas Omega 3
aha a z tej mojej metody Selnas byly dni neutralne czyli 50-50
z chinskiego wychodzi dziewczynka
z twoja plodnosc - chlopczyk

Beatka,to sa duze szanse na corcie.:-)
A powiedz mi staranka byly do 11 dc,rano czy wieczorem????
Bo ja tez planuje zakonczyc na 11 dc.Ostatnio skonczylismy na 10dc i nie wiem czy przesunac sie o caly czy pol dnia.
Ja uciekam,jemy obiadek i jedziemy na karuzele troche poszalec.pa

reklama
tak pod wieczor
a test owulkowy wyszedl pozytywny tez dopiero wieczorem 14dc
ja caly czas robilam tak 4dni przed owulka i nie zaskakiwalo
dopiero ok 3 dni przed zaskoczylo

Do góry