reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dido jesli ktos ma nieregularne to czasami musi poczekac na miesiac, ktory mu pasuje
ja mam niby nieregularne a mam duzo dni na dziewczynke
bo to nie jest jednakowo ze w kazdym miesiacu masz te same dni na dziewczynke
tylko w rozne dni tak jak w przykladzie.
Ja musialam brac przez dwa miesiace tab. anty. zeby sobie nastawic cykl na dziewczynke
i dzieki temu troche przestawilam cykl i skrocilam
bo moje cykle sa tak co 30 - 34 dni teraz o dziwo narazie co 31
a wczesniej wychodzil mi caly czas chlopczyk w dni okolowoulacyjne

Jagienka sliczne imiona wybralas bardzo na topie jak to mowia :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Mój Oliś miał być Julcią ;) Teraz mi się to imię nie podoba,strasznie dużo się ich zrobiło :baffled:

Royanko,mój Dawidek też sierpniowy,z 13 (zresztą Oli też z 13-tyle że marca ;-))

Ja pierwszego chcialam chlopca i wlasnie Oscara
drugi od poczatku wiedzialam i czulam ze to chlopak i wahalam sie miedzy Szymon a Marcel
a teraz dziewczynka by byla Hania a dla chlopca nie mam hmmmmmmmmm moze Eryk?

Hello :-)
A co tu takie pustki? Dziewczyny,toż to środek tygodnia!! ;-)
U mnie jako tako...od wczoraj mam problemy jelitowe :zawstydzona/y: bardzo skrajne bo najpierw nie mogę się załatwić a potem mam biegunkę :sorry: najlepsze jest to że prawie nic nie jem...
I bardzo jest teraz na miejscu powiedzenie: "jak nie urok to sr...." :eek:

witam

dawno tu nie pisałam... widze że dziewczyny się udzielają:) fajnie.
Pozdrawiam serdecznie
i życzę przyjemnego czwartku! TŁUSTEGO CZWARTKU :-)

witam sie dziewczynki oj dlugo mnie tutaj nie bylo, ale nie ogarniam :D

wszystkim starającym zaciskam kciuki:) no i widze, ze sierpnióweczki sie pojawiają jakies :) oj mam sentyment do tefgo miesiąca:D

beatko, dido jak u was?

dzis u mnie 10 dc, w poniedzialek ide na monitoring, dzialamy do 12 dc zobaczymy. Ale jakas spokojna jestem w tym cyklu, bo tamten to byl szal, notowanie, notowanie. Obserwuję głównie śluz, narazie nieplodny, wiec mam nadzieję, że nic sie nie poprzestawia. Dopiero od niedzieli lub poniedzialku zaczne testy owulacyjne. jest sliczna pogoda, wiec mam wiecej sily i werwy i trzeba przeciez zająć się spokojnie chlopcami. zaczełam planowac urlop i ten czas jakos szybciutko leci. :)

Witam..!

monico,u mnie wlasnie rozpoczal sie ostatni cykl...... testowania,a za miesiac rozpoczynam staranka.:-)
I mam nadzieje,ze u mnie sie tez nic nie poprzestawia.
A jakie masz dlugie cykle???? Bo ja mam 28-29. Owulka wypada mi ok 15 dc. Wiec mysle,ze my bedziemy dzialac do 11dc. :tak:
Wszyscy mowia,ze 2,3 dni przed owulka to wystarczy,ale ja chyba przesune sie o 4 dni przed Boje sie przedobrzyc.:tak:

reklama
Pajkaa ja tez jestem z dabrowy Gorniczej :-)

a u mnie dzis 8dc my dzilamy ostatni raz w niedziele bo tak mi wychodzi z kalendarza to bedzie moj 10dc jak sie uda choc male szanse to super, owulke powinnam miec ok piatku

Ostatnia edycja:
Do góry