reklama
Jagienka29
Fanka BB :)
oj to coraz bardziej jestem ciekawa czy ci sie udalo czego ci bardzo zycze &&&&&&&&&&&
Ja aż tak w to nie wierzę,nawet jeśli się uda-nie przepiszę całej zasługi tej metodzie,będzie co mi jest pisane ;-)
Jagienko, wszystkie bedziemy czekac na Twoje usg
Alanek znowu sam zasypia W piatek bylo w miare lekko, w nocy ciezej, wczoraj juz lepiej a dzis juz super, choc swoje poklocic sie musi( ze 2 minuty pokrzyczec). Maciejka nie wiem jak nauczyc samodzielnego zasypiania, bo boi sie byc sam...moze mu przejdzie jak Alan bedzie z nim w pokoju...
Dobrej nocki kobietki i oby tydzien szybko zlecial
Pomyliłam się,miałam na myśli Alanka a napisałam Maciuś ;-)
Na pewno będzie ci łatwiej jak chłopcy będą razem w pokoju,ja jak uczyłam Olego zasypiać samemu,w pokoiku było piętrowe łóżko więc i braciszek na górze potem,po pół roku wspólnego spania dopiero rozdzieliłam chłopców każdy do swojego pokoju ale i tak dzisiaj wolą spać razem i chyba zrobię im wspólny pokój a ten mniejszy przeznaczę dla maleństwa...chłopcy są ZA :-)
W soboty robimy sobie maraton filmowy,zabieram obu na górę,na antresolę,do sypialni,zajadamy łakocie i oglądamy filmy,dopóki się nie zmęczymy,bardzo lubię te chwile,wiem że już za pół roku nie będę miała tyle czasu tylko dla nich...ale wrócimy do tego rytuału jak tylko maleństwo podrośnie i będzie mogło nam towarzyszyć
Beatko a gdzie zamawialas ten cykl Selnas ? jak długo sie czeka? co trzeba podać ? i jak się płaci??
Find your natural conception days for a girl or a boy with a calendar
strona jest po angielsku czekasz okolo 1 dnia na kalendarzyk
musisz sie najpierw zarejestrowac
podajesz grupe krwi
date urodzenia
kiedy mialas pierwszy raz okres tzn podajesz ile mialas lat bo wiadomo ze daty sie nie pamieta
pozniej podajesz date oststniego okresu
jak dlugie masz cykle
jak juz to wypelnisz otrzymujesz kalendarzyk za free ale bez ozanczonych dni na dana plec
i kolo kazdego miesiaca masz kwadracik order czyli zamow
wczesniej kolo tego klikasz czy chcesz zamowicz na boy czy girl czy to i to
i tam ci wychodzi jaka karta mozesz placic
a tak wyglada przykladowy kalendarzyk na dziewczynka :
Example of a Baby Girl Gender Selection Calendar
a tak na oby dwie plcie:
Example of a Double Gender Selection Calendar
rozowe serduszka to owulacja czarne to okres
Jagienka29
Ja znalazłam jeszcze coś takiego:
"Za pomocą metody SELNAS można także wytłumaczyć dość wysoką skuteczność starożytnych tablic chińskich oraz specjalnych tablic astrologicznych planowania płci."
To cytat z książki Wójcika
Swoją drogą ciekawe jak naładowane było moje jajeczko jak zaszłam w ciążę
"Za pomocą metody SELNAS można także wytłumaczyć dość wysoką skuteczność starożytnych tablic chińskich oraz specjalnych tablic astrologicznych planowania płci."
To cytat z książki Wójcika
Swoją drogą ciekawe jak naładowane było moje jajeczko jak zaszłam w ciążę
Jagienka29
Chciałabym wierzyć ale nie chcem się nastawiać,za parę tygodni już będzie wiadomo czy kupować bodziaki w koparki czy w kwiatuszki
Jagienka29
Termin z OM mam na 28 sierpnia...
Imię dla chłopca-Gabriel albo Bartuś a dla dziewczynki Amelia albo Laura :-)
Dzisiaj znowu piękne słoneczko jadę do bratowej,posiedzimy na ogródku i wypijemy herbatkę a dzieci pobawią się z ich pieskiem
Jej,nie mogę się doczekać owoców wiosenno-letnich...eeech...arbuzy,czereśnie,wiśnie,śliwki,porzeczki....mmmmnaimmm
Imię dla chłopca-Gabriel albo Bartuś a dla dziewczynki Amelia albo Laura :-)
Dzisiaj znowu piękne słoneczko jadę do bratowej,posiedzimy na ogródku i wypijemy herbatkę a dzieci pobawią się z ich pieskiem
Jej,nie mogę się doczekać owoców wiosenno-letnich...eeech...arbuzy,czereśnie,wiśnie,śliwki,porzeczki....mmmmnaimmm
reklama
Jagienka,moj Kacperek tez mial byc Bartusiem:-)
Beatka,ja jeszcze propo tego kalendarzyka.
Jak ktos ma nieregularne cykle,to chyba jest malo skuteczna ta metoda,...co nie??
Ja na szczescie mam regularne.Na razie sprubuje bez,ale jak sie nie bedzie udawalo ,to moze sie skuszeA co mi tam.
Wczoraj byla u mnie siostra od mojego meza.Ma 9-miesieczna coreczke.Nie moglam sie na nia napatrzyc.Rozmawialam ,z nia troche o planowaniu.Ona bardzo chciala synka,celowala w owulke i ma core.Jej maz jest informatykiem.cale dnie spedza przy komputerze i chyba nie maja za duzej szansy na syna,Bo podobno plemniki y sie przez to uszkadzaja.
Oczywiscie nie wspomnialam im o naszych planach.;-)
Tak wiec moj M od dzis trzyma laptopa na kolanach,cieple kapiele,a co, niech sie tez troche poswieci,
Beatka,ja jeszcze propo tego kalendarzyka.
Jak ktos ma nieregularne cykle,to chyba jest malo skuteczna ta metoda,...co nie??
Ja na szczescie mam regularne.Na razie sprubuje bez,ale jak sie nie bedzie udawalo ,to moze sie skuszeA co mi tam.
Wczoraj byla u mnie siostra od mojego meza.Ma 9-miesieczna coreczke.Nie moglam sie na nia napatrzyc.Rozmawialam ,z nia troche o planowaniu.Ona bardzo chciala synka,celowala w owulke i ma core.Jej maz jest informatykiem.cale dnie spedza przy komputerze i chyba nie maja za duzej szansy na syna,Bo podobno plemniki y sie przez to uszkadzaja.
Oczywiscie nie wspomnialam im o naszych planach.;-)
Tak wiec moj M od dzis trzyma laptopa na kolanach,cieple kapiele,a co, niech sie tez troche poswieci,
Podziel się: