reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Też Was witam ponownie:-D
Royana też pamiętam Cię, z września 2006, szkoda tylko, że tam taka cisza:cool2:

Dzisiaj 25 dzien cyklu - narazie cisza

Też Was witam ponownie:-D
Royana też pamiętam Cię, z września 2006, szkoda tylko, że tam taka cisza:cool2:

Dzisiaj 25 dzien cyklu - narazie cisza

Moze bedzie nastepna fasoleczka
bukiet.gif

Dziewczyny wychodzic z krzaczorow
oczyska.gif

Widze was
usmiechzokularami.gif

Mezus niedawno wstal zajmuje sie malym a mi sie nudzi...
Pozniej T bierze lapka i nie bede mogla wejsc,tzn teoretycznie moglabym,ale musialabym isc do chlopakow kompa,tylko ze oni beda spac a ja nie bede chciala im przeszkadzac.Moze jeszcze pozniej zajrze,mam nadzieje ze cos naskrobiecie,a narazie
znikam.gif

Royana wspolczuje Alankowi,ja niedawno przechodzilam to samo,maly przez kaszel nie chcial spac bo sie dusil,bylam z nim u lekarza i sie tylko dowiedzialam ze oni tu takim malym dzieciom nie przepisuja syropow bo maja cos w sobie ze uzalezniaja sa poprostu nie odpowiednie dla takich malych dzieci,wiec wyslalam meza do polskiego sklepu i upil flegamine i mucosolvan,i dalam go Natankowi dwa razy i jak reka odjal.
bd9.gif

Teraz budzi sie tylko na jedzonko,wiec jest dobrze,po tygodniu prawie nie spania,moj organizm w koncu odpoczywa
hippo.gif

Dobranoc...

Po odstawieniu tabletek powinno się odczekać 3 miesiące zanim rozpocznie sie starania. Warto też te 3 m wcześniej zacząć łykać kwas foliowy.

A co do planowania dziewczynki - swoje doświadczenia opisałam na pierwszej stronie, nie chcę się powtarzać ale któraś z Was napisała żeby próbować 2 dni przed owu-wg mnie to za późno. Na BB jest taki wątek o planowaniu płci i wiele dziewczyn planowało stosując testy owulacyjne i to właśnie 2 dni przed owulacją i okazało się w większości przypadków że to było za późno. Lepiej zacząć nawet 5 dni przed i co miesiąc przesuwać stopniowo na 4 potem 3 itd

Witam wszystkich! Ja bralam tabletki anty. 2 lata. Nie biore juz od 2 miesiecy. Natomiast zazywam codziennie Folik . Czekam teraz niecierpliwie na @ i chcemy po nim zaczac starania. Nie mam pojecia czy nam sie uda. Slyszlam o tym chinskim kalendarzu. I mam w tym miesiacu szanse na corke o czym marze. Natomiast w 2 kolejnych niby chlopczyk. Sprawdzalam wlasnie na tym kalendarzu jak to z moja siostra bylo i sie zgadza! Ona ma juz 2 dzieci. Wiec ten miesiac jest stresujacy dla mnie. Kiedy @ przyjdzie??? Moze dzis? Oby...

Hej Royannko,pewnie malemu juz przechodzi i cale szczescie..

A dlaczego bedziesz wracac o 19tej?chodzisz do pracy?

U mnie ciezka nocka ze wzgledu na nocne imprezowanie sasiadki z dolu,stara baba a glupia...maly calkiem niezle spal,ale ja przez jej smiechy,wrzaski itp nie moglam zasnac,jestem takim typem czlowieka,ze gdy jest glosno ja nie zasne,nawet jak bede bardzo zmeczona...

shm_mhm.gif

Dzisiaj T robi obiad,kochany moj na niego zawsze moge liczyc ...
bd3.gif

A wam jak mija dzien?

reklama
Kobietki, mam do Was pytanko. Wg tego chinskiego kalendzrza w tym miesiacu mam szanse na corke, natomiast w przyszlym wskazuje juz na synka. Czy to zalezy od daty zblizenia czy od daty owulacji? Bo zblizenie nastapi w tym miesiacu po @, natomiast owulka bedzie juz w przyszlym (lutym). Wiec co ma tu wieksze znaczenie? Bede miala wtedy szanse na corke czy raczej syn??? Pomozcie...

Do góry