reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam Was poznym rankiem...

U nas cala noc padalo,teraz wychodzi sloneczko wiec pozniej wyjdziemy na spacerek.
T ma dzisiaj wolne i pojechal zalatwic pare spraw nie cierpiacych zwloki.
Kuba czuje sie juz dobrze,wiec poszedl do szkoly.
Dzisiaj bylo spokojnie,sasiadka chyba byla skacowana i nie miala sily na balange po poprzedniej nocy,tylko ja mialam problem z zasnieciem... nie moglam usnac,krecilam sie w lozku,dopiero zasnelam o 3:00.I tak oto nastal kolejny dzien.

reklama
To chyba chodzi o datę narodzin dziecka. Jednak nie kierowałabym się tym kalendarzem tym bardziej że sa 2 wersje i w każdej jest napisane inaczej.

Dzien doberek:-D

Sloneczko za oknem a jednak chlodno jest...

mikusia co tam u ciebie?mam nadzieje ze @ nie przyszla...

A reszta dziewczyn gdzie sie podziewa???pisac mi tutaj hihi

ide malemu dac jogurcik bo sie dopomina ;-)

cześć Dziewczyny
28 dzień cyklu i okres:sorry2: Więc przed nami 2 cykl starań:tak:Teraz bardziej się przyłożymy do sexu w dni płodne:tak:

Przykro mi,ja tez cos nie bardzo wierze ze w tym cyklu sie uda a tak chcialam zostac pazdziernikowka,no nic zobaczymy

A co ogolnie slychac ?,wogule dziewczyny sie pochowaly
l034.gif

Witam dziewczyny:-).Dawno mnie tu nie bylo-nie miala neta:wściekła/y:,przez te pogody pozrywalo kable.Ale juz jestem:tak:.
Kochane,ktora z was mi powie jak to z tymi testami owulacyjnymi przy planowanu corci. Kiedy nalezy stopnac,jak kreska jest jasna-czy wtedy jeszcze mozna.?????????
Na razie tylko testuje-ale kwiecien tuz tuz.

Edyta01 tez planujesz corcie???

Z tego wszystkiego co tu czytalam mysle, ze najlepiej jest po prostu wspolzyc przed owulacja, jesli chcialoby sie miec dziewczynka. Chyba to jest najbardziej potwierdzone na tym forum. I tak wlasnie ja zrobie. Juz za kilka dni :)

Witam dziewczyny:-).Dawno mnie tu nie bylo-nie miala neta:wściekła/y:,przez te pogody pozrywalo kable.Ale juz jestem:tak:.
Kochane,ktora z was mi powie jak to z tymi testami owulacyjnymi przy planowanu corci. Kiedy nalezy stopnac,jak kreska jest jasna-czy wtedy jeszcze mozna.?????????
Na razie tylko testuje-ale kwiecien tuz tuz.

Edyta01 tez planujesz corcie???

Czesc dido trudno to nazwac planowaniem hihi tzn bedziemy probowac a czy wyjdzie to wielka niewiadoma:-D ja dzisiaj mam 1 dzien sluz plodny i bedziemy dzisiaj dzialac bo szacuje ze owulacja bedzie u mnie w czwartek ale to wielki znak zapytania ??? czy dobrze mysle:-p gdyby tak bylo to duza szansa na dziewuszke...

A testy owu za bardzo sie nie znam ale z tego co pisaly dziewczyny ze jak pojawi sie kreska druga taka ciemna jak testowa to owu bedzie w ciagu 48-72 godz czyli 2,3 dni po zrobieniu testu,wynika z tego ze na dziewuszke trzeba dzialac od razu po pozytywnym wyniku i pozniej trzeba sie wstrzymac z przytulaskami:-p chyba nic nie pokrecilam:dry::-D a najlepiej przytulac sie jeszcze przed pojawieniem sie pozytywnego testu owu hihihi

Witam cie Royanko,nasza zapracowana mamusiu jak chlopaczki?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jakos za bardzo się nie rozczarowałam... Liczyłam sie z tym... Ja juz nic nie planuje ani płci, ani miesiąca urodzenia. Przekonałam się, że życie jest takie przewrotne, że szok... . Ostatnio sama doświadczyłam, że nigdy nie mów nigdy... i nie ma rzeczy niemożliwych

reklama
Dziewczyny jakos za bardzo się nie rozczarowałam... Liczyłam sie z tym... Ja juz nic nie planuje ani płci, ani miesiąca urodzenia. Przekonałam się, że życie jest takie przewrotne, że szok... . Ostatnio sama doświadczyłam, że nigdy nie mów nigdy... i nie ma rzeczy niemożliwych

Ja tez sie nie nastawiam jak wyjdzie to dobrze jak nie to trudno,bo pozniej
najgorsze jest rozczarowanie jak nie wyjdzie:dry:

T dostal propozycje innej pracy ale jeszcze musimy pomyslec hmmm ciezka sprawa haha

Do góry