reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam was kobietki chcialabym sie pocwalic ze udalo mi sie zaplanowac synka a naczytalam sie duuuzo metod i zastosowalam taka ze lykalam codziennie potas czasem pilam jeszcze sok z pomidorow lub jadlam chleb z pomidorami i sola ( bo wyczytalam ze jak w organizmie jest potas i sod to jest to najlepsze srodowisko dla meskich plemnikow) no i prowadzialm wykres cyklu i kochalismy sie z mezem w dniu owulacji i po niej a w piatek dowiedzialam sie na usg ze sie udaloi bedzie chlopiec :-)

co do dziewczynki to tak jak predzej kobietki pisaly czytalam gdzies ze trzeba wapn przyjmowac (lub pic mleko i jesc prodokty bogate w wapn ) i kochac sie kilka dni przed owu bo meskie lemniki krocej zyja a zenskie dluzej :-)

reklama
witam sie również tutaj :)
Kinga fakt na zamkniętym większy ruch :)

Sylwia-buziaczek.;-)
Jest coraz ciężej kochana, bule krocza masakryczne :baffled:
nogi puchną i kręgosłup daje czadu ajjjjjjj.w badaniach wyszła anemia.
coraz blizej a ja jeszcze nic nie mam tylko fotelik dla małego.
zaczyna mnie ogarniac jakis strach i mam jakies głupie sny,ze wcześniej urodze.:szok:
ostatnio w ogóle humorek jakis mam jak wściekła osa :baffled:
pozdrawiam was kochane babki.;-)

trzmaj sie bądź dzielna teraz to przynajmniej fajną pogode masz a nie tak jak ja te upały

Tusia....pociesz sie ,ze cierpie razem z Toba:(...rozumiem Cie doskonale....tylko ze ja mam przeczucie , ze urodze w pazdzierniku.....:(:(:(

Sylwia...wylasnie mala przypomniala mi gdzie mam zebra......boliiiii :):)

Dzien zimny i paskudny, nigdzie sie nei ruszam

a na kiedy masz dokładnie termin?? Bądź dobrej mysli:)

Dzień dobry.
Sylwia poczułam się wywołana.
U mnie to podobnie jak u Ciebie Tusiu, też mam potworne bóle krocza i niewiem co to jest bo poprzednio tego nie miałam, kręgosłup boliiiii, no i ten humorek wściekłej osy... normalnie wszystko mnie drażni. Morfologia też mi spadła, żelaza jeszcze nie jem ale wyniki muszę robić co 3 tyg.

W tym tyg. już zaczęłam robić pomału przygotowania tzn. poprałam to co mam dla małego i zaczynam kompletować do swojej torby. Brakuje mi jeszcze bardzo dużo ale jakoś tak lajcikowo do tego podchodzę, ciągle mi się wydaje, że mam jeszcze bardzo dużo czasu.

Pozdrawiam Was wszystkie.

:) to tak samo jak ja podchodziłam a potem sie okaząło,z e pare rzeczy zapomniałam :p

Tusia.. Gratulacje 8 okienka :-).. popatrz jak to ten czas leci :laugh2:.. jeszcze chwilka i bedziesz na "wylocie";-)
Ja jeszcze w 2w1 :wściekła/y::-)... jestem juz tak zmeczona ze szok.. w czwartek bylam u ginka.. wsiooo ok.. i rozwarcie na 3cm.. :-).. kumpela we czwartek miala na 2cm.. a wczoraj urodzila.. jak pojechalam na KTG to ja odwiedzilam na porodowce jeszcze :-D..a szlysmy ciążą równo co do dnia :-D..ależ jej zazdroszcze ze juz jest po :zawstydzona/y:.. u mnie na KTG tez wsiooo ok.. nastepne mam we wtorek.. Kochana ja sama spanikowana :szok: jak to bedzie.. ale jak wczoraj zobaczylam te malenka kruszynke..ktora we czwartek widzialam jeszcze w brzuszku a wczoraj juz lezala z mamusia to ahhhhhhhh:zawstydzona/y::-)...
________
Ano niestety zanika watek ..:baffled: ..jestem tu juz troszke czasu .. tylko sie dziwie, bo duzo dziewczyn pislo jak nie bylo jakis pozamykanych i jakos nikomu to nie przeszkadzalo :-).. zreszta troszke slyszalam o tych zamknietych ..ale nie bede sie wypowiadala.. moje zdanie jest takie ze jak chce sie spoufalic czy blizej kumpelowac..to jest gg.. i inne sposoby.. no cóż ale kazdy ma wybor :tak:..
________
Joanna.. a jak u Ciebie??:-)

Milej niedzieli wszystkim.. BUZIAKI :)

Sylwia to ja sie chce z Tobą spoufalic:)))))))Mi wsio jedno gdzie pisze:)))))
buziaczki moja kuleczko..juz tuż tuż i bedzie mały cudek-ludek:)

oto mój olinek okrąglinek :-D

Załączniki

• brzuś.jpg
    brzuś.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Do góry