reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Te testy wykrywają płeć dziecka jak już jestes w ciazy a nie przed :D No i nie jest 100% pewny.... firma produkujaca je podaje 80% skutecznosci ale pewnie ja zawyzyli (a na opakowaniu napisali ze 90%);p
Sikasz do pojemniczka, pobierasz troche siku i przelewasz je do drugiego pojemniczka z jakimis krysztalkami, mieszasz i juz wiesz :D Jak kolor zmieni sie na pomaranczowy to bedzie dziewczyna a jak na zielony to chlopak :D Calosc trwa jakies 10 minut.

Przecież nie jestem jakaś ciemna!!!!!!!!!!Wiem, że robi się jak jest się już w ciąży, czy ja napisałam że przed???????????Zrobić można dość szybko bo już po 10 tygodniu ciąży. Jeszcze angielski to ja umiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Paula twój Karolek już ma ponad miesiąc - Boże jak ten czas leci :tak: - gdzie mogę obejrzec nowe zdjęcia twojego prześlicznego synusia ?? Wiesz co mi przysżło do głowy hahah może urodzę i druga synową :-D:-D:-D ale jeszcze nie wiem co będzie - za 3 tygodnie ma wizyte i już mam nadzieje mi powie

Pajcia nie znam cię ale masz cudnego synusia - śliczny na zdjęciu widziałam :tak:

Sorbuś a u Ciebie już 18 tydzień!!! szok jak ten czas leci! no mogłaby druga synowa być jak bedzie taka ładna jak Majeczka ;-):tak::-) trzymam kciuki aby udało sie podejrzec płec :)
zdjęcia Karolka możesz zobaczyć na nk :)

Witam niedzielnie:-D:-D:-D

Niestety nie nadrobię Was, bo jak kiedyś pisałam od 16 sierpnia wróciłam do pracy i teraz na nic czasu nie mam:baffled: Co prawda wracam po 14:00, ale jakoś tak szybko czas ucieka, że ciężko coś w domu zrobić:baffled: a chcę z Bartusiem po pracy pobyć jak najwięcej i jakoś tak czas ucieka:-p:-p

Z nowości -> Bartuś już pełza; sam ładnie siedzi, a najlepiej w wózku; podpiera się na czworaka i kiwa do przodu i do tyłu - jeszcze chwila i zacznie chyba raczkować; czekamy, aż przebiją się górne jedynki, bo już je pięknie widać pod dziąsłami; mamy też nowy fotelik do auta i nocnik:-D:-D:-D

Miłego dnia kobietki:-)

Dziś mamy gości i chyba wybierzemy się na odpust:-):tak:

Witam :)
Mama Sówka .. Gratulacje dla synka..dzielny chłopczyk ;-):tak:.. a co do nadrabiania to nie ma za wiele bo malo co kto pisze .. wsioo pewnie sie udziela na zamknietym :baffled:..:-)

TUSIA.. hopp hoppp.. odezwalabys sie co u Ciebie slychac?? :wściekła/y::-)
Joanna... Ryba a Wy jak?? :-)

Milej niedzieli Wszystkim :)

Paula twój Karolek już ma ponad miesiąc - Boże jak ten czas leci :tak: - gdzie mogę obejrzec nowe zdjęcia twojego prześlicznego synusia ?? Wiesz co mi przysżło do głowy hahah może urodzę i druga synową :-D:-D:-D ale jeszcze nie wiem co będzie - za 3 tygodnie ma wizyte i już mam nadzieje mi powie

Pajcia nie znam cię ale masz cudnego synusia - śliczny na zdjęciu widziałam :tak:

dziekuję bardzo :)

reklama
Sylwia-buziaczek.;-)
Jest coraz ciężej kochana, bule krocza masakryczne :baffled:
nogi puchną i kręgosłup daje czadu ajjjjjjj.w badaniach wyszła anemia.
coraz blizej a ja jeszcze nic nie mam tylko fotelik dla małego.
zaczyna mnie ogarniac jakis strach i mam jakies głupie sny,ze wcześniej urodze.:szok:
ostatnio w ogóle humorek jakis mam jak wściekła osa :baffled:
pozdrawiam was kochane babki.;-)

Do góry